Gönderen Konu: Yetersiz donör  (Okunma sayısı 4570 defa)

brk00

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Yetersiz donör
« : 16 Haziran 2020, 10:43:38 »
Asmed'e fotoğraf göndermiştim ve maalesef koray erdoğan donörün açık alanı kapatabilecek kadar yeterli olmadığını söyledi. Bir ihtimal bunu düşünüyordum ama canım sıkıldı yine de. Sizce de bu kadar umutsuz bir vaka mı? Buna yakın dökülmelere ekim yapıldığını gördüm. Fotoları çok ışıklı bir ortamda çektiğim için saçlar olduğundan daha ince ve az görünüyor. Donör kısım aslında seyrek değil yani değildir diye düşünüyordum. Ne düşünüyorsunuz?

Bunlar da 2 yıl önceki hali:

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Ynt: Yetersiz donör
« Yanıtla #1 : 16 Haziran 2020, 11:04:27 »
Donör bölgende seyrelme var onu görmüştür ekilen saçlarda dökülebilir diye.

Ama çok mu kötü değil. Kısa saçlı donör paylaşımlarında red yemek yüksek.

Senin kontrollu elim yaptırman lazım adım adım ön orta tepe tabi donör durumuna göre
Global Moderator

aksamci

• Hero Member
  • Kel degilim , anlim acik
« Yanıtla #2 : 16 Haziran 2020, 11:15:09 »
saclari uzatip öyle bakmak lazim

brk00

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #3 : 16 Haziran 2020, 11:31:29 »
üzen açıklama şu şekilde:

"Dr. Koray ERDOĞAN, fotoğraflarınızı inceledi, donör kapasitenizin ekim alanınız  için yeterli kapatıcılığı sağlayamayacağını ve dökülme alanınızın çok geniş olduğunu düşünüyor bu yüzden acıklığı kapatabilmemiz için yeterli donör kapasiteniz bulunmamaktadır.

Bu sebeple saç ekimi için uygun bir aday olmadığınızı belirtmemi istedi. Mevcut saçlarınızı korumak amaçlı dilerseniz FINASTERIDE kullanabilirsiniz."

Bunun dışında şapka takıyorum genelde.  Arka tarafta şapkanın temas ettiği bir kaç alanda seyrelme var gibi. Şapka böyle bölgesel seyrekliğe sebep olabilir mi?

KaNeM

• Full Member
« Yanıtla #4 : 16 Haziran 2020, 11:36:45 »
Dostum donör bölgen böyle aman aman kötü değil finasteridi kullanmaya başlayabilirsin tabiki yan etkilerini araştır bir 6 ay kullan donör bölgede güçlenecektir saçları uzatıp tekrar gönder fotoğrafları saçlar kısayken yanılabiliyorlar.

serkan4490

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #5 : 16 Haziran 2020, 11:43:53 »
benim donore bakacak olursak senin donor super otesi hocam . ben de dun basvuru yapmistim koray hocaya hic olumlu yanit beklemiyim ben ordan en iyisi .

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14565.0

brk00

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #6 : 16 Haziran 2020, 11:44:30 »
finansteride minoxidil kullanıp atsaydım bence de cevap böyle olmayacaktı. uzun zamandır saça iyi gelecek hiçbir şey kullanmıyorum. ama şuan tüm motivasyonum gitti. zaten indirimsiz asmed zor benim için.

brk00

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 16 Haziran 2020, 11:45:10 »
benim donore bakacak olursak senin donor super otesi hocam . ben de dun basvuru yapmistim koray hocaya hic olumlu yanit beklemiyim ben ordan en iyisi .

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14565.0

muhtemelen sana da copy paste cevap gelebilir :)

brk00

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 16 Haziran 2020, 12:52:45 »
Donör bölgende seyrelme var onu görmüştür ekilen saçlarda dökülebilir diye.

Ama çok mu kötü değil. Kısa saçlı donör paylaşımlarında red yemek yüksek.

