Saç Ekimi Sonuçları
😆 Eski hun hükümdarı, güzeldi.Ekimde olur, ilaçta, sen hangi yolu seçersen olur.
Benim senin bahsettiğin şekilde Hun hükümdarları gibi ama yakışıyor. Hiç dert etmemiştim tabi herkesin zevki farklıAyrıca sakal, bıyık için en çok ekim yapan kişi benim bildiğim bu herkese Xpeciaları falan öneren Atilla Kaya. Ama daha çok ekimci var tabi böyle ekim yapan
Herkesse merhabalar .yas 29 .biyigin ortalari cok ciliz killar ve uzamiyor kil koku var diger yerler normal .sorum sudur arkadaslar sakal biyik uzatinca ortasi sebebiyle eski hun hukumdarlari gibi oluyor .ektirsem siritir mi veya bunun bu ciliz tuylerin cikmasi icin ne yapmam gerekir.saygilar
Merhabalar canım!Yalnız başlıkta bir kararsizilik var. Duyguların ikiye bölünmüş durumda.Birinci duygun cılız olan bölgeyi Ekim ile veya başka el edevatla doldurmak isteği var iken, ikinci duygun cılız olan bölgeyi söküp alabilme isteği hükümran sürmüş. Dikkat etmez isen üçüncü bir istekle sürekli tıraş etme isteği yerini sürekli uzatma duygusuna kaptırılman an meselesi.Seni güzelleştiren bıyıklarının farklılığı olabilir.
Dino koydun noktayı🤣Muhtemelen 3.tercih fark yaratır.
Dördü bir arada da kullanabilir( mevsimlik ) KÖKÜ ONDA:)
Mantıklı hepsi
5. Bir harita çizdim kafamda Şöyle ki;Burnun hemen dibinde, akıntının geçtiği kanalın içindeki tüyler ince ve seyrek gösteriyor. Dengeyi sağlamak için sağ ve soldan akıncı bıyıklarına benzeyen bereketli greftlerin yarısı sökülüp atılsa yine bir çözüm olabilir
Göktürk bıyığı o dino.