Gönderen Konu: Problemli bir saç ekimi  (Okunma sayısı 10328 defa)

SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D

• KELLİK BAŞA BELA.. :)
  • Hero Member
  • BİR KEL GÖRDÜM SANKİ.. :D
Ynt: Problemli bir saç ekimi
« Yanıtla #75 : 12 Haziran 2020, 18:26:38 »
3000 ekebilmiş ama ne kadarı tuttu bilmiyorum. Yani şöyle söyleyeyim ben zaten 2 yıldır kelim toppikle kapatıyordum her yeri dolayısıyla seyrek de olsa biraz saçım olsa bana yeter ben yine bir ayar çekerim ona. Zaten kısa tutuyorum saçı.  Doktor arkaların sıkı olacağını, ön tarafa 6 ay sonra ücretsiz ekim yapacağını söyledi. Şuan görünenler tutmuş mu oluyor peki kesin olarak?

Dostum görüntü ilk resme göre tahmin ettiğimdende iyiymiş, proteze hiç bulaşma bence, yine bayağı ekilmiş görünüyor.. ???

ilaç ve takviye olarak

proscar (finansterid) 1/4 kullan
Xpecia Tablet sabah akşam tok,
20. Günden sonra da alopexy Sprey (minoksidil) kullan

5-6 aya kadar toparlar sonra bi sıklaştırma ekimi yaptınmı saç sorunun tamamen ortadan kalkar.. :)

Cankat Balo?lu

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #76 : 12 Haziran 2020, 18:50:18 »
Çok sağol bruce willis iyi oldu bunları duymak. Doktor zinco ve sulcid diye iki ilaç verdi. Dediğin ilaçları ona danışayım mı?
Dostum görüntü ilk resme göre tahmin ettiğimdende iyiymiş, proteze hiç bulaşma bence, yine bayağı ekilmiş görünüyor.. ???

ilaç ve takviye olarak

proscar (finansterid) 1/4 kullan
Xpecia Tablet sabah akşam tok,
20. Günden sonra da alopexy Sprey (minoksidil) kullan

5-6 aya kadar toparlar sonra bi sıklaştırma ekimi yaptınmı saç sorunun tamamen ortadan kalkar.. :)

geronimo

• Full Member
« Yanıtla #77 : 12 Haziran 2020, 19:40:24 »
Bence bir hekimin oyle bir kanama olacagini farkedememesi sonucta kok alinirken kanama miktarindan tahmin edilebilir ve olayin bu boyuta gelmesi buyuk talihsizlik yerinizde olsam giden greftleri geri getirmez ama para iadesi talep ederim ama kisinin ustaligina guveniyorsaniz bastan duzgun bir ekim yaptirin oyle on tarafa siklastirmayla olmaz donor yeterliyse duzgun bir planlama yapip daha ozenli bi ekim yapmali yapilan hatayi telafi etmek icin elinden geleni yapmali

SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D

• KELLİK BAŞA BELA.. :)
  • Hero Member
  • BİR KEL GÖRDÜM SANKİ.. :D
« Yanıtla #78 : 12 Haziran 2020, 20:00:22 »
Çok sağol bruce willis iyi oldu bunları duymak. Doktor zinco ve sulcid diye iki ilaç verdi. Dediğin ilaçları ona danışayım mı?

Dostum bu ilaçları sormana gerek yok, insanlara fazla soru sorunca kıymete biniyor bazı şeyler, sonra ekim merkezi, alakası olmadığı halde seni suçlu çıkartır, her merkez farklı bir kaç ilaç öneriyor, bu yazdığım ilaçları
bende dahil forumdaki neredeyse %80'i kullanıyor, bi yan etki görmediğin sürece kullan bunları, bu forumda araştır, sadece XPECİA tableti ekimden 1 hafta önce bırak, ekimden sonra tekrar başla, hatta bana güvenme sitedeki arama kısmına tek tek yaz bunları yorumları takip et zaten vaktin var, sonra karar ver, hatta "Biotin" isminde bi ilaç daha var onuda araştır, şampuan olarak'ta "pruzinc plus / yada "Neutracy" kullan.. :)
  • Ekim Tarihi: 16.06.2020
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

davud123

• Sr. Member
« Yanıtla #79 : 12 Haziran 2020, 20:08:37 »
Geçmiş olsun üzüldüm hocam

newbie2017

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #80 : 12 Haziran 2020, 20:11:48 »

