Gönderen Konu: bu donor iflah olur mu olursa kimle olur ?  (Okunma sayısı 2024 defa)

serkan4490

• Yeni üye
  • *
bu donor iflah olur mu olursa kimle olur ?
« : 15 Haziran 2020, 16:01:54 »
yaklasik 2 yildir sacim bu sekilde dokulme durdu veya cok yavasladi . toppik kullaniyorum uzun zamandir. ama artik biktim. bugune kadar ektirmememin sebebi donor bolgemdeki zayifligin farkindayim sonuc kesinlikle cok iyi olmayacaktir. berberlik yapiyorum bikac gunde bir bile kestirebilirim yani donor bolgeyden alimi fazla yaptirip surekli kisa tutsam yanlari abes mi durur? degerli yorumlarinizi bekliyorum simdiden tskler

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: bu donor iflah olur mu olursa kimle olur ?
« Yanıtla #1 : 15 Haziran 2020, 16:11:05 »
Kardrsim berber adamsın en az bizim kadar bu sac kaybının nekadar zamanda nerelere kadar ilerleyeceğini  rahatlıkla tahmin edebiliyorsundur.
Donörün hem tepeden aşagı, hemde enseden yukarı doğru zayıflıyor. Verimli alan çok kısıtlı kellik çok. 3 numara kes dolaş belli ki yalımda çok genç. Bu kafa ekime uygun değil dostum.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #2 : 15 Haziran 2020, 16:11:24 »
Ekime uygun değil donör bölgeniz dupa mevcut
Kısaca donör sahil kafanızın her bölgesinde incelme ve saç kaybı devam ediyor.
Üzgünüm. Mantık olarak sizinde bu durumun farkında olduğunuzu düşünüyorum.
« Son Düzenleme: 15 Haziran 2020, 16:29:47 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

serkan4490

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 15 Haziran 2020, 16:29:03 »
Ekime uygun değil donör bölgeniz dupa mevcut
Kısaca donör sahil kafanızın her bölgesinde incelme ve saç kaybı devam ediyor.
Üzgünüm. Mantık olarak sizinde bu durumun farkında olduğunuzu düşünüyorum.
hocam dupa oldugunu sanmiyorum 3-4 klinikle gorustum dupa olduguna dair bsy soylenmedi ayrica sac yapim hep seyrekti cocukluktan beri boyle yani ense kismi
« Son Düzenleme: 15 Haziran 2020, 16:30:28 Gönderen: Hintell »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #4 : 15 Haziran 2020, 16:32:34 »
Donör bölgeniz çocukluğunuzdan beri bu şekilde miydi?
Kafanız da donör dahil saç kaybı bariz belli. Ki zaten bu durumda saç ekimine uygun değilsiniz ensenizde ensenizi kapatacak miktarda saç yok su an seyreklik bariz belli nereden alıp ekim yapılsın mantıklı düşünmeniz gerek. Genelde bu durum dupa dır. Donör de ciddi kayıp ya da başlanğıç olmuş ise.
Global Moderator

gbdante

• Sr. Member
« Yanıtla #5 : 15 Haziran 2020, 16:33:32 »
Sakal destekli max 3000 greft çıkar ama ön bölgedeki mevcut saçların ileride döküleceğini ve ikinci bir ekimin gerekebileceğini de hesaba katarsak maalesef ekim yaptırmaman daha mantıklı görünüyor.

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #6 : 15 Haziran 2020, 16:38:15 »
hocam dupa oldugunu sanmiyorum 3-4 klinikle gorustum dupa olduguna dair bsy soylenmedi ayrica sac yapim hep seyrekti cocukluktan beri boyle yani ense kismi
burdaki yorumları  ciddiye alın   çünkü  ticari kaygılar içinde  yorumlar  yapılmıyor  nese onu söylüyorlar  bilip bilmeden  yorum yapmıyorlar      saç ekim  uygun değilsin kesinlikle  pirinç giderken evdeki bulgurdan olmayın    3 numara vur keyfine  bak 

serkan4490

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 15 Haziran 2020, 16:43:16 »
Donör bölgeniz çocukluğunuzdan beri bu şekilde miydi?
Kafanız da donör dahil saç kaybı bariz belli. Ki zaten bu durumda saç ekimine uygun değilsiniz ensenizde ensenizi kapatacak miktarda saç yok su an seyreklik bariz belli nereden alıp ekim yapılsın mantıklı düşünmeniz gerek. Genelde bu durum dupa dır. Donör de ciddi kayıp ya da başlanğıç olmuş ise.
evet sacim hep seyrekti. ense kismi ustten daha zayifti hatta dokulme baslamadan once. bikac klinikle gorustum max 2000 greft dendi . birazcik siklastirip topikle iyi bir goruntu alabilecegimi dusunuyorum . tam kapanmasi gibi bir beklentim yok zaten tabiki de. yada  sadece on kisma ektirmem soylendi prp ve ilac kullanimiyla super bi sonuc olmasa da iyi bir goruntu yakalanabilirmis. genetik olarak en ondeki orta  kismin dokulecegini sanmiyorum . ne bileyim yani hic umut yok diyosunuz simdi sizde :(

serkan4490

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #8 : 15 Haziran 2020, 16:45:05 »
burdaki yorumları  ciddiye alın   çünkü  ticari kaygılar içinde  yorumlar  yapılmıyor  nese onu söylüyorlar  bilip bilmeden  yorum yapmıyorlar      saç ekim  uygun değilsin kesinlikle  pirinç giderken evdeki bulgurdan olmayın    3 numara vur keyfine  bak
anliyorum hocam cok tskler.. bende tam kapanmasini beklemiyorum zaten gorustugum bikac yerde tam kapatiriz demiyorlar kesinlikle

KaNeM

• Full Member
« Yanıtla #9 : 15 Haziran 2020, 16:48:32 »
Aynen katılıyorum burdaki arkadaşlar yorum yaparken herhangi bir ticari amaç gütmüyor. Donör bölgendede kayıplar, saçların ince telli ve ekim yapılacak alan geniş. Tercih meselesi ama seyrek bir görüntü yerine saçlarını kazıtmayı düşünürsen veya en fazla 3 numarayı vurmayı bence daha güzel duracaktır.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 15 Haziran 2020, 16:54:46 »
anliyorum hocam cok tskler.. bende tam kapanmasini beklemiyorum zaten gorustugum bikac yerde tam kapatiriz demiyorlar kesinlikle

Sizin kafanıza ekim yaparım diyen merkezlerin isimleri nedir?
Global Moderator

serkan4490

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #11 : 15 Haziran 2020, 17:05:27 »
Sizin kafanıza ekim yaparım diyen merkezlerin isimleri nedir?
isim vermem dogru mu bilmiyorum ama dedigim gibi toppik kullanmaya devam edebilirim dedigimde 2000 max greftle acik bolgeye dagitiriz dendi veya sadece on bolgeye yapariz dendi . iyi bir sonuc beklememem soylendi ki beklemiyrum da zaten ama 3 numara vurup dolasmaktansa sansimi denemek istiyorum . sizin kanaatiniz ekilen sacin cikmamasi mi kapatmamasi  ciksa da daha sonra dokulecegi mi ? yani ne demek istiyorsunuz ekime uygun degil derken ?

serkan4490

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #12 : 15 Haziran 2020, 17:07:07 »
Aynen katılıyorum burdaki arkadaşlar yorum yaparken herhangi bir ticari amaç gütmüyor. Donör bölgendede kayıplar, saçların ince telli ve ekim yapılacak alan geniş. Tercih meselesi ama seyrek bir görüntü yerine saçlarını kazıtmayı düşünürsen veya en fazla 3 numarayı vurmayı bence daha güzel duracaktır.
hocam 3 numara secenek disi kesinlikle yapmam gerekirse seyrek ektirir topige devam ederim hatta protez kulanirim yine yine 3 numara veya kazitma yapmam ben yuzume bakamam oyle acikcasi :D

Siddhartha

• Hero Member
« Yanıtla #13 : 15 Haziran 2020, 17:21:14 »
Alisirsin zamanla. Kimse 3 numara istemiyor ama mecbur kalacagin zaman gelecek:)
Ekim yapariz diyen bence clinicten uzak dur
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #14 : 15 Haziran 2020, 17:21:35 »
Berberseniz protez bakımlarını kendiniz bir şekilde halledebilirsiniz. Ben yerinizde olsam saçlı bir görüntüye ulaşmak istiyorsam protez denerdim. Çünkü donör bölgesi ciddi anlamda zayıf gözüküyor.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Facebook Twitter Instagram