Herkese iyi akşamlar. Bugun itibariyle arap turist tayfasina ben de katılmış bulunmaktayim.
Daha once actigim konuda ekim oncesi sacimin uzun ve kisa halini paylasmistim. Burada;
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14050.0Oncelikle psikolojimden baslamak istemiyorum. Benim morali sıfır sıfır sıfır.
Kendimi 4000 grefte kosullamisim niyeyse ama 3300 greft çıktı. Greftlerin 800'den biraz fazlasını vertekse kullandilar. Kalan yaklaşık 2500 grefti önler için kullandılar.
Sadece o da degil saclar cok ince ve çoklu greft sayisi azmis. Hair of Istanbul'dan genel anlamda memnun olsam da görüşmeye gittiğimde daha net konusulabilirdi. 3300greft az olmayabilir ama çürük çarık 3300 greftse üzer bu haliyle beni.
Birde hiç bahsedildiği kadar kolay bir işlem olduğunu düşünmüyorum. Anestezi esnasinda sesimi cikarmadim ama anam agladi. Kanal acma islemlerinde de ozellikle tepe bölgesinde cok yoğun ağrı hissettim. Üstüne birde aşırı kan problemi bindi ama genç arkadaşlar hallettiler o işi bir sekilde. Kafamda deli sorular ve agrilar var şu anda. Operasyonu Tolga bey yönetti sanirim. Adem bey kanallari aciyor denmisti ama gormedim ben Adem beyi.
Benim ekip baya gencti işlerini iyi yapsalar da insanın aklina yabanci turiste de ayni ekip mi ekiyor sorusu gelmiyor degil.
Şu an baya agrim var umarım geçer. Yarin pansuman icin Ataköy'deki ofise gidicem.
Aklima geldikce editliycem konuyu.