Gönderen Konu: 4600 greft Asuman hair  (Okunma sayısı 3301 defa)

Öğretmen1907

• Yeni üye
  • *
4600 greft Asuman hair
« : 10 Haziran 2020, 15:19:31 »
Merhaba arkadaşlar uzun süredir ziyaretçi olarak girdiğim bu foruma kayıt olarak Ekimimde büyük rol oynayan forum arkadaşlarına fayda sağlamak için bu konuyu açmış bulunmaktayım genel bilgileri vereyim yaşım 27 , 8 haziran 2020 de operasyonu geçirdim bugün ilk yıkama oldu belli aralıklarla paylaşım yapıp yardımcı olacağım inşallah operasyonda kök alma işleminin neredeyse yarı süresini Asuman hanım kendisi aldı,kanal açma işleminin tamamını yine kendisi yaptı ,ekim işleminin ise son bir bir buçuk saatinde ön çizgi düzenlemesini kendisi yaptı sabah sekiz buçukta girdim akşam sekiz buçukta operasyon sonlandı umarım herkesin ekimi güzel sonuçlanır

Öğretmen1907

• Yeni üye
  • *
Ynt: 4600 greft Asuman hair
« Yanıtla #1 : 10 Haziran 2020, 15:21:46 »
Devamı

Öğretmen1907

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #2 : 10 Haziran 2020, 15:22:38 »
Tam bilmediğimden böyle parça parça atıyorum kusura bakmayın

Öğretmen1907

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #3 : 10 Haziran 2020, 15:26:57 »
Devamı

Öğretmen1907

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #4 : 10 Haziran 2020, 15:31:40 »
Öncesi

SAÇSIZ ADAMIN LANETİ 1 :D

• KELLİK BAŞA BELA.. :)
  • Hero Member
  • BİR KEL GÖRDÜM SANKİ.. :D
« Yanıtla #5 : 10 Haziran 2020, 16:05:29 »
Hocam, ekim sıklığı ve ön çizgi estetik görünüyor, zaten ekim öncesi kendi saçlarınız da gayet iyiymiş, bence harika sonuçlanır, hayırlı olsun şimdiden.. :)
  • Ekim Tarihi: 16.06.2020
  • Ekim Merkezi ismi ASUMAN HAİR
  • Greft Miktarı 4.800
  • Yaşınız 36

Öğretmen1907

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #6 : 10 Haziran 2020, 16:14:12 »
Teşekkür ederim Hocam ön çizgide hocamız çok uğraştı hatta bugün yıkamaya gittiğimdede ufak bir revizyon yaptı çünkü alnımın sağ tarafında dikiş ve şişlik vardı önceden vurduğum için biraz önde gibi oldu dedim hocamızda tekrar bir düzenleme yaptı yanıltıcı bir alın yapım var çünkü baya uğraştık :) inşallah iyi olur dediğiniz gibi sağolun 

frt78

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #7 : 10 Haziran 2020, 16:17:18 »
Ekimi önden gösterecek bir foto paylaşabilirseniz daha sağlıklı yorumlar gelebilir özellikle ön çizgi için..

Jamesbond

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #8 : 10 Haziran 2020, 16:21:52 »
Ekimin hayırlı olsun dostum, herşey gayet iyi duruyo, Sonuç da yüzünü güldürür umarım.
Asuman hanımı tercih etme sürecini ve Greft dağılımından söz edebilir misin biraz Ön orta ve tepe konusunda..
Ekim alanında Hatırı sayılır saçın da var, mevcut saçların zarar görmemesi adına özen gösterildiğini düşünüyor musun? Yoksa bölgeye, ekim alanına saç yokmuş gibi mi ekim yapıldı

Öğretmen1907

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #9 : 10 Haziran 2020, 17:01:36 »
Jamesbond kardeşim vala normalde belli aralıklarla ektirsem mi diye düşünüyordum sonra bırakıyordum biraz bekleyeyim diyordum bu karantina sürecinde birden karar verdim oda nasıl oldu böyle bakınıyordum foruma böyle Asuman hanımın bir Ekim’ine denk geldim zaten sonuçlanan çok konusuda yoktu üç dört tane vardı hepsinide başarılı buldum yorumları okudum güzel olacağını hissettim gitmeden direkt randevuyu alıp kaporayı gönderdim ani karar alan bir insanım birden oldu vala forum gerçekten hayat kurtarıyor  bu arada Asuman hocamada söyledim oda forumu biliyor kurucusunun hintel hocamız olduğunu biliyor kendiside forum da süreci paylaşıcağımı söylediğimde iyi olur düzenli aralıklarla paylaşım yapmam konusunda destek verdi sevineceğini söyledi işine ve kendisine güveni tam :) diğer yazdıkların hakkında ise söyledim hocaya oda kalın olan saç köklerini görüyorum onlara dikkat edicem ama iyice zayıflayan tüy gibi olanları dikkate almıcam dedi bende tamam Hocam dedim dağılım konusunda ise çoklu greftleri öne ekmeye özen gösterildiler tam dağılımı nasıl yaptı onu sormadım İnan
« Son Düzenleme: 10 Haziran 2020, 17:11:12 Gönderen: Öğretmen1907 »

