Merhaba, oncelikle bayilmana cok uzuldum. Sonuclarin negatif gelmesi ve iyi durumda olmana da cok sevindim. Ama ekim suresince bir seylerin ters gittigi belli. O kadar aci cekmek gercekten normal degil.
Ekimin ise hayirli olsun. Sonuc guzel olacak gibi gorunuyor. Oncesi fotograflarini inceledim. Sonucta sac uzmani degilim ama oyle acayip ince telli gorunmuyor saclarin. Bir de son derece iyi donor bolgen var. Neden sadece 3300 cikti onu da anlamadim. Acikligin cok az ve donorun cok iyi gibi gorundu bana... Bilemiyorum.
Ekim ile ilgili sadece bir kritigim var. Ben senin yerinde olsam on cizgiyi bu kadar one cektirmeden daha dar alanda ama daha sik bir ekim talep ederdim.
Yine bence cok memnun olacagin bir ekim olacak onu da soyliyeyim...
Hocam çok teşekkür ederim değerli yorumunuz için. Malesef istemediğim şeyler yaşadım ama o süreci en az zararla atlattığımı düşünüyorum.
Hocam ekim esnasındaki sıkıntıyı kendime bağlıyorum açıkçası. Ekim öncesi kendimi aşırı motive etmiştim, ne olursa olsun ekim gerçekleşsin diye. Anestezi yapılırken canım yandı ama aldırış etmedim çünkü bunun böyle olacağını biliyordum. Ama yaptığım hata verteks bölgesine kanal açılırken hissettiğim acıyı da yansıtmamamdan kaynaklandı. İnanın onlar canınız mı yanıyor diye sormasa "evet" demeyecek kadar olsun bitsin düşüncesindeydim. Yaşam koşullarımız acıya katlanmayı öğretti malesef bize. Ben canım acıyor dedikten sonra yeniden anestezi yapıldı ve işleme devam edildi. Kendimi sıktığım için de kanın daha fazla aktığını belirttiler.
Ayrıca açıkçası bana da 3300 greft az gibi geldi. Ön bölgeye 2500 greft yeterli olabilir belki ama vertekse 800 greft beni memnun etmedi açıkçası. Ekip yeterli olduğunu düşündüğü bir rakam aldı diye düşünüyorum. Verteks konusunda ekim esnasında bile fotoğrafları gösterip beni ekim yapmaya iten nedenin verteks olduğunu belirttim. Sonuç başarısız olmaması için ben fin dahil gerekli takviyeleri alıcam. Çünkü aynı işlemi tekrarlamak istemem açıkçası.
Ön çizgiyi onlar belirledi hocam benim de hoşuma gitti açıkçası. Doğal çizgim referans alındı. Ön orta kısım daha geriden çizildi. Açıkçası ekimle ilgili beni en mutlu eden durum saç çizgimin yüzüme uygunluğu oldu. Daha geriden olsaydı büyük ihtimalle mutsuz olurdum.
Tekrar teşekkürler.