Gönderen Konu: Problemli bir saç ekimi  (Okunma sayısı 10276 defa)

bakalim

• Sr. Member
Ynt: Problemli bir saç ekimi
« Yanıtla #30 : 10 Haziran 2020, 23:29:03 »
Hayır kullanmadım, çok kanaması mı sizi şaşırttı, ortada kalan kısım mı yoksa ikisi de mi? Pek bilmem bu işi o yüzden soruyorum

Öncelikle bu fotoğrafı hassas bulan arkadaşlar elbette olabilir ama forumda her saç ekimi konusunda kanlı fotoğraf var. Ayılıp bayılmanın manası yok ki ekimi yaptıran arkadaş iyi olduğunu belirtiyor.
Hemofili gibi bir rahatsızlığın var mı bence araştır. Saç ekimini geçtim ileride ameliyatlık bir durum olursa sıkıntı çıkmasın. Yiyecek, içecek, alkol, enerji içeceği gibi şeyleri ayarında kullandıysan veya hiç kullanmadıysan başka bir problem olabilir.
Arkadaşların dediği gibi ben de ilk kez bu kadar kanamalı olanını gördüm. Allah'tan sonradan durmuş, tansiyonunuz düştü mü işlem sonrası? Bulanık görme, baş dönmesi olmuştur diye tahmin ediyorum.

Cankat Balo?lu

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #31 : 10 Haziran 2020, 23:39:34 »
Evet iki kez tansiyonum düştü, dün powerade içmiştim ama nadiren içtiğim birşey problem olabileceğini de bilmiyordum tabi. İyileşme sürecinde bir sıkıntı olmayacağını ancak saçın tutmayabileceğini söyledi kendisi. Aslında çok iyi bir saç uzmanı olarak biliniyor samsunda. Neyse sağol tavsiyen için bakacağım tabi
Öncelikle bu fotoğrafı hassas bulan arkadaşlar elbette olabilir ama forumda her saç ekimi konusunda kanlı fotoğraf var. Ayılıp bayılmanın manası yok ki ekimi yaptıran arkadaş iyi olduğunu belirtiyor.
Hemofili gibi bir rahatsızlığın var mı bence araştır. Saç ekimini geçtim ileride ameliyatlık bir durum olursa sıkıntı çıkmasın. Yiyecek, içecek, alkol, enerji içeceği gibi şeyleri ayarında kullandıysan veya hiç kullanmadıysan başka bir problem olabilir.
Arkadaşların dediği gibi ben de ilk kez bu kadar kanamalı olanını gördüm. Allah'tan sonradan durmuş, tansiyonunuz düştü mü işlem sonrası? Bulanık görme, baş dönmesi olmuştur diye tahmin ediyorum.

bakalim

• Sr. Member
« Yanıtla #32 : 10 Haziran 2020, 23:46:12 »
Evet iki kez tansiyonum düştü, dün powerade içmiştim ama nadiren içtiğim birşey problem olabileceğini de bilmiyordum tabi. İyileşme sürecinde bir sıkıntı olmayacağını ancak saçın tutmayabileceğini söyledi kendisi. Aslında çok iyi bir saç uzmanı olarak biliniyor samsunda. Neyse sağol tavsiyen için bakacağım tabi

Enerji içecekleri kan şekerinizi yükseltir ve kan akışınızı hızlandırır, adrenalin gibi.
 Powerade bu gruba girmiyor sanırım daha çok aniden şekeri çok fazla yükseltiyor.
Yine de dediğim gibi bir doktora görünmenizde büyük fayda var.
« Son Düzenleme: 10 Haziran 2020, 23:54:04 Gönderen: bakalim »

Cankat Balo?lu

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #33 : 10 Haziran 2020, 23:48:32 »
Anladım, sağolun.

gbdante

• Sr. Member
« Yanıtla #34 : 11 Haziran 2020, 00:27:57 »
Merhaba arkadaşlar, bugün saç ektirdim ancak tenim çok hassas olduğu için aşırı derecede kanama oldu. Doktor ön tarafta bir bölgeye ekimi tutturamadı çok kanadığı için. 4,5 ay sonra düzelteceğiz dedi ancak o zamana kadar toppikle orayı kapatabilir miyim sizce? Fotoğraf iğrenç duruyor kusura bakmayın.

edit :
dikkat hassas içerik; görüntü çok kanlı arkadaşlar psikolojik olarak etkilenmemeniz için açmanız tavsiye olunmaz

https://hizliresim.com/Fr8bfJ

Oraya ne kadar ekim yapılabildi bu fotoğraftan belli olmuyor. Kafanız biraz normale dönsün o zaman belli olur toppik kaldırıp kaldıramayacağı. Ayrıca ekim öncesi fotoğrafınızı da koyarsınız. Ama şimdilik bunları düşünmeden toparlanmaya bakın. Geçmiş olsun.

saybek

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #35 : 11 Haziran 2020, 00:33:08 »
Normal temizlenmiş halini ekler misin
saç ekimim

BE ASTHETİC OPR. DR. BİLGEHAN AYDIN - 4950 Greft Saç Ekimi-28.03.2020 / 32 Yaş

Propecia ve xpecia
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=13280.0

kenanmed

• Full Member
« Yanıtla #36 : 11 Haziran 2020, 00:34:21 »
Ekim öncesi trombositler pt aptt niz kontrol edildi mi , edilmese bile hiç daha öncesinde kanama problemi yaşadınız mı veya ailenizde var mı ? Kullandığınız ilaçlarla alakalı olması da çok olası buna operatörün yol acabileceğini sanmam

edit:

pt aptt kesin bakılması şart bu arada hala bakılmamış olamaz diye düşünüyorum uyarayım!!!

