Gönderen Konu: Problemli bir saç ekimi  (Okunma sayısı 10290 defa)

ahmet67

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ynt: Problemli bir saç ekimi
« Yanıtla #120 : 19 Haziran 2020, 16:05:50 »
Merhaba arkadaşlar, bugün saç ektirdim ancak tenim çok hassas olduğu için aşırı derecede kanama oldu. Doktor ön tarafta bir bölgeye ekimi tutturamadı çok kanadığı için. 4,5 ay sonra düzelteceğiz dedi ancak o zamana kadar toppikle orayı kapatabilir miyim sizce? Fotoğraf iğrenç duruyor kusura bakmayın.

edit :
dikkat hassas içerik; görüntü çok kanlı arkadaşlar psikolojik olarak etkilenmemeniz için açmanız tavsiye olunmaz

https://hizliresim.com/Fr8bfJ
Operasyonun kanlı olması aksine sizin için avantaj olabilir.fakat bu kdrı biraz fazla oldugu için sağlık açısından sıkıntısı olur mu bilemedim.arkadaşlar ise bnce bu durumu çok fazla abartmışlar sonuçta saç ekimi değil başka bir işlem yaptırsaydınız teniniz hassas oldugu için aşırı kanama yine olacaktı.

Cankat Balo?lu

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #121 : 19 Haziran 2020, 16:13:10 »
Yani şuana kadar bir ağrı sızı bişey de olmadı o yüzden pek tedirgin değilim. Bir de arkadaşın dediği gibi operasyon sırasında ki kanı ğördükten sonra çok daha kötü bir şey bekliyordum o yönden keyfim yerinde. Yukarıda bir arkadaş şuan görünen saçların maximum yüzde 40ı kadarının tutmayabileceğini söyledi, umarım öyle birşey olmaz ama bakalım.

kenanmed

• Full Member
« Yanıtla #122 : 19 Haziran 2020, 17:38:42 »
Ne güzel saç işte niye memnun olmayayım ki tam istediğim gibi görünüyor zaten şuan. Fire vereceğimi de pek sanmıyorum bu saatten sonra. Siz de biraz pozitif olun valla ölürsünüz ha bu ne böyle :D

aynen öyle hocam aksilik olmuş ama görüntü kötü değil gerekirse ileride bir ekim daha yaptırırsınız o sizin keyfinize kalmış :)

Ama o kanamaya sebep olacak altta yatan bir durum varsa onu kesinlikle hematolojiye giderek bi araştırın derim

Kel123

• Hero Member
« Yanıtla #123 : 20 Haziran 2020, 14:01:54 »
Ön çizgi o kadar sivri ki avatara son hava bükücü gibi olmuş. Gerçi kan bükücü demek daha doğru olurmuş

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #124 : 20 Haziran 2020, 14:18:36 »
Ön çizgi o kadar sivri ki avatara son hava bükücü gibi olmuş. Gerçi kan bükücü demek daha doğru olurmuş
Vurdu Baltayı yine🤣
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

Cankat Balo?lu

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #125 : 20 Haziran 2020, 15:07:25 »
Sizin derdiniz ne ya :D ne meraklıymışınız olumsuz yorum yapmaya, keşke hiç atmasaydım buraya ne acayip tiplersiniz  :D

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #126 : 20 Haziran 2020, 15:14:21 »
Sizin derdiniz ne ya :D ne meraklıymışınız olumsuz yorum yapmaya, keşke hiç atmasaydım buraya ne acayip tiplersiniz  :D
Acayip tip?
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

Cankat Balo?lu

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #127 : 20 Haziran 2020, 15:22:57 »
Buradaki kişilerin bu zorlu süreci kendileri de yaşadığı için yeni ektirenlere karşı daha naif, kibar olmalarını beklerdim. Bazılarınız kötü yorum yapmaktan bayağı keyif alıyor gibi hatta dalga geçenler bile var. Neyse ben çok takmam böyle şeyleri ama bazı insanların psikolojisini bozarsınız, yapmayın öyle yorumlar bence.

SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D

• KELLİK BAŞA BELA.. :)
  • Hero Member
  • BİR KEL GÖRDÜM SANKİ.. :D
« Yanıtla #128 : 20 Haziran 2020, 15:39:52 »
Buradaki kişilerin bu zorlu süreci kendileri de yaşadığı için yeni ektirenlere karşı daha naif, kibar olmalarını beklerdim. Bazılarınız kötü yorum yapmaktan bayağı keyif alıyor gibi hatta dalga geçenler bile var. Neyse ben çok takmam böyle şeyleri ama bazı insanların psikolojisini bozarsınız, yapmayın öyle yorumlar bence.

