Gönderen Konu: XPECİA KULLANANLAR DİKKAT..!!  (Okunma sayısı 4148 defa)

SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D

• KELLİK BAŞA BELA.. :)
  • Hero Member
  • BİR KEL GÖRDÜM SANKİ.. :D
XPECİA KULLANANLAR DİKKAT..!!
« : 11 Haziran 2020, 13:31:09 »
Arkadaşlar ekim öncesi saçlarımı güçlendirmek adına;

Xpecia Tablet / Sabah Akşam
Proscar 1/4 (Finasterid) 23:00 Gibi
Pruzinc Plus Şampuan / Günlük

Kullanıyordum, Ancak ekim merkezi Xpecia'yı..!! Operasyon sırasında kanı Sulandırabileceği için, Ekimden En az 1 hafta önce bırakılması gerektiğini söyledi, ekimden sonra Devam dedi Xpecia'ya.. Aklınızda olsun

Ayrıca, Enerji içeği tarzı içecekler Kafein Powerade Kola, Limonata Vb.. Kanı sulandırma ihtimali olan içecekleri tüketmeyin.. Ekim den hemen önce sağlam bir kahvaltı yapın, riskli yiyecek ve içeceklerden uzak durun..
Hepinize Hayırlı Ekimler.. :)

KaNeM

• Full Member
Ynt: XPECİA KULLANANLAR DİKKAT..!!
« Yanıtla #1 : 11 Haziran 2020, 13:43:35 »
Arkadaşlar ekim öncesi saçlarımı güçlendirmek adına;

Xpecia Tablet / Sabah Akşam
Proscar 1/4 (Finasterid) 23:00 Gibi
Pruzinc Plus Şampuan / Günlük

Kullanıyordum, Ancak ekim merkezi Xpecia'yı..!! Operasyon sırasında kanı Sulandırabileceği için, Ekimden En az 1 hafta önce bırakılması gerektiğini söyledi, ekimden sonra Devam dedi Xpecia'ya.. Aklınızda olsun

Ayrıca, Enerji içeği tarzı içecekler Kafein Powerade Kola, Limonata Vb.. Kanı sulandırma ihtimali olan içecekleri tüketmeyin.. Ekim den hemen önce sağlam bir kahvaltı yapın, riskli yiyecek ve içeceklerden uzak durun..
Hepinize Hayırlı Ekimler.. :)
Xpecia nın içinde ginkgo biloba olduğu için kan akışını hızlandırması nedeni ile içilmemesi tavsiye edilmiştir.

• Hero Member
« Yanıtla #2 : 11 Haziran 2020, 13:49:12 »
Xpecia nın içinde ginkgo biloba olduğu için kan akışını hızlandırması nedeni ile içilmemesi tavsiye edilmiştir.

Doğrudur hocam, bi arkadaşın kanamalı problemli bi ekimi var şuan sitede, onu gördüm, onun problemini bilmiyoruz, kendiside araştırıyordur zaten şuan, ama sitede bende dahil Xpecia vb. İlaçlar takviyeler, kullanan çok, şuan ekim yaptırmak üzere olan da çok Fazla, O yüzden belki son dakka farkedilir bırakanlar olur diye konu başlığı Açmak istedim, Ekim merkezine ekimden önce Kullandığımız ilaç vesaire söylememiz lazım.. ???
  • Ekim Tarihi: 16.06.2020
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

alltheother

• Hero Member
  • Selam olsun bütün keldaşlara:)
« Yanıtla #3 : 11 Haziran 2020, 13:50:10 »
Ben dün xpecia ve finansterid aldım. Yarın operasyon gerçekleştirilecek. İptal mi ettirmeliyim?

KaNeM

• Full Member
« Yanıtla #4 : 11 Haziran 2020, 14:04:46 »
Ben dün xpecia ve finansterid aldım. Yarın operasyon gerçekleştirilecek. İptal mi ettirmeliyim?
Herkezde aynı etkiyi göstericek değil az da olsa oluşabilecek komplikasyonu en aza indirmeye çalışırlar. Saç ektirceğin yerle bir görüş büyük ihtimal herhangi bir problem olacağını zannetmiyorum ama sormakta fayda var.

alltheother

• Hero Member
« Yanıtla #5 : 11 Haziran 2020, 14:06:52 »
Herkezde aynı etkiyi göstericek değil az da olsa oluşabilecek komplikasyonu en aza indirmeye çalışırlar. Saç ektirceğin yerle bir görüş büyük ihtimal herhangi bir problem olacağını zannetmiyorum ama sormakta fayda var.

