Gönderen Konu: Asmed Dr.Koray Erdoğan - 11 Haziran 2020 3010 Greft  (Okunma sayısı 15453 defa)

kefal

• Full Member
Ynt: Asmed Dr.Koray Erdoğan - 11 Haziran 2020 3010 Greft
« Yanıtla #46 : 01 Ağustos 2020, 21:51:22 »
abi kirilarak dokulenler sanirim o minik minik uzayanlar ayni durum bende de var.

mehmet95

• Full Member
« Yanıtla #47 : 01 Ağustos 2020, 22:10:20 »
hayırlı olsun dostum tam olarak kac cm2lik bir alana ekim yapıldı bilgin var mı? az ektirmekle isabetli bir karar vermişsin zira saçların daha döküleceğe benziyor

oresteia

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #48 : 01 Ağustos 2020, 22:24:36 »
hayırlı olsun dostum tam olarak kac cm2lik bir alana ekim yapıldı bilgin var mı? az ektirmekle isabetli bir karar vermişsin zira saçların daha döküleceğe benziyor
Zannedersem 135 cm2 olarak hesaplanmıştı ama şu aralar vertex e takmış vaziyetteyim finasterid başlayalı 8 ay oldu beklediğim kadar bir gelişme yok seneye bir konu daha açacak gibiyim   :D

mehmet95

• Full Member
« Yanıtla #49 : 01 Ağustos 2020, 22:45:15 »
Dur hele ekilenler bir çıksın :D verteks simdilik fena değil bence ama gidici gözküyor bence seyrekliği o kadar belli değil daha tadını cıkar kız arkadaş falan yap :D iyice seyrelince verteks ektirirsin ne kadar geç o kadar iyi yoksa tekrar tekrar ektirmek zorunda kalırsın yaşın geç daha dökülecek.. 135 cok geniş geldi bana yaw ön çizgini değiştirdiler mi ki? Bide saçları cıkartıp serumun içine koyuyorlar ya, özel bir solüsyon varmış normalde dışarıda 4-6 saat kalan saçlar o solüsyonla daha uzun kalabiliyorlarmış ama çok pahalıymış o yüzden türkiyede hep serum kullanıyorlarmış.. merak ettim asmedte ne kullanıyorlar detay bir soru ama belki bilgin vardır

oresteia

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #50 : 01 Ağustos 2020, 23:19:13 »
Dur hele ekilenler bir çıksın :D verteks simdilik fena değil bence ama gidici gözküyor bence seyrekliği o kadar belli değil daha tadını cıkar kız arkadaş falan yap :D iyice seyrelince verteks ektirirsin ne kadar geç o kadar iyi yoksa tekrar tekrar ektirmek zorunda kalırsın yaşın geç daha dökülecek.. 135 cok geniş geldi bana yaw ön çizgini değiştirdiler mi ki? Bide saçları cıkartıp serumun içine koyuyorlar ya, özel bir solüsyon varmış normalde dışarıda 4-6 saat kalan saçlar o solüsyonla daha uzun kalabiliyorlarmış ama çok pahalıymış o yüzden türkiyede hep serum kullanıyorlarmış.. merak ettim asmedte ne kullanıyorlar detay bir soru ama belki bilgin vardır
Hiç soramadım o serum olaylarını forumdan okuduğum kadarıyla zaten güven tamdı o mevzulara hiç girmedim bende ama hintell galiba o tarz bir şeylerden bahsetmişti asmedin forum başlığında, ön çizgiye gelince ise hiç oynamadılar ama fotoğraflarda belli olmasa da benim kafa baya büyük 135cm2 o yüzden  :D

Danismankemal

• Full Member
« Yanıtla #51 : 02 Ağustos 2020, 09:20:09 »
Arkadasim guzel sonuclaniyor senin saclar... Gule gule kullan

