Saç Ekimi Sonuçları
Toplam Oy Verenler: 146
Finasterid yan etki de yapabilir yapmaya bilirde bunu kullanın ca ancak anlayabilirsin kullanıp kullanmamakta senin kararın olmalı.
Ben planlamanı beğendim söylemiştimde konu açınca ön çizgin gayet güzel.Finasterid de doktorun tavsiye etmiş kullanman mantıklı olacaktır çünkü çok fazla ince saç telin var bu durumda doğru bir öneri kullanıcaksan.
Finasterid ilacın içindeki etken madde prosCar 1/4 kullanırsın propecia direk yutulur kullanımı rahat ama fiyatı pahalı sen imkanına göre değerlendir.
Ayni etkiyi aliyorsam ikisinde de proscar daha mantikli duruyo, cok saol Hintell başkan bende gelişmelerimi paylaşip arkadaslara tavsiye olmasi icin elimden geleni yapicam iyi ki boyle bi forum sitesi kurmuşsunuz elinize sağlik
Aslında aynı etki değil propecia daha güvenli diye düşünüyorum:) yan etki ve etki bakımından ben tabi bu bir düşünce kendi deneyimlerimden elde ettiğim kesin değil.
1.gun pansuman sonrasi donör bölge ve greft sayilari tecrubeli arkadaslarin yorum yapmasini rica ediyorum herkese saglikli günler...
Hayırlı olsun, güzel plan iyi ekim😉
Eyvallah abi sonuç da seninki kadar iyi olur inşallah
Olur , iyi bak ve sabret😉