Öğretmen1907

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #10 : 10 Haziran 2020, 17:04:21 »
Ekimi önden gösterecek bir foto paylaşabilirseniz daha sağlıklı yorumlar gelebilir özellikle ön çizgi için..
dostum şu an üstüm müsait değil uygun bir zamanda atıcam

Elder.titan

• Jr. Member
  • **
« Yanıtla #11 : 10 Haziran 2020, 17:52:37 »
Hayırlı olsun. Ön çizgi ve sıklık gayet iyi görünüyor. Bende yakın zamanda asuman hanıma ekim yaptırmak istiyorum. Acaba ücreti paylaşabilir misiniz ?

Jamesbond

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
« Yanıtla #12 : 10 Haziran 2020, 18:00:27 »
Jamesbond kardeşim vala normalde belli aralıklarla ektirsem mi diye düşünüyordum sonra bırakıyordum biraz bekleyeyim diyordum bu karantina sürecinde birden karar verdim oda nasıl oldu böyle bakınıyordum foruma böyle Asuman hanımın bir Ekim’ine denk geldim zaten sonuçlanan çok konusuda yoktu üç dört tane vardı hepsinide başarılı buldum yorumları okudum güzel olacağını hissettim gitmeden direkt randevuyu alıp kaporayı gönderdim ani karar alan bir insanım birden oldu vala forum gerçekten hayat kurtarıyor  bu arada Asuman hocamada söyledim oda forumu biliyor kurucusunun hintel hocamız olduğunu biliyor kendiside forum da süreci paylaşıcağımı söylediğimde iyi olur düzenli aralıklarla paylaşım yapmam konusunda destek verdi sevineceğini söyledi işine ve kendisine güveni tam :) diğer yazdıkların hakkında ise söyledim hocaya oda kalın olan saç köklerini görüyorum onlara dikkat edicem ama iyice zayıflayan tüy gibi olanları dikkate almıcam dedi bende tamam Hocam dedim dağılım konusunda ise çoklu greftleri öne ekmeye özen gösterildiler tam dağılımı nasıl yaptı onu sormadım İnan
Detaylı yanıt için teşekkür ederim kardeşim,  olumlu sonuçlanan ve yüzü gülenler arasına katılacağına inanıyorum, Minoxil kuşlanımını sana da önermiştir sanırım? Ayrıca varsa diğer ilaçları da yazarsan seviniriz.
Sözünü ettiğin sayılı diğer ekimlere bakma fırsatım olmuştu daha evvel benim de, o açıdan rutin şekilde sonucunu bizlerle de paylaşırsan daha da memnun oluruz

Öğretmen1907

• Yeni üye
  • *
« Yanıtla #13 : 10 Haziran 2020, 18:11:55 »
Detaylı yanıt için teşekkür ederim kardeşim,  olumlu sonuçlanan ve yüzü gülenler arasına katılacağına inanıyorum, Minoxil kuşlanımını sana da önermiştir sanırım? Ayrıca varsa diğer ilaçları da yazarsan seviniriz.
Sözünü ettiğin sayılı diğer ekimlere bakma fırsatım olmuştu daha evvel benim de, o açıdan rutin şekilde sonucunu bizlerle de paylaşırsan daha da memnun oluruz
evet önerdi diğer ilaçlarda standart her ekim sonrası hazırladığı ilaçlar antibiyotik krem şampuan vs hocam daha önce bir konuda atmış arkadaş hepsini elimden geldiğince düzenli paylaşacağım inşallah

baldLion

• Hero Member
« Yanıtla #14 : 10 Haziran 2020, 18:19:07 »
hayırlı olsun umarım güzel bir sonuç elde edersin.
bir kaç sorum olacak asuman hanım günde kaç ekim yapıyor,greftleri saklamak için soğutucu kullanıyormu ve son olarak ne kadar ödediniz.

Facebook Twitter Instagram