Saç Ekimi Sonuçları
Toplam Oy Verenler: 146
Kan pıhtısı dostum kabuk bağlamış bir problem yok yakında düşer elleme.
Yıkarsan gider
Eyvallah rahatlattiniz valla anlarsiniz az çok beni gozumden bile sakinmaya calisiyorum aynaya bakmak istemiyorum
😆 Sıkıntı yok hepsi geçer düşünür gülersin
Anlıyorum dostum 10 gündür adam akıllı uyku uyuyamıyorum uyurken biyere çarparım, kaşınırda uykulu uykulu kaşırım felan diye günde 4 5 saat anca uyuyabiliyorum
Bende en fazla 5 saat uyudum kabuklar dokulene kadar sikicaz dişimizi takviye ilac ne kullaniyosun başkan şampuan ne alicaksin mesela ?
Xpecia kullanmaya başladım. Minoxil kullansam mı kullanmasam mı diye düşünüyorum benim ortaya ekmediler orası şimdilik sağlam diye kaybedersem kötü sonuç olur diye düşünüyom bide verdikleri şampuan bitince prozinc plus şampuan kullanıcam.
Anladim hocam banada propecia priorin onerdiler ben propecia yerine minoxil sprey kullanabilirmiyim diye sordum kullanirsin ama biraktigin an saçlarin dokulur dediler bende propecia yi birakinca dokulmiycekmi saç dedim hayir sadece hacim kazandiricak kalinlaştiricak minoxil oyle degil ama dediler haberin olsun yikamaya gittigimde tekrar konusup karar vericem bende ama minoxili eledim kesin propeciayi yan etki gormezsem kulllanirim
Propecia yı 2 sene kullandım ben donör bölgem felan çok zayıftı saçlarım cılızdı baya iyi geldi saçlarım kalınlaştı felan ben yan etkisini görmeye başlayınca bıraktım veya piskolojikti bilemiyorum sürekli bunalım hali konuşurken kelimleri yutma gibi sorunlarla karşılaştım bırakınca düzeldi daha kötü yan etkileride var bi araştır herkezde aynı sonuçları göstericek değil. Şampuanıda KaiserSS önerisi üzere Prozinc Plus başlıycam ondaki saçların %65 70 gibi çıksa ben fitim
Bende dusunuyorum KaiserSS abinin kullandigi ne varsa kullanmayi