Saç Ekimi Sonuçları
Dostum çok güzel görünüyor inşallah çok daha iyi ilerleme elde edersin. Bu arada lütfen paylaşımı 12 aya kadar götür 😃
emrenin röportajı ünlü oldu emre
Çok başarılı.Asmed team için kafadaki tereddütleri de gideriyor.Esasında asmed tarafından bilgi alındığında % 90 greft çıkma bilgisi veriliyor. Her ne kadar prensip olarak aksi durum olduğunda revize imkanı verseler de aslında hukuki olarak da kendilerini bağlamaları da güzel birşey.
Finasterid kullanıyorsunuz sanırım videoda eski halinizin fotoğrafı gösterilirken vertexin altında incelme olduğunu gördüm videoda ise orası gayet iyi durumdaydı sanırım finasterid etkisi oldu orada ya da ben yanlış yorumladim bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz. Süreç olarak gerçekten çok iyi daha 6.ay bile tamamen olmamış nazar degmesin
tabi dahada gelişicek iyi gidiyor.bu ekimle ilgili değil ama son donem sitede erken beklenti modası baslamıştı.bize daral gelmiyor ama ektiren arkadaslar çıkmıcak deyip kendi kendini üzüyor.diyordum onlara ben bazen kafayı kazıtınca 1 2 ayda uzarken bazen 4 5 ayda uzamıştı diye.dr korayda herkesin surec farklı diyor.surec kişiden kişiye değişir kimi erken çıkarken kimi gec çıkar diyor.butun arkadaslar boyle cabuk ilerleyen ekimleri gorup kendi saçlarınında boyle hızlı gelişceğini ummasın hızlı gelişmeyince bunalıma girmesin.drda diyor 12 ayda memnun olmazken 15.ayda memnun olan var diyor.
Sonucun iyi olduğu belliydi zaten tek problem doğru açılardan fotoğraf çekilmesiydi. Video ile net olarak sonucun başarısı gözüküyor.
Vayyy değerli hocam Koray Erdoğan'ım!!!Vallah yanında olsaydım, bırakmasaydın bile ellerinden zorla öperdim Böyle hastasına değer veren insanlara ne kadar çok ihtiyacım var anlatamam.😘😘😘
saçlar beşinci aydan sonra hızlı gelişim göstermiş,röportajda hoş olmuş hocam .koray hocanın değerlendirmeleri yerinde olmuş bakalım sekizici aydan sonra nasıl olacak.
Donör ekimden sonra daha güzel olmuş sanki. Güle güle tarayın saçlarınızı çok güzel gerçekten.