oresteia

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #52 : 10 Ağustos 2020, 23:32:39 »
Tam 60. günü yani iki ayı doldurdum. Ekilenler tamamen gitti gelen de yok şu aşamada fakat ekimden sonra kendi saçlarımdan zayıflayanlar topladı. Ekilenlerin kökleri belli diplerde, zannediyorum ki 1-2 ay sonra güzel sonuçları atacağım buraya. Bu güne kadar bana destek olan yorum atma zahmetinde bulunan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim bu forumu 1 yıldır takip ediyorum bir kaç aydır da üyeyim. 1 yıl öncesine kadar saç ekimine de saç için kullanılan ilaçlara da ön yargıları olan bir insandım, bugün bu konuya yorum yazıyorsam veya finasterid vb. ilaçlar kullanıyorsam umutsuzluğa kapılmıyorsam bu forumdaki değerli abilerimin ve kardeşlerimin tecrübeleri sayesindedir. Kimileri için saç dökülmesi bir problem değil kimileri için ise dünyanın sonu. Bende dünyanın sonu olarak gören gruptandım ve çözümün olmadığını düşünüyordum, bugün bakıyorum ki boş şeylerle kafayı meşgul edip boş yere kendimi üzmüşüm. Şuan yaptığım tüm paylaşımların sebebi bir gün benim gibi alakasız bir şekilde yolu bu foruma düşüpte aynı benim gibi beklemediği veya bilmediği konularla karşılan arkadaşlara umut olmak. Arkadaşlar, iyi ekimcilerin elinde doğru takviyelerle beraber saç dökülmesi bir problem değil günümüzde, tek tek şu kadar saçım döküldü şurası seyreldi diye düşünüp kendinize dert edinmek yerine güzelce gezinin forumda. 1 yıl önce bende sonum nw 7 olacak, ekimde olmayacak diye dert yanan kafasını kazıyıp alış bunlara diyen bir tiptim ki yaşım 23. Şuan ise daha ekilenler çıkmadan gayet mutlu ve umutluyum çünkü biliyorum ki nw7 bile son değil, kel kalmayacağım. Aslında önemli olan "saçım dökülüyor", "kel kalacağım" gibi problemler değil. Gerçekten bir çözümü var mı yok mu ? Bunu öğrenmek. Yolu buralara düşüp, burayı okuyan arkadaşlarım minoxil, hair forte, mavi serum(?) gibi ilaçları bir kenara bırakın kendinizi de kafanızı da rahat bırakın, yalnızca bu başlığa bu mesaja değil forumun tamamına güzelce bakın, ardından girin google'a tekrar kafanıza takılanları araştırın sonunda mutlu olacaksınız emin olun, kellik mutlak bir son değil.

kilic1977

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #53 : 11 Ağustos 2020, 23:18:00 »
Iyi gidiyor sürecin dostum. 90-100 arası bi atak yaşayacaksınKi, kendinde şaşacaksın.
Yani bu araları fazla takmamalısın.
Aslına bakarsan kafa şeklin çok düzgün, yani sıfır’a vurdursan çok karizmatik duruyor ama artık iş işten geçmiş, ille de jole, saç bakımı demişsin artık :D
 |-onayisareti-|

Hwoarang7

• Hero Member
« Yanıtla #54 : 05 Kasım 2020, 19:30:57 »
Son durum nedir ?

Engineer54

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #55 : 05 Kasım 2020, 23:27:47 »
Arkadaş sanırım bayadır girmemiş foruma en son 20 ağustos
Asmed ekimim için:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14880.0

Rutinlerim;
Finasterid
Solgar vm-2000
Solgar biotin 1000 mg
Solgar l-arginine 500 mg
Sabahları aç karnına keçi boynuzu pekmezi ve bir yeşil çay

oresteia

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #56 : 13 Ocak 2021, 23:00:55 »
Sevgili dostlar kusura bakmayın en son 10 ağustosta yaptığım güncellemeden sonra ne foruma girdim ne mesajlarınıza bir dönüş yaptım. Sürekli saçıma bakmaktan biraz rahatsız oldum düşünmemeye çalıştım sonrasında da aklımdan tamamen çıkmış buraya bir şeyler atmak. Geçen gün tesadüfen Hintell'in mailini gördükten sonra aklıma geldiniz hepinizden özür dilerim böyle beklettiğim için. Son durum şöyle arkadaşlar muhtemelen hayatımda verdiğim en doğru kararlar birisiymiş ve çok mutluyum henüz 7.ay olmasına rağmen. Fotoğraflar çok net olmasa bile aşama aşama atmaya çalışacağım birazdan.

oresteia

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #57 : 13 Ocak 2021, 23:06:28 »
En son 10 Ağustosta güncelleme yapmışım ekimden sonra henüz iki ay olmasına rağmen o zaman bile memnundum durumdan. Şuan eklentide paylaştığım fotoğraflar 2-3 Eylül tarihlerine ait yani 3.ayı doldurduktan sonra. Fotoğraflarda az-çok belli oluyor ensenin ve ekim bölgesinin durumu. Ben çok memnundum hatta olağanüstü bir gelişmeydi benim için

matkap

• Doktore
  • Yeni üye
  • *
  • Doktor
« Yanıtla #58 : 13 Ocak 2021, 23:07:53 »
Güzel hocam bekletme bizi patlat güncel fotoları
4200greft 35y 28-12-2020
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=18877.0
Biotin
Minoxidil (solusyon içerisinde finasterid + melatonin)
Solgar saw palmetto
Jarrow Formulas Zinc Balance

Kel değilim anlık acık

• Sr. Member
« Yanıtla #59 : 13 Ocak 2021, 23:08:37 »
Fotogrsflar karanlık ters ışıkta  belli olmıyor

Facebook Twitter Instagram