Cankat öncelikle geçmiş olsun, umarım ekilenlerin tamamı çıkar. Normalda kan basıncın vs ilgili bir problemin varmıydı? Bence bunu araştır. Allh korusun yarın öbüe gün bir yara alsan kanamayı durduramazlar. Bence saçtan daha önemli. Umarım ekilenler tutar ve en azından bugünleri gülerek anarsın.

harunemre

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #81 : 12 Haziran 2020, 21:39:51 »
10. Günden sonra üstteki kan pıhtıları gidince daha net bir yorum yapılabilir seyrek de olsa edilenler çıkarsa en azından greftlerin ziyan olmamış olur revizyon ekiminden önce kanama nedenini araştırmalısın ve takviye kullanmanda fayda var benim bu gün 28. Günüm  sabah akşam xpecia tablet ve 1mg finasterid alıyorum

Cankat Balo?lu

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #82 : 12 Haziran 2020, 22:06:15 »
Teşekkürler. Ekimden önce kanamayla ilgili önlemimizi alacağımızı söyledi doktor, bazı testlerden filan bahsetti. Dediğiniz takviyeler ekilen saçların tutmasına mı yardımcı oluyor?

KaNeM

• Full Member
« Yanıtla #83 : 12 Haziran 2020, 22:54:40 »
Teşekkürler. Ekimden önce kanamayla ilgili önlemimizi alacağımızı söyledi doktor, bazı testlerden filan bahsetti. Dediğiniz takviyeler ekilen saçların tutmasına mı yardımcı oluyor?
Arkadaşın dediği takviyeler dolaylı yoldan evet hem donör bölgendeki saçları güçlendirmeye yarıyor saçın kalitesi arttığı içinde ekimde daha başaralı bir sonuç alınabiliyor hemde olan saçları korumak açısından tabi bunlar kişiden kişiye farklılık gösteriyor. Finasterid kullanıcaksan eğer kesinlikle yan etkilerini araştır.

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #84 : 12 Haziran 2020, 23:50:27 »
Konuyu şimdi gördüm çok talihsiz bir durum.. kanın pıhtılaşması ile alakalı bir sorun var.. bu kadar kanlanma olmamalı bu kadar uzun sürmemeli idi. Hemofili olabilir misin? Kontrol ettir. Genelde kanın zormu kurur (pıhtılaşma) ?

Cankat Balo?lu

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #85 : 13 Haziran 2020, 00:59:51 »
Sağol.Yani 30 yaşındayım hiçbir rahatsızlığım olmadı,  o denilen hastalığı kontrol ettireceğim ama olduğunu sanmıyorum açıkçası. Çok fazla alkol alan biriyim,  10 gün kadar önce kesmiştim tabi ama belki ondan olmuştur.
Konuyu şimdi gördüm çok talihsiz bir durum.. kanın pıhtılaşması ile alakalı bir sorun var.. bu kadar kanlanma olmamalı bu kadar uzun sürmemeli idi. Hemofili olabilir misin? Kontrol ettir. Genelde kanın zormu kurur (pıhtılaşma) ?

sloocer

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #86 : 13 Haziran 2020, 10:45:58 »
Sağol.Yani 30 yaşındayım hiçbir rahatsızlığım olmadı,  o denilen hastalığı kontrol ettireceğim ama olduğunu sanmıyorum açıkçası. Çok fazla alkol alan biriyim,  10 gün kadar önce kesmiştim tabi ama belki ondan olmuştur.

Alkolden değil NET bilgi:)

KaNeM

• Full Member
« Yanıtla #87 : 13 Haziran 2020, 10:52:00 »
Abi öyle bir dedinki teste tabi tutulmuştur gibi :)

bakalim

• Sr. Member
« Yanıtla #88 : 13 Haziran 2020, 10:57:58 »
Çok fazla alkol kullanıyormuş arkadaş, alkolden değildir gibi yanlış bir yönlendirme yapmasanız daha iyi. Alkolün fazla kullanımı insanı bitirir. Bu süreçte kesinlikle alkol kullanmayın, size ekim için ilaç vermişlerdir bunlarla yan etki yapıp sizi ölüme kadar götürür.
Umarım bu vesileyle bırakırsınız alkolü.

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #89 : 13 Haziran 2020, 12:31:46 »
Bütğn kötülüklerin anası , ama bunda onun payı yok😉
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon