Hepsine karşıyız hocam dermatolog dediğin adamlar da tıpçılar arasında en iyi yatışı yapan ve 1000 hastalığı ezberleyip steroid krem veren kişiler olarak bilinirler , tüm asistanlar saat 6 da hastanede hazır olur dermatologlar 6 7 gibi güzellik uykularından yeni kalkıp hastaneye 8 9 gibi teşrif ederler hocalarından bahsetmiyorum bile
Minoxmuş finasteridmiş bunların hepsi saç ekimi sektörünün ve FDA 'in onayını alarak piyasaya sürülmüş ilaçlardır . Zaten farkettiyseniz etken maddeler üretilirken ikisinin de İLK ENDİKASYONU değildir saç dökülmesi. 2020 yılında hala yan etki profili az ve gerçekten dht yolunu spesifik reseptörler üstünden baskılayabilen bir ilaç bulunamıyorsa bunun sebebi milyar dolarların döndüğü , büyük bir istihdam alanı olan saç ekim sektörüdür . FDA yıllar boyu ölümcül hastalıklara karşı geliştirilen devrim niteliğinde ilaçların bile piyasaya çıkışında büyük engellemelere gitmiştir , kendi menfaati doğrultusunda adımlar atmaya meyilli bir kuruluştur bunu sağlık sektöründe olan herkes bilir.
Son olarak minoxidili toplamda 3 yıla yakın kullanmış biri olarak söyledim her şeyi , artılarını eksilerini ortaya koyarak kendi fikrimi belirttim . Gerçekten 1 2 sene iyi idare edeyim sonrasında ne olucaksa olsun diyorsan bu ilacı kullan yoksa hiç bulaşma DEMEK YERİNE hiç girme diyorum çünkü pişmanım , kendimde etki görmediğim için değil böyle saçma sapan en sonunda en başa döndüren bir ilacı kullandığım için.