Arkadaşlar yaklaşık son 10 yıldır saçımın yanları biraz açık. Saçımın kalan kısımlar yaşıma göre iyi durumda olduğunu düşünüyorum. (yaş 34) Ekime gerek yokmuş diyenler olacaktır ama şekil vermekte oldukça zorlanıyorum, yanların zayıflığı ve saçımın yapısının yumuşak ve düz olması gibi nedenlerde işi zorlaştırıyor. Bu nedenle hep güçlü daha düz bir ön çizgi hayalim vardı. Hep takip ederdim forumu ama ciddi bir şekilde saç ekimini de düşünmemiştim. Ancak Koray Hoca fiyatları aşağı çekince bu fiyat bir daha gelmez diyerek hiç sorgulamadan ekime karar verdim. Ben de anlamadım nasıl olduğunu
Resimde ekstrada yoğun görünüyor yıkayıp kuruladıktan sonra.
Henüz daha merkeze gitmedim tahmini 2000-2400 greft bir ekim düşünülüyor online değerlendirme sonrası. Hem yaş hem döküme şekli uygun bir aday olduğumu düşünüyorum. Ekimi de yapacak kişi Koray Hoca olduğu için güvenim tam ama sizin de düşüncelerinizi almak isterim. (Özeliklikle Hintel yüreklendirici mesajlarını görmek isterim
.
Benim gibi açıklık kısmen az olup ekim düşünen kişiler için de faydalı olacaktır. Bu tarz konu sayısı az açıkcası.
Daha sonra yine süreçle ilgili fotoğraflar paylaşacağım.