Senin kontrollu elim yaptırman lazım adım adım ön orta tepe tabi donör durumuna göre

kontrollü ekim derken tam olarak ne demek istedin hocam? ön orta tepe ayrı zamanlarda mı ekim yapılmalı?

kenanmed

• Full Member
« Yanıtla #9 : 16 Haziran 2020, 14:04:17 »
Hocam gayet ekim olur bu saça bence çekimden ve kısa olduğu için hoca o şekilde yaklaşmış ama net saç fışkırır yani açıklığın da gayet güzel çok geniş değil . https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=4859.0 şu konudaki arkadaşı gördükten sonra yani hiçbir şey imkansız değil bence

serkan4490

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #10 : 16 Haziran 2020, 17:53:53 »
brk00 kardesm bende bugun yetersiz donor sonucu aldim asmedden ama asmedin tarzi garanti isler gibi geldi bana. bu tip pahali firmalarin bence zor isleri yapabiliyor olmasi  gerek aslinda. super donorle 5-6 kat uygun fiyata guzel sonuc alabilecegin onlarca yer var zaten. buyuk ihtimalle farkedilmeyecek kadar kucuk degisiklikler icin ekime bu kadar yuksek fiyat odemek bence cok sacma. boyle alaninda uzman ve cok pahali is yapan insanlarin bu kadar secici olmamasi gerek bence. yani gunumuzde cok basarili olmasa da kendi sacini kendisi eken insanlar bile varken bu derece hasta secmeleri uzmanliklarini sorgulatiyor bana. senin donor benden cok iyi serkan aygini bi degerlendir istersen

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #11 : 16 Haziran 2020, 18:45:57 »
brk00 kardesm bende bugun yetersiz donor sonucu aldim asmedden ama asmedin tarzi garanti isler gibi geldi bana. bu tip pahali firmalarin bence zor isleri yapabiliyor olmasi  gerek aslinda. super donorle 5-6 kat uygun fiyata guzel sonuc alabilecegin onlarca yer var zaten. buyuk ihtimalle farkedilmeyecek kadar kucuk degisiklikler icin ekime bu kadar yuksek fiyat odemek bence cok sacma. boyle alaninda uzman ve cok pahali is yapan insanlarin bu kadar secici olmamasi gerek bence. yani gunumuzde cok basarili olmasa da kendi sacini kendisi eken insanlar bile varken bu derece hasta secmeleri uzmanliklarini sorgulatiyor bana. senin donor benden cok iyi serkan aygini bi degerlendir istersen

Hocam sizin donör hiç bir merkeze yeterli değil siz saç ektirmeyin gerçekten iyi düşünün bu durumu arkadaşın donörründe yer yer seyreklikler var donör de dökülme var gibi.

Bu işin garantisi olarak değil bir sorun görünce hastaya doğru bilgi verilmesi önemli
Global Moderator

aksamci

• Hero Member
  • Kel degilim , anlim acik
« Yanıtla #12 : 16 Haziran 2020, 18:57:30 »

asmed yani Koray hocayi savundugumdan degil , yani Garanti is yapiyor olsalar bana 2 ekimi yapmazlardi .
nedenini alttan bakabilirsin.

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #13 : 16 Haziran 2020, 19:01:06 »
Donorde de dokulme oldugu icin kimse ekim yapmaz size hocam, yapan yerde de zaten siz yaptirmayin.
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

Beysev

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #14 : 16 Haziran 2020, 20:44:57 »
finansteride minoxidil kullanıp atsaydım bence de cevap böyle olmayacaktı. uzun zamandır saça iyi gelecek hiçbir şey kullanmıyorum. ama şuan tüm motivasyonum gitti. zaten indirimsiz asmed zor benim için.

Hocam bunlara bir bakın isterseniz

https://www.hairtransplantfue.org/results/norwood-6

Burda ise youtube den bakmıştım bir ara tabi kaç sene önce yapılan bir Ekim ama asmed şu sıralar seçici olmaya başladı sanki .

Bu kadar açıklığa Ekim yapmalari ilginç geldi Şimdi böyle bir kişi gelse foruma çoğu kisi Ekim olmaz derdi bence yapandanda uzak dur derdi: )
bence siz saçları biraz uzatıp tekrar deneyin şansınızı.

Facebook Twitter Instagram