Teşekkürler hocam. Bugün ne olur ne olmaz diye almamıştım iyi yapmışım. Sorucam onlara da.

• Hero Member
« Yanıtla #6 : 11 Haziran 2020, 14:14:14 »

Aynen zaten xpecia kullanırken ekime girenlerde çok, ama bi sıkıntı yok sonuçlarında, herkeste aynı etkiyi yapacak diye bir şeyde yok, benimkisi bi önlem sadece, ekimden hemen önce içeceğin bir bardak limonata yada kola enerji içeceği vb.. Kadar etki yapmaz Xpecia, sadece önlem olarak bırakın..
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

alltheother

• Hero Member
« Yanıtla #7 : 11 Haziran 2020, 14:22:49 »
Aynen zaten xpecia kullanırken ekime girenlerde çok, ama bi sıkıntı yok sonuçlarında, herkeste aynı etkiyi yapacak diye bir şeyde yok, benimkisi bi önlem sadece, ekimden hemen önce içeceğin bir bardak limonata yada kola enerji içeceği vb.. Kadar etki yapmaz Xpecia, sadece önlem olarak bırakın..

Biraktim hocam. İnsallah herhangi bir sıkıntı olmadan atlatirim. Ekimden sonrasi icin hazirim.

harunemre

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 11 Haziran 2020, 14:27:51 »
bu durum benım basıma geldı ekımden önce xpeacıa alıyordum ekım gunu kanama bıraz fazla oldu nekroz sandık ama degılmıs kan pıhtıları ıdı demem o kı ekımden once xpecıa ıcmeyın ekımden sonrakı gunlerde baslayın

• Hero Member
« Yanıtla #9 : 11 Haziran 2020, 14:31:22 »
Biraktim hocam. İnsallah herhangi bir sıkıntı olmadan atlatirim. Ekimden sonrasi icin hazirim.

Ekimin hayırlı olsun şimdiden, Ekim merkezlerinin bazılarının listesinde olmasada, Bu ilaçların arasına, Ekimin 20. Gününden sonra, Alopexy (minoxidil) sprey'i araştırıp kendi sorumluluğunda kullanabilirsin olumlu sonuç alan arkadaşlar var.. :)
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

alltheother

• Hero Member
« Yanıtla #10 : 11 Haziran 2020, 14:32:12 »
Ekimin hayırlı olsun şimdiden, Ekim merkezlerinin bazılarının listesinde olmasada, Bu ilaçların arasına, Ekimin 20. Gününden sonra, Alopexy (minoxidil) sprey'i araştırıp kendi sorumluluğunda kullanabilirsin olumlu sonuç alan arkadaşlar var.. :)

Teşekkürler hocam. Hayırlısıyla yarını bir atlatayım bol bol tavsiye istiycem sizlerden.

• Hero Member
« Yanıtla #11 : 11 Haziran 2020, 14:36:18 »
bu durum benım basıma geldı ekımden önce xpeacıa alıyordum ekım gunu kanama bıraz fazla oldu nekroz sandık ama degılmıs kan pıhtıları ıdı demem o kı ekımden once xpecıa ıcmeyın ekımden sonrakı gunlerde baslayın

Kanama Nedeni dediğiniz gibi Xpecia olabilir, ama başka bi neden de denk gelmiş olabilir, ama Tabi önlem sonuçta yinede paylaşmanız güzel.. ???
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

pakito

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 11 Haziran 2020, 14:50:20 »
sadece xpecia değil herhangi bir vitamin hapı bile en az 2-3 gün önceden kesilmesi lazım. xpecia gibi vitamin hapları kanı sulandırır..  ekimden önce içtiğiniz şeyleri bırakmanız lazım.. sonuçta cerrahi bir işlem bu ufak bir ameliyat bile diyebiliriz.

• Hero Member
« Yanıtla #13 : 11 Haziran 2020, 14:58:49 »
sadece xpecia değil herhangi bir vitamin hapı bile en az 2-3 gün önceden kesilmesi lazım. xpecia gibi vitamin hapları kanı sulandırır..  ekimden önce içtiğiniz şeyleri bırakmanız lazım.. sonuçta cerrahi bir işlem bu ufak bir ameliyat bile diyebiliriz.

Aynen.. +1
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

freeyourmindtr

• Sr. Member
« Yanıtla #14 : 11 Haziran 2020, 15:15:04 »
Uyarı için teşekkürler. Bugün önümüzdeki hafta başı için Serkan Aygın klinikte gün ayırtacağım. Yeni Xpecia’ya yeni başlamıştım. Bir iki haftalığına bırakıyorum.

Facebook Twitter Instagram