Bir ara 5 ay falan Xpecia kullanmıştım. Yan etki olarak sadece spermde sıvılaşma gördüm
Xpecia kullandım kuşum öldü bitti diyenler var lakin bana onlar hiç inandırıcı gelmiyor tabi herkesde yan etki farklı olur ama işte bende sadece sıvılaşma olmuştu. Tabi saçıma hiç faydası olmadı o başka konu
Saçımda sorun tepe ortası(burası biraz ciddi, fazla tüyleşmiş saç var) ve hafif şakaklarda(açılma yok lakin hafif seyrekleşme var). Full saçım var lakin bir çoğu tüyleşmiş, o tüyleşmişler normal saç olsa kafam amazon ormanları gibi olacaktı. Onun dışında ön çizgi full yerinde, vertex falan sorun yok
Finasterid galiba tek çözüm lakin yan etkilerinden korkuyorum. Xpecia'dan sıvılaşma sorunu gördüysem spermde, Finasterid'de daha mı kötü olacağının işareti bu? Ayrıcana unutkanlık falan yapmasından da korkuyorum
Finasterid hakkında çok kötü mesajlar var gerek bu forum gerek ekşi sözlük. Lakin bu mesajlar Xpeciadada vardı yok Xpecia kullandım kuş ötmüyor falan, ama ben öyle bir etki görmedim
Yaş 30. 35'e kadar beni idare etmesi lazım bu saçların 35'den sonra bırakırım. Hoş şuanda saçları uzatınca yana tarayınca falan sorun olmuyor ve o tüyleşmiş saçlar kaç senedir aynı, ama ya ilerki aylarda biranda gerileme olursa ne olacak?
Pahalı olan propecia 1mg alsam ve bunu 2'ye yada 3'e bölsem(eğer bölünüyorsa) günlük 0.5mg yada 0.3mg finasterid alsam sizce nasıl olur? Hastaneye gidip test yaptırmak da istemiyorum corona ortamından dolayı, param var bodoslama başlasam ama yorumlardan dolayı çekincem var. Aslında benim penisim kan penisi, küçükken bamya gibi ama büyüyünce çok büyük değil 16cm falan ama 15-20 saniyede dimdik olabiliyor, ben bu hapın benim kuşa zarar verebileceğini sanmıyorum, asıl korkum unutkanlık yada göğüs büyümesi vs
Not : Bu arada Minoxil kullanamam. Bunu kullanınca göğsüm falan sıkıştı bir ara ve kısa sürede bıraktım