Öcelikle hayırlı olsun. Güzel ve sağlıklı görünüyor. Sonuçları iyi olacaktır inşaallah. Kliniğin verdiği ürünler mi bunlar.
Ayrıca benimde 1 temmuz da kısmet olursa ekimim olacak, uzun süren bir operasyon hastane oto parkını kullanabiliyormuyuz, ücretli mi? Park için başka alternatifler var mı? İstanbul dışından gideceğim çevreyi bilmiyorum.
Merhaba hocam, çok sağol inşallah sen de iyi sonuç alırsın. Klinik, Avesin şampuan, Avesin serum, ekim sonrası için bakım losyonu verdi.
Sonrasında aldığım ilaçlar 350₺ civarıydı ama burada size önerim mesela coraspin 3 kutu yazılmış. Bence 1 kutuyu kullanmaya bile gerek yok, siz mesela bunu sorun.
Park yerine gelince, ben Levent Hastanesi'ne gittim. Bacadibi Sokakta hastane. Sokağın ilerisine bir yere park ettik biz de. Hastanenin yanındaki dükkanların önünde park yerleri var, 100-200 metre ileride. Erken gideceğiniz için orada bulursunuz diye tahmin ediyorum.
Hastane otoparkı arka taraf için mi düşünüldü bilmiyorum ama inşaat halindeydi diye hatırlıyorum orayı. Kapalı otopark göremedim.