Saç Ekimi Sonuçları
Kafanızı az öne eğik tepeden fotoğrafınız varmı tepeyede ekim yapılmıştı sanırım
Genel olarak aslında saçlarınız iyi görünüyor bence şu anda 5.ay olduğunuda düşünürsek 8.aya kadar çok daha memnun edici duruma gelir diye düşünüyorum. Tepede uzadıkça daha kapanır çok kafaya takmazsiniz diye düşünüyorum. Umarım memnun olursunuz süreç sonunda.
800 greftle verteks gene iyi kapanmış.
Alltheother, MaşAllah sürece Göre harika Atak yapmış, 2-3 aya On numara Olacak, şimdiden hayırlı Olsun.. (^_^)
Ben süreci beğendim, önünde daha en az iki ayın daha var bu süreçte saçların dahada güzelleşecek bence.Verteksin biraz daha geç sonuç vereceğini düşünürsek şu anki durum da bile gayet iyi duruyor.
Gayet güzel daha ne olsun, henüz çıkışlar bitmemiş daha 5.ay. 1 aylık daha gelişimi göz önüne alırsak sonrasında da kalınlaşınca bence çok iyi olacak.
Şimdi çektim hocam.Uzadıkça kapatıcılık artıyor ama ben hala o bölge için 800 greftin az olduğunu düşünüyorum.Son foto 3 gün önce. Saçlar yağlı ve ışık daha iyi.
5 ay 5 gün Şu an seyreklik mevcut. Çıkış anlamında kök göremiyorum ama kafama ara sıra iğne batırır gibi bir acı saplanıyor, bu his inşallah yeni çıkan saçlardan dolayıdır. Genel manada memnunum ama saçlar inşallah kısa zamanda form kazanır. Bugün hair of İstanbul'un merkezine uğradım muhammet fatih bey gelişimin iyi oldugunu söyledi. O da saçlar form kazandıktan sonra daha iyi olacak dedi. Sabırla bekliyorum. 1 aydır minox kullanmıyorum. Haftalık olarak aminexile geçiş yaptım. Finansterid, d vitamini ve biotine devam.
İyi gidiyor dostum kapanıyor artık👍