Gönderen Konu: Problemli bir saç ekimi  (Okunma sayısı 10304 defa)

KaiserSS

• Hero Member
Ynt: Problemli bir saç ekimi
« Yanıtla #16 : 10 Haziran 2020, 22:31:06 »
Nerden yazdım bu siteye, belki biraz destek olursunuz demiştim neyse ben kaldıramıyorum sanırım fotoyu aradım bulamadım öyle bir kısım. Admin siler
Kardeş geçmiş olsun. Ekim kararın hayırlı olsun.
Bir yola girmişsin aksilik olmuş, suçlu aramaya gerek yok, kafa yerine gelsin ,normale dönünce verilen ilaç vs kullanıidıktan sonra sürecini takip edip bir karar verirsin, topik vs gerek yok saçı kısa tutup bilindik bir yerde en baştan denersin.
Piskolojini anlayabilirim, bir umut ve hevesle gidip komplikasyon yaşamayı kimse istemez.
Canını sıkma, merkezle görüşürsün ödemeni iade istersin.
Kan testi yaptırmanı ve altta yatan bir durum varmı araştırmanı tavsiye ederim.
Burdayız sorular ve tavsiyeler için yaz takip ederiz.
Tekrar geçmiş olsun.
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

frt78

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #17 : 10 Haziran 2020, 22:31:42 »
Nerden yazdım bu siteye, belki biraz destek olursunuz demiştim neyse ben kaldıramıyorum sanırım fotoyu aradım bulamadım öyle bir kısım. Admin siler

Kardeşim çok geçmiş olsun, her yazılanı ciddiye alma, herkes kapasitesi kadar yorum yapıyor. Senin durumundan artık haberdarız sonuna kadar da paylaşıma devam et.
Yaşadığın hadise düşük ihtimalde olsa olasılıklardan biriydi, ne yazık ki senin başına geldi, sana düşen şimdi sabretmektir. Umarım en kısa zamanda istediğin görüntüye kavuşursun.

Cankat Balo?lu

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #18 : 10 Haziran 2020, 22:32:09 »
Yok kullanmadım normalde de içtiğim bir ilaç yok, alkol var bayağı ama 10 gündür almıyordum tabi.

Cankat Balo?lu

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #19 : 10 Haziran 2020, 22:38:12 »
Teşekkürler destek olan arkadaşlara. Ben zaten 3 yıldır toppik kullanıyordum, kötü görüntüye alışkınım yani  :) ama o boşluk olan kısım canımı sıktı. Neyse bakalım artık sağolun

newbie2017

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #20 : 10 Haziran 2020, 22:41:02 »

Kusura bakmayın yanlış anlaşıldıysak. Bu gibi kan içeren fotoğraflar genelde televizyonda vs bile puslu gösterilir. Buraya direk eklemek yerine hassas içerik olduğunu belirtip link vermek daha doğru olabilir. Beni kan tutuyor ve görünce çok kötü oldum. Geçmiş olsun yaşadığınız duruma da çok üzüldüm.

KaiserSS

• Hero Member
« Yanıtla #21 : 10 Haziran 2020, 22:42:41 »
Hocam çok geçmiş olsun. Nedenini söylediler mi size? İçtiğiniz bir ilaç, alkol vs neden olmuş olabilir mi?

Cuma günü bende nakil işlemi gerçekleştiricem farklı bir merkezde. Hala finans ve xpecia kullanıyorum bunların bir zararı olmaz değil mi arkadaşlar?
Operasyonda kullanılan teknik, tecrübe,ekim öncesi hasta hazırlığı ve tavsiyeler, yapılacak tahlillerin normalitesi vs önemli. Sonuçta cerrahi operasyon ve nakil. Komplike edecek durumların ortadan kalkması için hastanında durumu görülmeli, bölgedeki kan akış hızı, kanın yapısal inceliği vs etken.
Herzaman opmaz dostum,rahat ol.
One life,live it...

Takviye
- 7 Ay Solgar Biotin 5000 mcg
- 6 Ay Solgar Saw Palmetto

İlave
11.Ay Prozinc Plus Losyon

Şampuan
- Sürekli Prozinc Plus

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=8721.0

bakalim

• Sr. Member
« Yanıtla #22 : 10 Haziran 2020, 22:43:57 »
Hocam öncelikle çok geçmiş olsun. Haberlere konu olabilecek bir fotoğraf bu cidden, bu sebeple arkadaşların söyledikleri de önemli. Umarım sağlık problemi yaşamazsın.
Ekime gitmeden önce kan sulandırıcı ilaç, alkol, enerji içeceği vb bişey kullandınız mı acaba? Veya böyle bir problemle karşılaştınız mı hiç kan verirken?
Çok çok geçmiş olsun tekrardan, anormal bir durum cidden.

KaNeM

• Full Member
« Yanıtla #23 : 10 Haziran 2020, 22:47:46 »
Öncelik çok geçmiş olsun moralini bozma dostum inşallah herşey gönlünce olur.

kanama problemi ile ilgili bir kan hastalığınız var galiba .ekim anında nasıl olduda farkedilmeden işleme devam edildi çok enteresan.adrenalini yoğun olarak vererek baskılamış olabilirler ama ne olurda olsun bu konuda hatalı bir işlem yapıldığı gerçeğini değiştirmiyor.
hintel bence şu kötü görüntüyü ekim yaptıracak olan kişilerin görmemesi adına kaldırmalısın.psikolojik olarak kötü etkilenebilir insanlar.

Dostum bu arada neden kaldırılsın anlamadım arkadaşın şansına böyle olmuş başka örnekleride var ekim yapıcak kişilerinde sonuçta başaralı ekimlerin olduğunu ama her ekimin başaralı sonuçlanmayacağını veya azda olsa herhangi bir komplikasyon gelişebileceğinide bilmeleri gerekiyor diye düşünüyorum.

Cankat Balo?lu

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #24 : 10 Haziran 2020, 22:48:30 »
Hayır kullanmadım, çok kanaması mı sizi şaşırttı, ortada kalan kısım mı yoksa ikisi de mi? Pek bilmem bu işi o yüzden soruyorum

Lethe

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #25 : 10 Haziran 2020, 22:52:41 »
Hayır kullanmadım, çok kanaması mı sizi şaşırttı, ortada kalan kısım mı yoksa ikisi de mi? Pek bilmem bu işi o yüzden soruyorum

Kendi adıma, ortadaki boşluğu sen söyleyince fark ettim. Bu kadar kanamalı bir saç ekimi ilk kez görüyorum kısa bir şok yaşadım.
Geçmiş olsun umarım bir problem yoktur.

Cankat Balo?lu

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #26 : 10 Haziran 2020, 22:54:09 »
Anladım, diğer arkadaşların da bu konudaki yorumunu merak ediyorum.sevinirim yazarsanız

baldLion

• Hero Member
« Yanıtla #27 : 10 Haziran 2020, 22:59:41 »
nasıl bir yorum istiyorsun acaba çok merak ediyorum şu an yaşadığına şükretmelisin.

AdnanN

• Hero Member
« Yanıtla #28 : 10 Haziran 2020, 23:03:00 »
linke tıklayacağım cesaret edip elim varmadı bir türlü   ;D

Cankat Balo?lu

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #29 : 10 Haziran 2020, 23:09:39 »
Sen yorum yapmasan olur mu? Soruyu türkçe yazdım lethe nickli arkadaş gayet net bir cevap vermiş mesela. Sen boşver yardımcı olmayacaksan
nasıl bir yorum istiyorsun acaba çok merak ediyorum şu an yaşadığına şükretmelisin.

Facebook Twitter Instagram