Çıkış için biraz erken sanki. Derinizin dibinden kırılarak dökülen saçlarınızın uzamazı da olabilir. Çıkışlar genelde 70. Gün civarı başlıyor
Abi seninle aynı günlerde ekim yaptırmıştık konuyu takip ediyorum ama senin şok benden baya önde gidiyor gibi geldi yani sürece tam uygun 70-80.günlerde çıkışlarını görürüz. Bu yüzden acaba benim şok bitti mi bitmedi mi emin olamıyorum saçlar ekim öncesine döndü ama ön çizgi kaybolmadı tam anlamıyla bende. Yaklaşık 10 gündür dökülen saç görmüyorum aslında bu konuda Hintell'in yorumlarını bekliyorum özellikle, eğer bittiyse şok ve ufak tefek çıkışlar başladıysa hızlı ilerliyor demektir.
Benim şahsi fikrim çıkışlarınız başlamış. Yaşın verdği tazelikle böyle erken bi çıkış bekliyordum. Sizin kanlanmanız bizden tabii ki de daha fazla . Ve hücreleriniz ,deriniz deri altı kalsifikasyon az oluşu ve damarlanmanız bizim yaşlardan çok çok iyidir. Bence doğru yapmışsınız ekim yaptırmakla.
Yorumun için teşekkürler abi seninkiyle benim ekim çok benziyor aslında senin 30.gündeki haliyle benimki nerdeyse aynı kızarıklık, hissizlik, kalan saçlar. Muhtemelen 30-40 arası sende bir şok atağı yiyeceksin 15 gün içerisinde de hissizlik baya azalacaktır. İnşallah dediğin gibi olur erkenden kavuşuruz saçlara