Gönderen Konu: Asmed Ekibi / Alp Bey & Dilek Hanım / 5017 Greft / 15 Haziran 2020  (Okunma sayısı 39813 defa)

emre07x

• Sr. Member
Merhaba, coronayı fırsat bilerek işlerimin azalmasından ötürü operasyonu geçirebileceğim en iyi zaman bu zamandı.Aklımdaki isim Serkan Aygın'dı başarılı sonuçlarını gördüğüm için kafamdaki isim olarak onu belirlemiştim.Operasyon tarihi oluşturmuştum fakat coronadan dolayı operasyonlarını durdurukları için iptal oldu bekleme aşamasındaydım.Asmed'in profesyonelliği ve kalitesi tartışılmazdı ve beni çok cezbediyordu o arada Asmed cliniğin fiyat indirimini duydum.Normal şartlarda bütçem euro kuru nedeniyle asmed'i karşılamasının olanağı yoktu.Türkler için üç aylık bir kampanya sabit kur ve fiyat avantajından şartları zorlayıp yararlanmak için sitelerindeki forumu detaylıca doldurdum.Birgün sonra Seda hanım tarafından dönüş sağlandı.Koray hocanın tarakla dönor bölgenin yukarıya doğru tarayarak videosunu istedi.Videodan sonra Koray hoca 4000greft taslak oluşturdu.Seda hanım online görüşme olucağını iletti 6 Mayıs'ta Koray Hocayla zoom aracılığıyla görüşme sağladık.Hiç daha önce muhabbet etmemiş olsakta çok cana yakın ve eğlenceli bir sohbet oldu.Profesyonelliği herhalinden belliydi.Dökülen bölgedeki saçlarım tüy tüy olduğu için Koray Hoca Finasteride başlamamı tavsiye etti.Ertesi günü finasteride başladım.(Yan etkileri vs. daha önceden biliyordum herşeyi araştırdım).Sonrasında Seda Hanım'la operasyon tarihi belirledik bu süreçte o kadar çok soru sormama rağmen hepsine sağolsun usanmadan yardımcı oldu kafamda soru işareti bırakmadı.

12 Haziran görüşme (saç kesimi,testler,planlama) olarak,
13 Haziran İlk ekim
14 Haziran boşluk
15 Haziran ikinci ekim olarak planladık.
Finasteride ikinci hafta gibi kasık ağrısı yaptı üçüncü hafta sonrasında normale döndü şuan 1.5 aydır herhangi bir sorunla karşılaşmadım.Operasyon gününe kadar elimden geldiğince bol spor ve sağlıklı beslenmeye çalıştım.

İlk gün 12 haziran günü asmede ulaştım.Girişte özel bir kabin hazırlanmış coronaya karşı o kabinden geçmeniz gerekiyor arınmanız için.Ardından dezenfaktan kullanıp maskeniz yenisiyle değiştiriliyor.Girişteki görevli arkadaşlar öncelikle corona testine aldılar, ekim için gerekli tetkikleride yaptı hemşire hanım.Herhangi bir sıkıntı çıkmadı.Seda hanım Koray beyin asistanı olduğu için yoğunluktan Andrea hanım eşlik etti bana.Öncelikle fotoğraf çekimine girdim küçük bir stüdyo tarzı bir odada.Her açıdan profesyonel makinayla fotoğraflarım çekildi.Ardından Alp hocanın odasına geçtim.Alp hoca çok cana yakın, öncelikle ne istediğimi sordu zaten az önce çekilen fotoğraflar onun bilgisayara düşmüştü direk ordan bakıyorduk.Açıklığımı biliyordum fakat prof makineyle çekilince gördüğüm açıklık beni daha çok üzdü :).Ben ön çizgimin kaybolmasından dolayı ön çizgi ve ortaların sık olmasını donör bölgesi yettiği taktirde vertekse kadar ekmenizi istiyorum dedim.Alp hoca kontrol etti dermatit var biraz dedi ve 5900 donör kapasitesi belirledi ilk planda gözle.Taslak bir ön çizgi planladı.Ondan sonra Ke-botlada bir bakalım greft durumuna dedi.Burdan tekrar çizginin görüneceği şekilde fotoğraf çekilmeye geçtik o arada Dilek hanım geldi tanıştık.Saç çizgimde ufak düzeltmeler yaptı sonrasında fotoğraflarım çekildi. Burdan saç kesimine geçtik.Saçlarımı sadece askerde kısaltan ben çaresizce sıfıra vurulmasını izledim :).Sıfıra vurulunca değişik bi şekilde hoşuma gitti kafa yapımı sevmezdim yamuk şiş sanırdım ama kötü gözükmedi gözüme :).Saçlar sıfırlanınca tekrar fotoğraflar çekildi.Ardından Ke-bot'a girdim 6 dakika kıpırdamadan bekliyorsun baya gelişmiş bir cihaz donör kapasitesi herşeyi hesaplıyor.Burdan sonra bugünlük işim bitti.