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #37 : 11 Haziran 2020, 00:37:53 »
hemofili gibi bir rahatsızlığınız var mı bilmediğiniz?
Global Moderator

Cankat Balo?lu

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #38 : 11 Haziran 2020, 00:52:32 »
Pt aptt ve homofilinin ne olduğunu bilmiyorum, kontrol edilmedi. Araştıracağım hemen. 2 gün sonra bandajı çıkarınca yüklerim fotoğrafını.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #39 : 11 Haziran 2020, 00:55:27 »
Hemofili, kanın gerektiği gibi pıhtılaşmaması sonucu kanamanın durmaması ya da geç durması ile kendini belli eden kalıtsal bir hastalıktır.

Ekimden kaynaklı hatalarda olabilir merkezin bir açıklama yapar sor detaylıca.
« Son Düzenleme: 11 Haziran 2020, 02:06:13 Gönderen: Hintell »
Global Moderator

kenanmed

• Full Member
« Yanıtla #40 : 11 Haziran 2020, 01:12:13 »
Kanın pıhtılaşmasında görevli faktörlerimiz vardır aptt pt testlerinde anormal uzama görürseniz bunların eksiklikleri düşünülür hemofili de tipleri olan bu faktörlerin eksikliği sonucu oluşan hastalıklar genelde de erkeklerde oluyor kalıtımsal özelliği sebebiyle.

Ama sen kesin bi hematolojiye görün direkt

geronimo

• Full Member
« Yanıtla #41 : 11 Haziran 2020, 01:55:26 »
Yorumlar genelde neden kanama oldu bisey kullandinizmi diye ayni sorunun defalarca sorulmasi veya kanli fotograf tepkisi seklinde olmus ve arkadas defalarca cevap vermesine ragmen ayni soru sorulmaya devam edilmis ilginc. hemofili olsaydi en az 26 27 yasinda oldugunuzu varsayiyorum simdiye teshis konulmus olurdu bence problem baska moralinizi bozmadan en kisa zamanda bir uzmana gorunun merkez ektirmeden once gerekli tetkikleri yapmamis bu konuyla ilgili ekim merkezi hatali ve bu isin cerrahi bir operasyon oldugu ve uzmani tarafindan yapilmasi gerektigini acikca gosteriyor.
Diger onemli soru ise kac greft cikarildi muhtemelen kanama devam ettigi icin cikarilan greftler ekilemedi yogun kanamadan dolayi ekilenlerde risk altinda ekimi yapan doktor nasil bir aciklama yapti  surecin her anini fotograflayip bir uzmana danisin ve merkezin ihmali varsa yasal surec baslatin cok uzucu bir durum buyuk gecmis olsun.

Cankat Balo?lu

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #42 : 11 Haziran 2020, 02:05:06 »
Doktor da kanamadan dolayı ekilenlerin tehlikede olduğunu, eğer tutmazsa 5-6 ay sonra ücretsiz tekrar yapacağını söyledi. Bilmiyorum belki de tutar diye ümit ediyorum. 3400 çıkardı ama 2000 civarı ekmişti en son dediğinde, sonra çok kanayınca bıraktık.
Yorumlar genelde neden kanama oldu bisey kullandinizmi diye ayni sorunun defalarca sorulmasi veya kanli fotograf tepkisi seklinde olmus ve arkadas defalarca cevap vermesine ragmen ayni soru sorulmaya devam edilmis ilginc. hemofili olsaydi en az 26 27 yasinda oldugunuzu varsayiyorum simdiye teshis konulmus olurdu bence problem baska moralinizi bozmadan en kisa zamanda bir uzmana gorunun merkez ektirmeden once gerekli tetkikleri yapmamis bu konuyla ilgili ekim merkezi hatali ve bu isin cerrahi bir operasyon oldugu ve uzmani tarafindan yapilmasi gerektigini acikca gosteriyor.
Diger onemli soru ise kac greft cikarildi muhtemelen kanama devam ettigi icin cikarilan greftler ekilemedi yogun kanamadan dolayi ekilenlerde risk altinda ekimi yapan doktor nasil bir aciklama yapti  surecin her anini fotograflayip bir uzmana danisin ve merkezin ihmali varsa yasal surec baslatin cok uzucu bir durum buyuk gecmis olsun.

geronimo

• Full Member
« Yanıtla #43 : 11 Haziran 2020, 02:19:27 »
Doktor da kanamadan dolayı ekilenlerin tehlikede olduğunu, eğer tutmazsa 5-6 ay sonra ücretsiz tekrar yapacağını söyledi. Bilmiyorum belki de tutar diye ümit ediyorum. 3400 çıkardı ama 2000 civarı ekmişti en son dediğinde, sonra çok kanayınca bıraktık.
En kisa surede hastaneye gidip olay sicakken arastirin herhangi bir ihmal varmi ustlerine duseni gerekli testleri yaptilarmi sorgulayin . daha sonra ucretsiz ekim yapilabilir ama zayi olan greftler var ayrica 5 6 ay gibi kisa surede tekrar ekimde onerilen bisey degil heleki boyle basarisiz bir ekimden sonra allah korusun daha ciddi sorunlarda ortaya cikabilirdi bu olayi bakanliga bildirirseniz bu isin daha ciddi bisey oldugunun farkina varip ekim merkezlerinin daha siki denetim altina altina alabilir ve operasyonlarin daha saglikli olmasini saglayabilirler sizin durumunuz emsal kabul edilebilir.

Cankat Balo?lu

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #44 : 11 Haziran 2020, 02:28:56 »
Evet benim için bir daha saç ekimi zor ğözüküyor o anlamda. Cuma günü temizleyecek bir bakalım daha sonra gerekenlere bakacağım, sağolun.

Facebook Twitter Instagram