Gönderen Konu: İşe yarar saç tedavileri ?  (Okunma sayısı 7010 defa)

Spencer

• Hero Member
Ynt: İşe yarar saç tedavileri ?
« Yanıtla #15 : 16 Haziran 2020, 04:47:51 »
Doğru ama istikrarlı devam etmek için ciddi bir sabır gerekiyor. Genelde bir noktadan sonra tedaviler sıkıyor ve kullanıcıları bırakma noktasına geliyorlar. Bende son kez antiandrojen kullanıyorum eğer olumlu bir randıman alınırsa düşünebilirim bu tip tedavileri. Yeterki zamanımız boşa gitmesin ve para tuzağı olmasın. Siz böyle bir tecrübe edinip bunu bizimle paylaşırsanız kendi adıma minnettar olurum. Bende ileri de belki İGF deneyebilirim.

Kanka sen minoksidile başlayacaktın ne oldu?

Eun-Wo

• Full Member
« Yanıtla #16 : 16 Haziran 2020, 12:23:26 »
minoxile alternatif bir üürn bir türlü çıkmıyor nedense ,dermaroller benzer etki gösteriyor ama oda sürekli kullanılacak bir şey değil.
varmı aklında minoxile alternatif bir şey olan ,varsa duymayı çok isterim.
Hocam Minoxil Forte kullanmak büyük bir hata içinde ki minoxidil değil %5 %1 bile değil bakanlık zamanında kaldırmıştı bu ve türevlerini. Paran varda Rogaine yoksa Kirkland.
Rogaine Foam (Akşam 5 fıs )(Ömür boyu kullanılacak)

Her gün 10-20 dk masaj

K2,D Vitaminleri ve Magnezyum alımı

Şakaklara dermastamp

Bir miktar keçiboynuzu pekmezi

Hedef:Stabil ve giderek iyileşeyn saç yapısı sağlamak

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #17 : 16 Haziran 2020, 12:32:33 »
Hocam Minoxil Forte kullanmak büyük bir hata içinde ki minoxidil değil %5 %1 bile değil bakanlık zamanında kaldırmıştı bu ve türevlerini. Paran varda Rogaine yoksa Kirkland.
Bu ciddi mi ? Ben 2018 Ağustosundan 2019 şubat ayına kadar minoxdillden çok iyi verim almıştım ama aniden kesilmişti etkisi.Acaba dandik minoxa başladık diye mi oldu bu ?Daha doğrusu minoxidili üreten şirket değişmişti.Rogaini nerden alabiilirim ?

Eun-Wo

• Full Member
« Yanıtla #18 : 16 Haziran 2020, 13:23:26 »
Bu ciddi mi ? Ben 2018 Ağustosundan 2019 şubat ayına kadar minoxdillden çok iyi verim almıştım ama aniden kesilmişti etkisi.Acaba dandik minoxa başladık diye mi oldu bu ?Daha doğrusu minoxidili üreten şirket değişmişti.Rogaini nerden alabiilirim ?
Ben Rogaine TR’den alıyorum. Etkisinin aniden kesilmesi değil de döngü olabilir. Şimdi Minoxil Forte kullanıp sonuç alanlar yine var ama etki alamayanlar da bi o kadar fazla. Minoxil Forte dedim ama Bioxinin Forte vs hepsi aynı. Eğer daha iyi verim istiyorsan köpük formu kullan başarı oranı daha yüksek. Hem zaten Rogaine ve Kirkland piyasa da ki ilk Minoxidil.Eğer imkanın varsa Lazer comb da al.
Rogaine Foam (Akşam 5 fıs )(Ömür boyu kullanılacak)

Her gün 10-20 dk masaj

K2,D Vitaminleri ve Magnezyum alımı

Şakaklara dermastamp

Bir miktar keçiboynuzu pekmezi

Hedef:Stabil ve giderek iyileşeyn saç yapısı sağlamak

mehmet95

• Full Member
« Yanıtla #19 : 03 Ocak 2021, 22:27:04 »
Lazer konusu kafama yatıyor ama acaba etkisi kalıcı mı ve ne gibi yan etkileri var

Atınçsen

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #20 : 07 Nisan 2021, 23:43:50 »
Ben Rogaine TR’den alıyorum. Etkisinin aniden kesilmesi değil de döngü olabilir. Şimdi Minoxil Forte kullanıp sonuç alanlar yine var ama etki alamayanlar da bi o kadar fazla. Minoxil Forte dedim ama Bioxinin Forte vs hepsi aynı. Eğer daha iyi verim istiyorsan köpük formu kullan başarı oranı daha yüksek. Hem zaten Rogaine ve Kirkland piyasa da ki ilk Minoxidil.Eğer imkanın varsa Lazer comb da al.
Lazer bomb daha iyi yoksa yeni
Çıkardıkları lazer şapkamı? Hairmax 272 sanırım

Atınçsen

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #21 : 07 Nisan 2021, 23:45:20 »
Lazercomb güzel tedavi ama çok pahalı 3 milyar falan o cihaz 1000 tl falan olsa alırdım valla
Lazer soruma cevap verebilirmisiniz alabilirim çünkü

Facebook Twitter Instagram