Gönderen Konu: Asmed / Prof. Dr. Alp Bayramoğlu & Dilek Çakır / 9 Haziran 2020 / 3263 Graft  (Okunma sayısı 41068 defa)

Canimo

• Sr. Member
süreç başarılı ilerliyor rahatsız olduğunuz bölge ise önceki attığınız fotoğraflara göre gelişim göstermiş gibi duruyor.

newbie2017

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
120 gün,
Yıkama öncesi, akşam yıkanmış 20 saatlik hafif yağlı saç. Işık kaynağı gün ışığı ancak cam kenarı ve güçlü bir ışık.

Temple bölgelerde saç var ancak şu an için istediğim kapatıcılık var diyemem. Orjinal saçlarımı ve tepe bölgesini hiç kısalttırmadım. Gerçi yanlar haricinde hiç bir yeri kısalttırmadım. Orjinal olup uzayanlar, ekim alanı üzerine yatıp iyi bir kapatıcılık sağlıyor. Saçımı kısa kestirirsem görüntü farklı olur muhtemelen. Beklemedeyiz
« Son Düzenleme: 07 Ekim 2020, 13:24:53 Gönderen: newbie2017 »

designer

• Full Member
Hocam bence 4 aylık görüntü gayet iyi. İlerleyen süreçte çıkışlar artacaktır, umarım istediğiniz sonucu alırsınız. Bende de çıkışlar başlasaydı artık :)
Asmed / Koray Erdoğan - 5524 Grafts - 25 Temmuz 2020

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=15504.0

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
4 ay için gayet güzel gelişmiş saçların
Global Moderator

newbie2017

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
4 ay için gayet güzel gelişmiş saçların

farklı ışık kaynaklarında çok değişik görüntüler alıyorum. Hafif loş ortam olsun Cüneyt Arkın gibi saçlarım var :)

bir sorum var, Alın bölgemde aşırı bir yağlanma durumu var 2 aydır. Bu geçici birşey mi yoksa kıl kökü transferi ile yağlı doku taşındığı için mi oldu. EKim yapılırken köklerimin çok yağlı olduğu söylenmişti. Doku zamanla transplant edilen bölgeye alışıyor ve yağlılığı azalıyor mu? alın bölgesi yağlanması zor bir durummuş elimi suratıma götürüyorum bazen alnıma kalıp yağ sürülmüş gibi

Hassectear

• Full Member
4.aya göre çok çok iyi bu ekim olur :)

newbie2017

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
135.gün (4.5ay)
Sol tarafta hareket hala yok, saçlar çok uzadı, kısa tüyler saç halini aldı. Yeni çıkış gözlemlemedim yada minimum seviyede. Saçlar uzayıp kalınlaştıkça kapatıcılık artıyor. Bir önceki paylaşımımda dipte nokta şeklinde gözüken kısa tüy formunda olanlar uzadı ve kalınlaştı.
Sol tarafta ekimin kabuk dökümü günü ile kıyas yapınca ekilenlerin az bir kısmı çıkmış gibi. Umarım gelişme olur

Çıkan saçlar çok uzadı, öndekilerden farkedebilirsiniz. Kapatıcılık burdan sağlanıyor
« Son Düzenleme: 22 Ekim 2020, 13:53:52 Gönderen: newbie2017 »

GaMe10

• Hero Member
Hocam hiç takviye kullanmıyormusunuz? Acaba ondan mı yavaş oluyor süreç?

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Süreç yavaş değil ki 135 gün daha gayet güzel
Global Moderator

GaMe10

• Hero Member
Süreç yavaş değil ki 135 gün daha gayet güzel

Ne bileyim konu sahibi son mesajında öyle yazınca yavaş geliyor sandım. Bu tarihleri tam öğrenmeye çalışıyorum ben de ekim yaptırmadan önce
Şuanda bildiğim 90. günden sonra başlıyor galiba yavaş yavaş

Engineer54

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
135.gün (4.5ay)
Sol tarafta hareket hala yok, saçlar çok uzadı, kısa tüyler saç halini aldı. Yeni çıkış gözlemlemedim yada minimum seviyede. Saçlar uzayıp kalınlaştıkça kapatıcılık artıyor. Bir önceki paylaşımımda dipte nokta şeklinde gözüken kısa tüy formunda olanlar uzadı ve kalınlaştı.
Sol tarafta ekimin kabuk dökümü günü ile kıyas yapınca ekilenlerin az bir kısmı çıkmış gibi. Umarım gelişme olur

Çıkan saçlar çok uzadı, öndekilerden farkedebilirsiniz. Kapatıcılık burdan sağlanıyor

Tam foto yok mudur?
Asmed ekimim için:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14880.0

Rutinlerim;
Finasterid
Solgar vm-2000
Solgar biotin 1000 mg
Solgar l-arginine 500 mg
Sabahları aç karnına keçi boynuzu pekmezi ve bir yeşil çay

newbie2017

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Tam foto yok mudur?

Senin için önce yağlı halini çektim, sonra duşa girdim çıktım hafif nemli çektim, sonra da kurutup çektim. Flood yapacağım kusura bakmayın

Yağlı duş öncesi hali

newbie2017

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Nemli duş sonrası

newbie2017

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bu da kuru,

Mesela bu 4. Fotoğrafı sadece gönderseydim herkes mükemmel olmuş diyebilirdi. Açı ve fotoğraf çok farkediyor. Şu an için sol taraf hariç sürecin daha yeni başladığını varsayarak gidişattan memnunum.

Facebook Twitter Instagram