İyi günler arkadaşlar.
1. yılımı tamamlamış bulunmaktayım. Bir süre paylaşım yapamadım. Birçok geçerli nedenim vardi malesef. Ama vefa borcumu ödemek için bir yıl sonunda paylasimlarimi tamamliyorum ve genel olarak düşüncelerimi aktaracağım.
Başta hintel hocam olmak üzere, KaiserSS ve Onuziki hocalarima da bu süreçteki yardimlari için çok teşekkür ederim. Tabi ki diğer arkadaşlarima da teşekkür ederim.
Zorlu bir süreçti benim açımdan ama yüzde 70 oranında ekimimden memnunum. Paylaştığım fotograflarda da görüldüğü üzere bir takım sıkıntılar mevcut ve bunun için firsat bulup ekim merkeziyle gorusememistim. Tam birinci yılın dolduğu gün kuzenimle avmde alışveriş yaparken saç çizgimi de belirleyen, Hair of Istanbul'un patronu Fatih Bey'le karşılaştım:) Durumumu izah edip, rahatsız olduğum bölgeleri gösterdim ve kendisi istersem hemen revizyon yapabileceklerini söyledi. Ben de biraz işlerim oldugunu soyledim ve 1 ay sonra olursa memnun olacagimi söyledim. Kendisi kabul edip asistani Talha beye not aldirdi. 1 ay sonra nasip olursa revizyon işlemi yaptıracağım. O zamanda bu konu üzerinden veya yeni bir konu acarak sureci paylasmayi düşünüyorum.
Umarim herkes istedigi sonucu tek seferde elde eder çünkü kolay kolay cekilecek çile degil:)