1) yaş: 33
2) saç dökülmesi ne zaman başladı: 15 senedir dökülüyor aslında zaman zaman tekrar toparladığıda oldu ama artık gidici
3) saç dökülme tipi (agresif ya da yavaş - stabil): son 6 aydır agresif dökülme, öncesinde dediğim gibi yılalrdır var ama hiç bu kadar hızlanmamıştı
4) saç dökülmesi nereden başladı? (vertex, crown, ön bölge vs.): genel üst bölge, belli bir alan yok, genel seyreliyor, yan saç hatları hala iyi duruyor
5) ilaç kullanılıyor mu? etkisi nedir?: 20li yaşlarda aralıklı olarak finasteride kullandım faydası da oldu ama devam etmiyorum
Uzun yıllardır bu problem var ama iyi kötü kapatıyordum artık o da olmuyor, fotoları özellikle ışık altında çekmeye çalıştım daha iyi tavsiyeler alabilirim diye, dökülme devam ediyor, henüz durmuş değil, birkaç sorum olacak
1) Dökülmesini daha beklemeli miyim, bu saça ekime girişmeli miyim, çünkü zamanla kendi saçlarım da dökülecek ve diğer tarafalr açılacak bu sefer, diye düşünüyorum
2) Donör bölgem çok sık değil, saç yapımda öyle değildi hiçbir zaman zaten, kısmen seyrek donör. Sakal ya da vücut kılından mı takviye yapılmalı öyleyse ona göre klinik tavsiyelerinizi bekliyorum. Bütçem 15000-20000, öncelikli Ankarada, olmazsa bu saç yapısına uygun daha iyi sonuçlar alabilecğeim yerler varsa başka şehirlerde önerilerinize açığım,
3) Ekim yapılır derseniz kendi saçlarıma zarar vermeyecek şekilde belki özellikle aralara ekim yapan bir uzman mı tercih etmeliyim, nasıl bir yol izlemeliyim
4) Donör bölge pek iyi olmadığını açıklığında daha artacağını düşünerek hiç girişmemeli miyim bu işe, belki proteze mi yöneleyim, ne dersiniz
Şimdiden teşekkürler herkese