Saç Ekimi Sonuçları
önlerde bir hareket var mı hocam?
Bir arkadaş 70 günde ilk hareketler başladı demişti. Sizin iki haftanız kalmış. Umarım dediği gibi olur.
Verteks büyük oranda kapanacak derin hızlı iyileşmiş çıkışlar erken olacak gibi görünüyor dostum
Latent hocam nerelerdesin sen bunları duymaya ihtiyacım var Önler de hala herhangi bir hareketlilik olmaması normal mi?
Biraz yoğundum bu aralar çok bakamıyorum foruma yoğunluk bitti artık.Bu günlerde normal vertexin faz çakışmasına gelmiş olabilir ordan erken sonuç alacaksın derin gayet iyi öndendr hızlı sonuç alacaksın diye düşünüyorum iyi olacak inş az daha sabret
Tamamdır hocam sabırsızlıkla bekliyorum. Tüm takviyelere aynen devam ama bu sıra yüzüm ve kafam yine çok yağlanıyor 15 gün kadar dut mu denesem diyorum?
90 dan sonra o yağlanma büyük oranda azalacak duta gerek yok bünyene zarar verme
60.günYavaş yavaş değişiklik oluyor kafada.
Asıl gelişme bundan sonra olacak zaten. Her geçen ay inşallah istediğin sonuca ulaşırsın artık...
Teşekkürler hocam, takviyelere devam ediyorum
aha siz de renkli saçlısınız benim de aynı şekilde, her ne kadar gelişme varsa da benim sarı sarı tüylerden pek belli olmuyor sizin de öyle sanırım.
Aynen öyle hocam. Sarı tüyler fotoğraflarda hiç belli olmuyor. Onların bir işlevi var mı onu da bilmiyorum gerçi.