Gönderen Konu: saç dökülmesi için tablet ne önerirsiniz ?  (Okunma sayısı 3986 defa)

Spencer

• Hero Member
Ynt: saç dökülmesi için tablet ne önerirsiniz ?
« Yanıtla #1 : 13 Haziran 2020, 18:56:36 »
Byopecia multiplex araştır
Alopexy t % 5 deri spreyi (%5 minoksidil) - Gün aşırı akşamları 8 fıs

Konazol şampuan - Haftada bir gün

Clear kömür içerikli şampuan

nickmickyok

• Sr. Member
« Yanıtla #2 : 13 Haziran 2020, 19:35:08 »
merhaba arkadaşlar minoxil yanına saçları içten beslemek için tablet alayım diyorum tavsiye edeceğiniz ne var ?
Xpeciayı tavsiye ederdim ama vebal almak istemiyorum bazılarında yan etki yapmış. Kerozan tablet öneririm en fiyat performans ürünü şuan için bana göre.

denixex

• Full Member
« Yanıtla #3 : 13 Haziran 2020, 20:18:12 »
Xpeciayı tavsiye ederdim ama vebal almak istemiyorum bazılarında yan etki yapmış. Kerozan tablet öneririm en fiyat performans ürünü şuan için bana göre.

hocam aynen xpecia yan etki yapıyormuş vazgeçtim o yüzden ondan , kerozan da pahalı gibi ya aylık bir kutu bitiyor ve 80-90tl fiyatı var

denixex

• Full Member
« Yanıtla #4 : 13 Haziran 2020, 20:18:35 »
Byopecia multiplex araştır

bir bakayım hocam tamamdır sağolun

dunyahali

• Full Member
« Yanıtla #5 : 13 Haziran 2020, 20:55:07 »
1000 mcg solgar biotin alabilirsin . Vitamin testi yaptırıp eksik vitaminin varsa ona yönelik extra takviyede bulunabilirsin.  Özellikle demir çinko b12 ve D vitaminine baktır.
VICHY HASSAS SACLAR ICIN ŞAMPUAN
SOLGAR BIOTIN
SOLGAR SAW PALMETTO
MINOX

Matthews

• Full Member
« Yanıtla #6 : 13 Haziran 2020, 21:31:19 »
Kerozanı kullandım pek faydasını görmedim şimdi xpecia kullanıyorum umarım faydasını görürüm.

denixex

• Full Member
« Yanıtla #7 : 13 Haziran 2020, 21:52:42 »
1000 mcg solgar biotin alabilirsin . Vitamin testi yaptırıp eksik vitaminin varsa ona yönelik extra takviyede bulunabilirsin.  Özellikle demir çinko b12 ve D vitaminine baktır.
hocam eksik vitaminim yok , onu yaptırmıştım bir ara , ona rağmen pharmaton falan kullanmıştım ama pek işe yaramadı , vitamin değerlerimiz normalse bunları ekstra almak bir işe yaramaz mı ?

dunyahali

• Full Member
« Yanıtla #8 : 13 Haziran 2020, 23:30:08 »
hocam eksik vitaminim yok , onu yaptırmıştım bir ara , ona rağmen pharmaton falan kullanmıştım ama pek işe yaramadı , vitamin değerlerimiz normalse bunları ekstra almak bir işe yaramaz mı ?

Saçının durumunu bilmiyorum . Tablet olarak normal dökülmeler için biotin 1000 mcg yeterlidir. Pharmaton dökülme konusunda ufak bir etki sağlar. Ben gün içinde yoğun olduğum için muz ile birlikte tüketiyorum. Saç için daha farklı alternatifler gerekir. Ancak dökülmeye göre ürün kullanmalısın. 
SOLGAR BIOTIN
SOLGAR SAW PALMETTO
MINOX

denixex

• Full Member
« Yanıtla #9 : 14 Haziran 2020, 01:15:20 »
Saçının durumunu bilmiyorum . Tablet olarak normal dökülmeler için biotin 1000 mcg yeterlidir. Pharmaton dökülme konusunda ufak bir etki sağlar. Ben gün içinde yoğun olduğum için muz ile birlikte tüketiyorum. Saç için daha farklı alternatifler gerekir. Ancak dökülmeye göre ürün kullanmalısın.

minoxil hergün dermaroller haftada 1 ketoral şampuan haftada 2 kullanıyorum hocam ama dökülme devam ediyor yan şakaklar falan açıldı baya , saç ektirmeyi düşünüyordum ama eğer dökülmeyi durdursam birazda uzatsam kapanıyor açık alanlar ama bu tedavimin yanına hap olarakta birşey kullanmak istiyorum , sadece biotin mi alayım o zaman , solgarın vardı biotin ?

dunyahali

• Full Member
« Yanıtla #10 : 14 Haziran 2020, 01:22:22 »
minoxil hergün dermaroller haftada 1 ketoral şampuan haftada 2 kullanıyorum hocam ama dökülme devam ediyor yan şakaklar falan açıldı baya , saç ektirmeyi düşünüyordum ama eğer dökülmeyi durdursam birazda uzatsam kapanıyor açık alanlar ama bu tedavimin yanına hap olarakta birşey kullanmak istiyorum , sadece biotin mi alayım o zaman , solgarın vardı biotin ?

Evet sadece biotin kullan. Dökülmende düzelme olmazsa saw palmetto tablet alırsın solgarin . Ancak şuan alma.
SOLGAR BIOTIN
SOLGAR SAW PALMETTO
MINOX

denixex

• Full Member
« Yanıtla #11 : 14 Haziran 2020, 12:34:05 »

Evet sadece biotin kullan. Dökülmende düzelme olmazsa saw palmetto tablet alırsın solgarin . Ancak şuan alma.
1 mg yeter mi hocam genelde 5mg öneriyorlar

dunyahali

• Full Member
« Yanıtla #12 : 14 Haziran 2020, 13:44:03 »
1 mg yeter mi hocam genelde 5mg öneriyorlar

1 mg senin ihtiyacının çok üzerinde.  5 mg önerenler psikolojik mutlu oluyor olabilir:)
Haftada 200 gram kırmızı et yeterlidir. 500 yersen çok fazlasıyla ihtiyacını karşılarsın. Ama sana 2000 gram ye derlerse bunun faydası olmaz zararı olur.
SOLGAR BIOTIN
SOLGAR SAW PALMETTO
MINOX

Alpha

• Hero Member
« Yanıtla #13 : 14 Haziran 2020, 15:45:44 »
aga e tablet yada kerozan.

denixex

• Full Member
« Yanıtla #14 : 14 Haziran 2020, 21:42:46 »
aga e tablet yada kerozan.

aga e tablet çok pahalı hocam ya :(

Facebook Twitter Instagram