Gönderen Konu: Asmed / Prof. Dr. Alp Bayramoğlu & Dilek Çakır / 9 Haziran 2020 / 3263 Graft  (Okunma sayısı 41060 defa)

mühendisadayı

• Yeni üye
  • *
Bugün uzun süredir görüşmediğim bir arkadaşımla görüştüm. "Saçların ne kadar dökülmüş" dedi. İnşallah şu 1 ay güzel bir atak olur.. insanı psikolojik çok yoran bir süreçmiş bunu anladım.

Bence süreciniz çok hızlı ilerliyor. Endişe etmenizi gerektirecek bir durum yok. Çok başarılı bir sonuç bekliyorum bu ekimden.

Engineer54

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bugün uzun süredir görüşmediğim bir arkadaşımla görüştüm. "Saçların ne kadar dökülmüş" dedi. İnşallah şu 1 ay güzel bir atak olur.. insanı psikolojik çok yoran bir süreçmiş bunu anladım.

Kesinlikle çok yorucu süreç. Çıkcak mı çıkmayacak mı kaygısı da çok bunaltıcı . Aynı seyleri bende yasıyorum açıkcası
Asmed ekimim için:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14880.0

Rutinlerim;
Finasterid
Solgar vm-2000
Solgar biotin 1000 mg
Solgar l-arginine 500 mg
Sabahları aç karnına keçi boynuzu pekmezi ve bir yeşil çay

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Kesinlikle çok yorucu süreç. Çıkcak mı çıkmayacak mı kaygısı da çok bunaltıcı . Aynı seyleri bende yasıyorum açıkcası

Herkesin beklentisi var ama erken kaygılarınız için. 60 günde 90 günde şoktan kurtulmamışsa çok net çıkışlar kimse de görmedim ben. Karartılar genelde 90. günlerde başlıyor. Benim de kafama bazen takılıyor neden bu kadar hızlı döküldü diye ama canımı sıkmıyor açıkcası. Boş yere canımı sıkma konusunda geçmişte o kadar çok tecrübelerim var ki artık akışına bırakıyorum olacakları :).
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Cansever4364

• Full Member
Herkesin beklentisi var ama erken kaygılarınız için. 60 günde 90 günde şoktan kurtulmamışsa çok net çıkışlar kimse de görmedim ben. Karartılar genelde 90. günlerde başlıyor. Benim de kafama bazen takılıyor neden bu kadar hızlı döküldü diye ama canımı sıkmıyor açıkcası. Boş yere canımı sıkma konusunda geçmişte o kadar çok tecrübelerim var ki artık akışına bırakıyorum olacakları :).
abim sen nasıl güzel pozitif bir adamsın ya alkışlıyorum seni 👏😀

nineoneone

• Jr. Member
  • **
Başkan senin süreç hızlı gidiyor diyebilirim. Endişelenecek bir şey yok. 75. günde bile oldukça erken olmasına rağmen kararmalar başlamış . 90. kadar hiç çıkış da olmayabilir di zaten.

Hintell yüzünden oluyor bunlar adamın saç ekimi öyle bir iyi ve erken gitti ki onun konusunu gören herkes beklentiyi erkene çekti,  eskiden 120 lerde kararma beklenirken, 80-90 günde kararma beklemeye başladı. (bende dahil)  :D
« Son Düzenleme: 07 Eylül 2020, 10:37:20 Gönderen: nineoneone »

newbie2017

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
İnşallah diyelim, başka bir beklentimiz yok zaten :)

emre07x

• Sr. Member
sabır güzel kardeşim en zor günleri atlattık birşey kalmadı az daha sabır  :)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları

Saçların olacak senin takılma bunlara:)
Global Moderator

newbie2017

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
107. Gün
İlk 3 foto Banyo ışığı ve son fotoğraf gün ışığı cam önü

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
107 çıkışlar güzel gidiyor.
Global Moderator

emre07x

• Sr. Member
Maşallah  |-nazarboncugu-|

Aragon26

• Jr. Member
  • **
Çıkışlar başlamış

newbie2017

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
112. Gün
Sol tarafta bir gelişme gözlemleyemiyorum. Uzayan saçlar ve arkadaki uzamış orjinal saçlar ile boş alanın üzerini örtüyorum. Umarım hareketlenir artık.

designer

• Full Member
Hocam bence şu an için iyi gidiyor, ilerleyen zamanlarda daha da iyi olacaktır diye düşünüyorum.
Asmed / Koray Erdoğan - 5524 Grafts - 25 Temmuz 2020

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=15504.0

Facebook Twitter Instagram