Gönderen Konu: Asmed Dr.Koray Erdoğan - 11 Haziran 2020 3010 Greft  (Okunma sayısı 15477 defa)

oresteia

• Jr. Member
  • **
Ynt: Asmed Dr.Koray Erdoğan - 11 Haziran 2020 3010 Greft
« Yanıtla #76 : 13 Ocak 2021, 23:56:59 »
Ekim öncesi vertex hafif seyrek durumdaymis Finasterid oraya etki ettimi açıkçası merak ettim. Daha doğrusu genel olarak finasterid saçınız için ise yaradimi sizce. Ekime gelecek olursak bence gayet güzel olmuş dahada gelişim olacaktır.
Kardeşim şöyle ekimden önce ben zaten 6 aydır finasterid kullanıyordum ayrıca ekimden önceki son 1 aya kadar buna minox-dermaroller kombosu eşlik ediyordu. Bu yüzden benden tam emin değildim vertex ne durumda diye. Ekimden önceki görüşmede koray hocaya da sordum bunu oraya da ekim yapalım mı gidici gibi duruyor dedim, koray hocada gerek yok finas toplar dedi. Koray hoca haklıymış minox ve dermaroller'i bırakmama rağmen vertex geriye gitmedi ki gün ve gün daha ileriye gidiyor. 4-5 yıl önceki fotoğraflarıma kıyasla bile vertex daha iyi durumda. Ha şöyle önler ve ortalar kadar iyi durumda değil tabiki ama bakan bir kişi bile seyrek demiyor.

mahlas

• Sr. Member
« Yanıtla #77 : 14 Ocak 2021, 00:13:45 »
Lütfen yanlış anlamayın ancak paylaştığınız fotoğraflar manüplasyona çok açık. Cepheden koyduğunuz fotoğrafların tamamı ters ışıkta gölgeler öne düşürüp ekimi olduğundan yoğun gösterecek şekilde çekilmiş. Tepeden çekilen fotoğrafın ise çözünürlüğü daha düşük ve paylaşımınızın üzerine fotoğrafın gerçeği yansıtmadığını yazmışsınız. Bizim gördüğümüz fotoğraflardan ekimin iyi ya da kötü olduğuna dair gerçek bir yorum yapabilmemiz mümkün değil.

Forumda paylaşım yapıp yapmamak sizin insiyatifinizde ancak lütfen ekiminizi gösteren fotoğrafları çekerken en iyi açıyı bulmaya çalışmayın.

oresteia

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #78 : 14 Ocak 2021, 00:58:33 »
Lütfen yanlış anlamayın ancak paylaştığınız fotoğraflar manüplasyona çok açık. Cepheden koyduğunuz fotoğrafların tamamı ters ışıkta gölgeler öne düşürüp ekimi olduğundan yoğun gösterecek şekilde çekilmiş. Tepeden çekilen fotoğrafın ise çözünürlüğü daha düşük ve paylaşımınızın üzerine fotoğrafın gerçeği yansıtmadığını yazmışsınız. Bizim gördüğümüz fotoğraflardan ekimin iyi ya da kötü olduğuna dair gerçek bir yorum yapabilmemiz mümkün değil.

Forumda paylaşım yapıp yapmamak sizin insiyatifinizde ancak lütfen ekiminizi gösteren fotoğrafları çekerken en iyi açıyı bulmaya çalışmayın.
Kral 10 defa açıkladım herhalde ay ay elimdeki fotoğraflar bunlar. Foruma atarım diye çekmediğim için ışık tersmiş doğruymuş bakmadım. En son ağustosta yazmışım üstünden 5 ay geçmiş merak eden arkadaşlar varsa diye kendimi sorumlu hissettiğim için elimde ne varsa atmaya çalışıyorum kimseden iyi-kötü yorum beklemiyorum.  İlk 2 fotoğraf ekimden önce, 3.cü fotoğrafta ekimden sonra. Elbette seyreklik var eyvallah gizleyecek bir şeyim yok zaten, bir kaç defa söyledim elimdeki fotoğraflar bunlar. Önceki postta attığım fotoğrafta da en net halini attım zaten. Bu postta attığım son fotoğrafta 7.ay, tepeden bakınca seyrek karşıdan bakınca böyle duruyor işte.

oresteia

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #79 : 14 Ocak 2021, 01:06:12 »
Ne saçım çıktı şovu yapmak için yazıyorum ne de birinin reklamını yapmak için, fotoğrafların çok net olmadığının da farkındayım. Elimde bunlar var arkadaşlar ilk  mesajlarda sürekli takip ediyordum o sebeple daha anlaşılır birbirine benzer fotoğraflar paylaşabiliyordum. Dediğim gibi 5 aydır bakmıyorum buralara elimde ne varsa onları paylaşıyorum. Elimde ne kadar fotoğraf varsa geç olsa da attım. Saçlar çıktı mı? çıktı. Memnun muyum? memnunum. Fırça gibi sık mı? değil. Sorusu olan varsa dm veya mail yoluyla sorabilir, buraya yazarsa daha memnun olurum hatta başkaları da faydalanır.

