Tam 60. günü yani iki ayı doldurdum. Ekilenler tamamen gitti gelen de yok şu aşamada fakat ekimden sonra kendi saçlarımdan zayıflayanlar topladı. Ekilenlerin kökleri belli diplerde, zannediyorum ki 1-2 ay sonra güzel sonuçları atacağım buraya. Bu güne kadar bana destek olan yorum atma zahmetinde bulunan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim bu forumu 1 yıldır takip ediyorum bir kaç aydır da üyeyim. 1 yıl öncesine kadar saç ekimine de saç için kullanılan ilaçlara da ön yargıları olan bir insandım, bugün bu konuya yorum yazıyorsam veya finasterid vb. ilaçlar kullanıyorsam umutsuzluğa kapılmıyorsam bu forumdaki değerli abilerimin ve kardeşlerimin tecrübeleri sayesindedir. Kimileri için saç dökülmesi bir problem değil kimileri için ise dünyanın sonu. Bende dünyanın sonu olarak gören gruptandım ve çözümün olmadığını düşünüyordum, bugün bakıyorum ki boş şeylerle kafayı meşgul edip boş yere kendimi üzmüşüm. Şuan yaptığım tüm paylaşımların sebebi bir gün benim gibi alakasız bir şekilde yolu bu foruma düşüpte aynı benim gibi beklemediği veya bilmediği konularla karşılan arkadaşlara umut olmak. Arkadaşlar, iyi ekimcilerin elinde doğru takviyelerle beraber saç dökülmesi bir problem değil günümüzde, tek tek şu kadar saçım döküldü şurası seyreldi diye düşünüp kendinize dert edinmek yerine güzelce gezinin forumda. 1 yıl önce bende sonum nw 7 olacak, ekimde olmayacak diye dert yanan kafasını kazıyıp alış bunlara diyen bir tiptim ki yaşım 23. Şuan ise daha ekilenler çıkmadan gayet mutlu ve umutluyum çünkü biliyorum ki nw7 bile son değil, kel kalmayacağım. Aslında önemli olan "saçım dökülüyor", "kel kalacağım" gibi problemler değil. Gerçekten bir çözümü var mı yok mu ? Bunu öğrenmek. Yolu buralara düşüp, burayı okuyan arkadaşlarım minoxil, hair forte, mavi serum(?) gibi ilaçları bir kenara bırakın kendinizi de kafanızı da rahat bırakın, yalnızca bu başlığa bu mesaja değil forumun tamamına güzelce bakın, ardından girin google'a tekrar kafanıza takılanları araştırın sonunda mutlu olacaksınız emin olun, kellik mutlak bir son değil.