Herkese merhaba,
Uzun yıllar düşünme sürecinin ardından ve biraz da tüm dökülecekler dökülsün mantığından hareketle 40 yaşında İlhan Serdaroğlu'nda 2 şubat perşembe günü saç ekimim yapıldı.
İlk günlerdeki fotoğrafları eklemiyorum. Bugün 12. gündeyim az önce çektiğim fotoğraflar, donör alan ve ekim öncesi durumu gösteren fotoğrafı ekleyeceğim. (Ekim öncesi fotoğraftaki saç çizgisi İlhan hoca'ya ait değil, başka bir görüşmede doktorun çizdiğidir.)
Operasyon yaklaşık 8 saat sürdü. Alımı İlhan Serdaroğlu yaptı, delik açımı ve ekimi ise 2 asistanı. İğneler biraz ağrı verdi özellikle ilacı zerk ettiklerinde ama büyütülecek bir durum değil. Sonrasında hiç ağrım olmadı ama biraz kaşıntı var. Kabukları dün itibariyle tamamen döktüm. (Her zamankinden daha sert yapınca zaten gittiler ama bu sırada kabuklara birlikte saçlar da elime geldi.
Xpecia kullanıyorum (günde 2 adet) bir de Trixowell serum ve şampuan.
Ön kısıma ekimi daha sık tuttuk. Arka kısımlara daha sonra ek bir ekim yapılacak gibi. Vertex'e de çok fazla birşey kalmadı.
Benim size sormak istediğim bir soru var. Tüm saç kısa kesildi ardından alım yapıldı ama asıl saçlar bir hayli uzarken ekilen saçlar çok kısa kaldı, sanki hiç uzamamışlar gibi çok küçükler. Bu normal midir arkadaşlar?