Cihandoğan

• Hero Member
« Yanıtla #80 : 14 Ocak 2021, 01:13:07 »
Saçların gayet güzel olmuş kardeşim sanada çok yakışmış gelişimde devam ediyor paylaştığın için saol maşallah

Hwoarang7

• Hero Member
« Yanıtla #81 : 14 Ocak 2021, 01:16:18 »
Saçların gayet güzel kardeşim dahada gelişecek emin ol. Maşallah çokda yakışmış sakalları kıskandım bu arada bende 23 yaşındayım ama o kadar yok :D

oresteia

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #82 : 14 Ocak 2021, 01:23:07 »
Saçların gayet güzel kardeşim dahada gelişecek emin ol. Maşallah çokda yakışmış sakalları kıskandım bu arada bende 23 yaşındayım ama o kadar yok :D
Eyvallah kardeşim çok teşekkür ederim saçtan çok sevdiğim tek şey sakal herhalde :) Sakal konusunda minox deneyebilirsin saç gibi bıraktıktan sonra dökülme olmuyor bildiğim kadarıyla şu videoya bakmanı tavsiye ederim.

Saçların gayet güzel olmuş kardeşim sanada çok yakışmış gelişimde devam ediyor paylaştığın için saol maşallah
Teşekkür ederim güzel yorumun için ben şuan ki durumdan bile fazlasıyla memnunum gelişime hayır demeyiz elbette :)

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
« Yanıtla #83 : 14 Ocak 2021, 16:52:39 »
Siz mutluysanız geri de söyleyecek bir söz yok zaten. Güle güle tarayın saçlarınızı. Mutlu olmanıza sevindim...
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #84 : 14 Ocak 2021, 19:39:32 »
Ne saçım çıktı şovu yapmak için yazıyorum ne de birinin reklamını yapmak için, fotoğrafların çok net olmadığının da farkındayım. Elimde bunlar var arkadaşlar ilk  mesajlarda sürekli takip ediyordum o sebeple daha anlaşılır birbirine benzer fotoğraflar paylaşabiliyordum. Dediğim gibi 5 aydır bakmıyorum buralara elimde ne varsa onları paylaşıyorum. Elimde ne kadar fotoğraf varsa geç olsa da attım. Saçlar çıktı mı? çıktı. Memnun muyum? memnunum. Fırça gibi sık mı? değil. Sorusu olan varsa dm veya mail yoluyla sorabilir, buraya yazarsa daha memnun olurum hatta başkaları da faydalanır.

Yakışıklı Kardesim
Biz kendimizi ifade edemiyoruz sanırım bu yüzden anlaşamadık. Tabiki geçmişe ait net Fotoğraflar olmayabilir , takıntınız yoktur paylaşım yapmamayı düsünmemişsinizdir  net foto çekmemişssinizdir. Bende dahil diğer arkadaşların  ısrarla sorup talep ettiği güncel net fotolar. Telefonunuzun kamerası var ise yeni fotolar çekebilirsiniz ters ışık uzak olmayan nitelikli. Tabi paylaşım  yapmak istemiyorsanız “istemiyorum” demeniz yeterli

oresteia

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #85 : 18 Mart 2021, 22:44:49 »
Arkadaşlar iyi geceler 9.ayı geçmiş bulunmaktayım durum böyle. İlk 4 fotoğrafı en seyrek görünen haliyle çekmeye çalıştım, son fotoğraf ise genelde gördüğüm.

oresteia

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #86 : 18 Mart 2021, 22:55:10 »
Arabada attığım diğer fotoğraflara benzer bir açıdan normal gün ışığı altında böyle duruyor

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
« Yanıtla #87 : 19 Mart 2021, 01:08:29 »
 gülle gülle tara saçlarini..
« Son Düzenleme: 19 Mart 2021, 02:45:38 Gönderen: Hintell »

kandan

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #88 : 19 Mart 2021, 11:13:03 »
Önemli olan senin mutlu olman güle güle tara açık alan az değil bir ekim daha düşürürsen donörün iyi harika olur.

kelboy85

• Hero Member
« Yanıtla #89 : 19 Mart 2021, 11:16:24 »
Araba ne dostum iyi bi seye benziyor

Facebook Twitter Instagram