Hocam saclar yakismis. One cekilen on cizgi ve sakal gayet karizma olmus.
Daha once konustugumuz gibi on bolum seyrek. 500-1000 greft ile o goruntu degisir.
Verteks hic fena degil. 500 greft de oraya lazim olabilir.
En buyuk sansin donor bolumun ve dokulmenin ailede bu sekilde durmasi.
Ikinci bir revizyon ekimi ile cok yogun harika bir sonuca ulasirsin. Sac olayini omrun boyunca kapatirsin.
Zaten sac ekimi senin gibi adamlar icin ideal bir sey.
Dip not: Ceket yakiyor.
Üstadım güzel yorumun için teşekkür ederim. Ceket hevesim var biraz
)
Bir iki ay sonra hair of istanbul'a gidip saçların durumu hakkında değerlendirme istiycem. Şu an sizlerin de dediği gibi saçların form kazanmasını bekliyorum. İnşallah ihtiyaç olmaz ama olursa da umarım gereğini yaparlar.
Şu an bir çok arkadaşım benim ekimi görünce ekim yaptırmak istiyor. Bir tanesi hair of istanbul'u aramış 35 bin lira fiyat vermişler:)) Başka bir yerde 3.500 liraya yaptırdı
Vertex bence çok iyi gidiyor 7 ay için, ekimden önceki hali ortada ön çizgiyi çok beğendim zaten ama ön çizginin ufak bir form alması lazım zaten alacaktır, daha o çıkan greftcikler gelişecek, kalınlaşacak. Saçları da taramışsın daha ne olsun diyelim ama daha da iyi gelişecek
Teşekkür ederim hocam. Ekimden önceki hali kuş yuvasıydı resmen uyuz oluyordum
ön bölgede yeni çıkış yok hocam umarım çıkanlar kalınlaşır ve kapatıcılığı artar tek beklentim bu yönde.
Maşallah abi baya toparlamış sen birde 1 ay sonra gör farkı güzel gidiyor bence =)
Teşekkür ederim kardeşim 1 sonra umarım daha iyi olacaktır