Saç Ekimi Sonuçları
Hayırlı olsun,daha önce duymadım merkezi, farklı bir ön çizgi, kabuklu alanı zorlama kendi kendine yıkayınca gitsin.
Hocam sizce sıklık iyimi gür olurmu benim mevcut saclarımda vardı sonuctaÖn çizgim benim kendi çizgim hemen hemen clinic geneliikle yurt dışı çalışan bir merkez covid19 sürecinde ucuslar yasak oldugu için yurt içine ağırlık vermişler
Sayı fena değil.sağlıklı süreç olursa sonuç gelir, ön çizgi normalde de aynıydı sanırım resimden öyle anlaşılıyor
Evet hocam aynadan şöyle göstereyim birde
Maşallah bi çıkoğ toarlarsa şeklin şemalin değişir😉
Hocam şöyle bir tablet verdiler bana6 ay boyuca kullanıcam günde iki kezBirde nezaman şapka takmaya başlayabiliriz
Normal biotin kullan 6 ay, şapka takabilirsin ama tereği geniş ve ekim yerine dokınmasın, mecbur değilsen takma.
Ön çizgiden pişman olmazsınız umarım
Normal eski hayatımda taktıgım sapka gibi mesela cap felan ne zaman takabilirim sizce günde 2 3 saat mesela
Arkadaşlar ekimden sonra vitamin kullanıyorum sadece harrex diye birşey sizin önerdiğiniz bişeyler varmıdır acaba 12.gündeyim şuan
Haarex ten başka kullanıp kullanmamak sana kalmış c vitamini (ultra vitamin c) kullanabilirsin. Ben de trichoplus a başlayacağım 10. Gün. Merkezin verdiği ilaçlar bitti mi?