Gönderen Konu: Lütfen bir göz atın cm2ye kaç greft  (Okunma sayısı 1991 defa)

Kelimtırak

• Yeni üye
  • *
Lütfen bir göz atın cm2ye kaç greft
« : 12 Haziran 2020, 00:16:32 »
Selamlar arkadaşlar daha önce başarısız ekim yaptırdım. Kafam bu durumda donörüm kısıtlı ve dökülmem devam ediyor. Çok garip bir görüntü oldu kafamda. 16-17sinde Dr Kaan Pekinere ekim yaptıracağım inşallah. Doktorumu doğru seçtiğimi düşünüyor ve güveniyorum ama dizinde bir fikrinizi almak istedim. doktor bey 1000-1500 arası greft alıp ön kısma ekmeyi tavsiye etti(donör sınırlı olduğu için) kalan donörü de  sonraki senelerde dht etkisi bitince verteksi kapamada kullanırım yani bu ekimde verteksi şimdilik feda eseceğim. Yaşım 24.Şimdi, gördüğünüz üzere alan çok geniş. ön ve orta hısımlara sizce 1500 greft yeter mi? Doktor bey dilersem sayıyı arttırabileceğini söylüyor. Sizce ön ve ortaya 1500 ekilse cm2 ye kaç greft düşmüş olur. Ve sizce kafamdaki boşluk verteks hariç kaç cm2 nasıl hesaplanıyor bilmiyorum?

kılıkırkyaran

• Full Member
Ynt: Lütfen bir göz atın cm2ye kaç greft
« Yanıtla #1 : 12 Haziran 2020, 00:28:41 »
dostum kaan pekineri bende düşünüyorum imkan olursa bu ay içerisinde kendisiyle bir ön görüşme yapmak istiyorum şu an yurtdışında olduğum için ay sonu pandemi ile ilgili kısıtlamaların kalkmasını bekliyorum.
1500 greft kulağa az gelen bir rakam yalnız muttalip keser tarzında  ekim yapan birisi olduğu için yani en azından beklenti o yönde ,denildiği gibi çıkarsa senin saçlar epey bir sıklaşır diye düşünüyorum.
bu arada  dostum fiyat ne durumda acaba her hangi bir indirimli tarife varmı malum şu sıra herkes indirim yapıyor.

Kelimtırak

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 12 Haziran 2020, 00:32:32 »
Hocam donörden alınca 2.25 Euro sakaldan 2.50 ama bir sonraki ayın 1 ine kadar indirim varmış ve 1.5euro imiş... sizce boş alan kaç cm2 ve 1500 ekilirse ön ve ortaya cm2 ye kaç düşer

kılıkırkyaran

• Full Member
« Yanıtla #3 : 12 Haziran 2020, 00:43:17 »
dostum tüm alanı ön orta ve verteks heralde 180 cm kare vardır .daha çok koray erdoğan ekimlerine baka baka alan hesabı yaklaşık yapıyorum  :)
yani her tarafa 1500 greft homojen dağıtılsa cm 8 greft falan düşer ama hocanın böyle hesapladığını sanmıyorum iki üç cm lik ön kısma 1000 greft falan ekecektir orta alanada 500. yani önde iki üç parmak eninde çizgiden itibaren geriye doğru 1000 greft ekse cm kareye en fazla  25 greft falan ekebilir geriye doğru gittikçe 10 lu rakamlar gelir yalnız tabi ortalama hesap yapıyorum.
bence şimdi hesaplayınca 1500 greft senin saçları sıklaştırmaya yetmeyebilir gibi geliyor bana ama donerin kısıtlı ise yapacak bir şey yok tabiki.

