Saç Ekimi Sonuçları
Teşekkür ederim sizlerin ve forumun katkısı büyük sağolun
Bize ümit verdin. Seninkine yakın açık alanım var. Umarım sana yakın bir sonuç alabilirim. Ayrıca finasteride oldukça işe yaramış.
Sonuç güzel, saçlarla beraber ruhsal yaşınızda gençleşmiş ki küpe takmaya başlamışsınız (bende kullanıyorum bu arada yıllardır küpe, piercing). Var mı kafanızda 2. ekim? Ben yerinizde olsam son atış hakkımı ön çizgi ve tepelere kullanırdım. Tabi görüntü şuanda oldukça güzel ama daha güzeli neden olmasın!
Gerçekten harika bi sonuç. Bu açıklık tek ekimle anca böyle bir sonuç verirdi. Ön orta kısım zaten başarılı, ona söylenecek bişe yok ama tepe kısım şahane olmuş. Kaldı ki o kısma ekilen kök sayısı baya az diye tahmin ediyorum (ön orta yoğun çalışıldığı için). Buna rağmen harika olmuş.
Böyle sonuçları gördükçe insanın morali yerine geliyor, ne kadar güzel olmuş. Güle güle tarayın.
Harika. Güle güle tarayın.
Çok başarılı sonuç maşallah emre güzel olmuş bu açık alana bu sonuç çok güzel
Açık alanına göre çok güzel bir sonuç ve düzenli paylaşım yapılmış bir konu eline sağlık emre güle güle tara saçlarını.
videonda çıktı vayyy ünlüsün emre
1.yıl kontrol videom paylaşılmış, daha net ve canlı görmek isteyenler bakabilir.
EMRE BEY SİZİN SAÇ ALIMINI VE EKİMİNİ KİM YAPTI DOKTORLAR MI YOKSA HEMŞİHRELER Mİ HEMŞİHRELERSE İSİMLERİ NEDİR?? SİZİN EKİM ÇOK İYİ