İkinci gün 13 haziran ilk ekim günü.Sabah 07:00'de asmed'de oldum.Görevli arkadaş bir odaya yerleştirdi.Andrea hanımı beklememi söyledi.Farklı bir görevli kıyafetlerin yerlerini gösterip üstümü değiştirmemi istedi.Üstümü değiştirip beklemeye başladım.Andrea Hanım gelip odadan aldı.Ben saçlarımı sıfır sanıyordum ama dahada kesilmesi gerekiyormuş bir traşa daha girdim ilk iş olarak.Saçlarım kesildikten sonra operasyona gireceğim odaya geçtik.Operasyon odalarının ortasında çello çalan bir sanatçı vardı baya güzel düşünülmüş.Ardından 5 numaralı odaya alındım.Hemşireler teknisyenlerle tanıştım 08:00'da operasyon başladı.Operasyon odası baya soğuk bunun için üstüme iki tane battaniye örtüldü işe yaradı çok üşütmedi.Donör alımı başladı belli zamanlarda ağrılar oldu ondada hemşire hanım anesteziyi arttırdı birşey hissetmedim.İki-iki buçuk saat sürdü koltukta oturmak biraz rahatsız etti boyun fıtığıda olduğundan baya yorucuydu.Tabletle vakit geçirdim.Koray Hoca gelip kontrol etti ve ayrıldı.Donör alımı bittikten sonra ihtiyaç molası verildi.Ardından sıra kanal açımındaydı anestezi sorumlusu iki üç şırınga enjekte etti ondan sonrasını hatırlamıyorum.Normalde Alp hoca kanal açıcaktı.Alp hocayı göremeden, saç ekiminin son demlerinde bitmek üzere uyandım.Saç ekimim tamamlandı Alp hoca kontrol etti,Dilek Hanım kontrol etti ve problem olmadığını söyleyerek günü bitirdik.Akşam hafif baş ağrım vardı bunun için ağrı kesici içtim geçti.Geceleri sürekli döndüğüm için gece kendi yatağımda yatmadım.Cekyatta bir düzen kurup boyunlukla orda yattım.Sabah yıkama için asmede gittim yarım saatlik bir işlemle losyon sürüldü sonrasında yıkama yapıldı.

15 haziran ikinci ekim günü.08:00 civarı operasyon başladı.İki buçuk üç saate yakın kök alma işlemi sürdü.Ardından Alp bey kanalları açtı.Peşine operasyon ekibi kökleri yerleştirdi.İkinci ekim biraz daha yorgun çıktım odaya geçtiğimde bir saat kadar uyuya kalmışım.Gözümü açtığımda Alp hoca karşımdaydı ekimi kontrol etti sağolsun ve eve döndüm.

16 Haziran sabah 09:30'da yıkama için asmed'e gittim yıkama şekli gösterildi sargılar söküldü.Gerekli ilaçlar şampuanlar verildi fotoğraf çekimi yapılıp operasyon tamamlandı.

Graft: 5017
Hair/Graft: 1.91

Dermatitten korkuyorum sadece.Koray hoca gelişimde herhangi bir problem yaratmıyacağını söyledi ama bakalım.Nasıl kurtulunur bundan araştırma içindeyim.