Kelimtırak

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 12 Haziran 2020, 01:01:51 »
dostum tüm alanı ön orta ve verteks heralde 180 cm kare vardır .daha çok koray erdoğan ekimlerine baka baka alan hesabı yaklaşık yapıyorum  :)
yani her tarafa 1500 greft homojen dağıtılsa cm 8 greft falan düşer ama hocanın böyle hesapladığını sanmıyorum iki üç cm lik ön kısma 1000 greft falan ekecektir orta alanada 500. yani önde iki üç parmak eninde çizgiden itibaren geriye doğru 1000 greft ekse cm kareye en fazla  25 greft falan ekebilir geriye doğru gittikçe 10 lu rakamlar gelir yalnız tabi ortalama hesap yapıyorum.
bence şimdi hesaplayınca 1500 greft senin saçları sıklaştırmaya yetmeyebilir gibi geliyor bana ama donerin kısıtlı ise yapacak bir şey yok tabiki.
Yorumların için çok teşekkür ederim ve sana katılıyorum
Son olarak
Bu saç kalınlığı için konuşursak
Cm2ye kaç ekilirse minimum kapatıcılık sağlanır tahminen

kenanmed

• Full Member
« Yanıtla #5 : 12 Haziran 2020, 01:17:58 »
Vertekse dokunmadan orta kısma sıklaştırma yapılırsa bence 1500 2000 arası gayet yeterli olur . İlk ekimini kaç yaşında yapmıştın

Kelimtırak

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 12 Haziran 2020, 01:22:06 »
Vertekse dokunmadan orta kısma sıklaştırma yapılırsa bence 1500 2000 arası gayet yeterli olur . İlk ekimini kaç yaşında yapmıştın

Ön ve ortaya 1500 ekim yapılırsa sizin tahminimizde cm2ye kaç ekim yapılmış olur ve benim saç kalınlığımda cm2ye minimum kaç ekilirse seyrek gözükmez? Son ekimimin üzerinden 10 ay geçti

Kelimtırak

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #7 : 12 Haziran 2020, 01:22:23 »
Yaş 24

Kelimtırak

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #8 : 12 Haziran 2020, 02:50:15 »
.

Kelimtırak

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #9 : 12 Haziran 2020, 10:28:51 »
.
« Son Düzenleme: 15 Haziran 2020, 07:58:45 Gönderen: Kelimtırak »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #10 : 12 Haziran 2020, 10:31:48 »
Bence bunlara fazla kafanı takma kaan hocanın da güzel bir plamlama yapıcağını düşünüyorum senin var olan saç sıklığına göre ayarlanır bu sayı.
Global Moderator

aksamci

• Hero Member
  • Kel degilim , anlim acik
« Yanıtla #11 : 12 Haziran 2020, 10:50:48 »
hesaplamaya girersen icinden cikamassin, daha önceki ekim piskolojisi ilk ekim bukadar alindi ikinci sukadar olursa ensemde ne kaliyor ?/ günlük kayiplar ! =

kaan bey bana ikinci ekim icin 1000-1500 anca cikar dedi
Koray hoca 8000 dedi

Kelimtırak

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #12 : 12 Haziran 2020, 10:54:07 »
hesaplamaya girersen icinden cikamassin, daha önceki ekim piskolojisi ilk ekim bukadar alindi ikinci sukadar olursa ensemde ne kaliyor ?/ günlük kayiplar ! =

kaan bey bana ikinci ekim icin 1000-1500 anca cikar dedi
Koray hoca 8000 dedi

He bunu benim durumum için söylemişsiniz tamam haklısınız ama insan elinde olmadan hesaplıyor

Kelimtırak

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #13 : 12 Haziran 2020, 10:56:43 »
Bence bunlara fazla kafanı takma kaan hocanın da güzel bir plamlama yapıcağını düşünüyorum senin var olan saç sıklığına göre ayarlanır bu sayı.

Kaan hocama güveniyorum. Ama donör kısıtlı gelecekte beni neyin beklediğini merak ediyorum sonuçta cephane az olunca Kaan hoca da cm2 ye 50 ekmez ki. Siz yine de bir cevaplar mısınız? Sizce ön ve ortaya 1500 ekilince cm2ye kaç düşmüş olur ve bu yeterli kapatıcılık sağlar mı yoksa seyrek bir saça kendimi alıştırmalı mıyım

aksamci

• Hero Member
  • Kel degilim , anlim acik
« Yanıtla #14 : 12 Haziran 2020, 11:00:42 »
hayir online konsültasyonu degil . canli konsültasyon bizzat Koray hocadan .
ne yaptigimi altta ekimleri paylasimda inceleyebilirsin

Facebook Twitter Instagram