Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
Dun ekimden sonra eve geldigimde cok yogun bir ağrı ve baş dönmesi yasiyordum. Lavaboda ani bir baş dönmesi sonrasinda düşmüşüm ve sag donör bölgemi duvara vurmusum, duvardaki izden anladik. Çok şükür ekim bölgesinde herhangi bir sıkıntı yoktu. Zaten uyanir uyanmaz onu sordum herkese:)
Allah kimseye yasatmasin arkadaslar. Her seyden ziyade bir umutla bu ekimi yaptırıyorken boyle cok dusuk ihtimalli bir durumun yasanmasi çok kötü. Fotograf çektirene kadar inanmadım ekim bolgesine bir sey olmadigina. Bunu birazda bornumdaki yastiga bagliyorum duserken carpma hizini yavaslatmistir.
Benden kucuk bir tavsiye; ekim yaptiran hic bir arkadaş kendi araciyla aynı gün evine dönmesin. Vücudunuzun bir cerrahi operasyondan ciktigini unutmayin. Siz gormesenizde azimsanmayacak kadar kan kaybediyorsunuz.
Burada Hair of Istanbul yetkililerine de teşekkür ederim. Kendime geldiğimde iki yetkili basimdaydi. Tum incelemeleri yapip her seyin yolunda oldugunu bildirdiler. Kendi doktorlariyla da sürekli irtibst halindeydiler. Bugün bandaji acmak icin evimden aldilar ve kendi hastanelerinde kontrollu bir sekilde islemi gerceklestirdiler. Burada ekim yaptirilan yerin onemi one cikiyor. Herhangi bir firma belirtemem tabi ama merdiven alti tabir edilen yerlerde bu islemi yapmak cok buyuk risk. Ozellik bedenini iyi tanimayan arkadaslar buyuk risk aliyorlar. Bunlar benim yasadigim kucuk tecrubeler.
Ekimin basarili olup olmayacagini burada hep beraber göreceğiz.
Sigara veya alkol kullanmiyorum. 6 ay boyunca vucudumu cok yormadan finansterid ve xpecia kullanmayi dusunuyorum. Uygun bir prp yapan yer bulabilirsem 4-5 seans onu da yaptirmayi düşünüyorum.
Simdilik durumum cok iyi her turlu ihtiyacimi tek basima karsilayabiliyorum. Sadece bandaj söküldüğü icin bir türlü uygun uyuma formatini bulamadim o kadar. Yeni resimleri en kisa zamanda ekliycem.
Edit: Düştüğüm zaman ambulansla hastaneye kaldırıldım. Tomografi, kan testi ve ekg yapildi. Herhangi bir sıkıntı çıkmadı. Doktor her ihtimale karsi uygun bir vakitte kardiyolojiye gorunmemi tavsiye etti.