Hocam zaten şu saatten sonra, ön çizgi dik olmuş eğik olmuş, seyrek olmuş, falan kafaya takmanın anlamı ve faydası yok zaten, problemli bir başlangıç oldu, ama geri dönüşü var en azından, yani 5-6 ay sonra herşey yoluna girdiğinde, yeni bir konu acarsın Problemli saç ekiminden sonra 2. Ekim tavsiyesi vb şeklinde, tecrübeli arkadaşlar yardımcı olur sana, ön çizgi kötüyse aynı anda hem sıklaştırma hem çizgi düzenlenir zaten, olumlu düşünme psikolojini tebrik ederim.. 8)
  • Ekim Tarihi: 16.06.2020
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

Cankat Balo?lu

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #129 : 20 Haziran 2020, 15:52:19 »
Şimdi bundan sonra ki süreç tahminen nasıl olacak bro? Yani bu şok dökülme, saçın tekrar uzaması filan nasıl bir süreç?
Hocam zaten şu saatten sonra, ön çizgi dik olmuş eğik olmuş, seyrek olmuş, falan kafaya takmanın anlamı ve faydası yok zaten, problemli bir başlangıç oldu, ama geri dönüşü var en azından, yani 5-6 ay sonra herşey yoluna girdiğinde, yeni bir konu acarsın Problemli saç ekiminden sonra 2. Ekim tavsiyesi vb şeklinde, tecrübeli arkadaşlar yardımcı olur sana, ön çizgi kötüyse aynı anda hem sıklaştırma hem çizgi düzenlenir zaten, olumlu düşünme psikolojini tebrik ederim.. 8)

SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D

• KELLİK BAŞA BELA.. :)
  • Hero Member
  • BİR KEL GÖRDÜM SANKİ.. :D
« Yanıtla #130 : 20 Haziran 2020, 16:25:30 »
Şimdi bundan sonra ki süreç tahminen nasıl olacak bro? Yani bu şok dökülme, saçın tekrar uzaması filan nasıl bir süreç?

Hocam valla benimde bugün ekimin 5. Günü, bende ilk bir ayı yeni araştırdım şok dökülme genel olarak 3. haftadan itibaren başlayacakmış, süreç kişiye göre değişiyormuş, sonra dökülme bittiğinde, alttan bi daha dökülmeyecek olanlar gelecekmiş onlarda 2-3 ayı bulurmuş, önce zayıf halde görünüp, sonra 4. 5. Aylarda, ekilen güçlü saçlar geliyormuş..

Yani senim şimdi zaten yapacağın şey basit, farzetki olumsuz bir ekim gerçekleştirmedin, ve sana atıyorum 2000 greft ekim yapıldı, koruman gereken 2000 greft var farzet, ilaçları takviye vb. kullanıp sürecini gerekli ilaçları kullanarak bu 4-5 ayı tamamlayacaksın zaten diğer herkes gibi fark yok yani, aynı şeyleri yaşayacaksın, finansterid minoxa Xpecia biotin falan kullan bence, sonra bekle.. ???
« Son Düzenleme: 20 Haziran 2020, 16:35:01 Gönderen: SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D »
  • Ekim Tarihi: 16.06.2020
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

Sonnyto

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #131 : 20 Haziran 2020, 16:26:43 »
Bahsettiğim yorum sayısı 1, kaldı ki sen de benim mesajımla alay etmiştin. Ben takılmadım, sen de istisnai yorumları takma bence. Aklı selim bir sürü insan fikir belirtmiş, onları dikkate alman yeter.

Cankat Balo?lu

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #132 : 20 Haziran 2020, 16:37:26 »
Tamamdır sağol, hayırlı olsun bu arada sana da.
Hocam valla benimde bugün ekimin 5. Günü, bende ilk bir ayı yeni araştırdım şok dökülme genel olarak 3. haftadan itibaren başlayacakmış, süreç kişiye göre değişiyormuş, sonra dökülme bittiğinde, alttan bi daha dökülmeyecek olanlar gelecekmiş onlarda 2-3 ayı bulurmuş, önce zayıf halde görünüp, sonra 4. 5. Aylarda, ekilen güçlü saçlar geliyormuş..

Yani senim şimdi zaten yapacağın şey basit, farzetki olumsuz bir ekim gerçekleştirmedin, ve sana atıyorum 2000 greft ekim yapıldı, koruman gereken 2000 greft var farzet, ilaçları takviye vb. kullanıp sürecini gerekli ilaçları kullanarak bu 4-5 ayı tamamlayacaksın zaten diğer herkes gibi fark yok yani, aynı şeyleri yaşayacaksın, finansterid minoxa Xpecia biotin falan kullan bence, sonra bekle.. ???

My Precious

• Hero Member
« Yanıtla #133 : 20 Haziran 2020, 16:39:02 »
Hah xD

Cankat Balo?lu

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #134 : 20 Haziran 2020, 16:44:49 »
Yok adama kafa nakli yapmışlar, yok son hava bükücü gibi olmuş, yok ok yapmaya çalışmışlar :D böyle yorumlar olunca insan tepki veriyor doğal olarak, neyse olsun dediğin konuda haklısın. Sağol
Bahsettiğim yorum sayısı 1, kaldı ki sen de benim mesajımla alay etmiştin. Ben takılmadım, sen de istisnai yorumları takma bence. Aklı selim bir sürü insan fikir belirtmiş, onları dikkate alman yeter.

Facebook Twitter Instagram