Ben hizmetten çok memnun kaldım ankette bunuda belirttim forumun adıda vardı en başta onuda işaretledim :) başta Seda Hanım, Andrea hanım,Alp hoca,Dilek Hanım operasyon ekibi hepsi iyi niyetli profesyonel insanlar.İnşallah sonuçta tatmin eder.Benim maceram bu şekilde kabuk dökümü ve aylık paylaşım yapıcam.Herkes bu zorlu süreçte en iyi sonuca ulaşır umarım saygılar sevgiler.

emre07x

• Sr. Member
Ynt: Asmed Ekibi / Alp Bey & Dilek Hanım / 5017 Greft / 15 Haziran 2020
« Yanıtla #1 : 16 Haziran 2020, 14:05:35 »
Devamı

newbie2017

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 16 Haziran 2020, 14:13:27 »
Emre bey ön çizgilerimiz aynı çizilmiş gibi (kesim sonrası karşıdan foto). Umarım ikimizde istediğimiz sonuca ulaşırız

emre07x

• Sr. Member
« Yanıtla #3 : 16 Haziran 2020, 14:14:42 »
İnşallah güzel sonuç alırız :)

Hassectear

• Full Member
« Yanıtla #4 : 16 Haziran 2020, 14:49:40 »
Dostum hayırlı olsun güzel bir ekim olmuş saçların uzunken donor bölgen baya yogun gözüküyor dönor kapasitenin 5900 çıkması şaşırttı

Hublot

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #5 : 16 Haziran 2020, 14:52:33 »
Hayırlı olsun...yaş kaç acaba...

emre07x

• Sr. Member
« Yanıtla #6 : 16 Haziran 2020, 14:54:49 »
Teşekkür ederim yorumun için.Donör bölge fotoğrafta biraz iyi durmuş açıklık olduğu için çok girmek istemediler oraya.

emre07x

• Sr. Member
« Yanıtla #7 : 16 Haziran 2020, 14:55:34 »
Hayırlı olsun...yaş kaç acaba...

Teşekkürler, yaş 27.

56kral

• Full Member
« Yanıtla #8 : 16 Haziran 2020, 14:55:39 »
şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Gerçekten asmed in kalitesi tartışalamaycak kalitede... ön çizgin çok başarılı olmuş bu arada. Fiyat nasıl burada?

emre07x

• Sr. Member
« Yanıtla #9 : 16 Haziran 2020, 14:58:54 »
Teşekkürler değerli yorumun için.Ben asmed ekibine yaptırdım greft başı 1 euro.Kuru sabitlemişler 5tl'den.Koray hocayı isterseniz 1.5euro.

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #10 : 16 Haziran 2020, 16:08:49 »
Geçmiş olsun dostum  anlatmaya gerek yok görüyorsunuz ☺ klasik  asmed ekimi

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 16 Haziran 2020, 16:11:57 »
hayırlı olmasını dilerim emre saç ekiminin alan baya genişmiş senın dökülmen de
ama planlama gerçekten çok başarılı alana göre ekım sıklığı da çok güzel ön çizgi tasarımın çok yakışacaktır sana

hayırlı olsun inşallah güzel sonuç alırsın
Global Moderator

emre07x

• Sr. Member
« Yanıtla #12 : 16 Haziran 2020, 17:00:31 »
Geçmiş olsun dostum  anlatmaya gerek yok görüyorsunuz ☺ klasik  asmed ekimi

Sağol varol  :)

emre07x

• Sr. Member
« Yanıtla #13 : 16 Haziran 2020, 17:01:21 »
hayırlı olmasını dilerim emre saç ekiminin alan baya genişmiş senın dökülmen de
ama planlama gerçekten çok başarılı alana göre ekım sıklığı da çok güzel ön çizgi tasarımın çok yakışacaktır sana

hayırlı olsun inşallah güzel sonuç alırsın

Çok teşekkürler değerli yorumun için sabırla beklicez artık  :)

thinkingme

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 16 Haziran 2020, 17:18:55 »
hayırlı olsun çok kaliteli bir merkezde ekim yaptırmışsınız, ön çizginiz güzel gözüküyor.

uzun zamandır bu kadar fazla asmed ekimi göremiyorduk, millet indirimi bekliyormuş demek ki :D. 2 sayfada 7-8 asmed ekimi var sadece bu ay için.

Facebook Twitter Instagram