Gönderen Konu: Asmed / Prof. Dr. Alp Bayramoğlu & Dilek Çakır / 9 Haziran 2020 / 3263 Graft  (Okunma sayısı 41099 defa)

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Hocam 70. gündesiniz sol şakak üzüyor yazmışsınız. Dolaşım kafanız her bölgesinde aynı ilerlemez. Bir bölgenin daha başarılı olma ihmali olabilir. Eken kişiler farklı çünkü bu ihtimal her zaman söz konusu olabilir ama bir tarafta saçların gelip, diğer tarafın yavaş ilerlemesi tamamen dolaşımdan kaynaklıdır. Bana göre daha kararmalarda başlamamış. 100.gün ve 150. gün arası asıl gelişmelerin olacağı zamanlar. Güzel olacak ama kendi saçlarınız da toparlamaya başladığında güzel bir sonuç alacağınızı düşünüyorum.

newbie2017

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam 70. gündesiniz sol şakak üzüyor yazmışsınız. Dolaşım kafanız her bölgesinde aynı ilerlemez. Bir bölgenin daha başarılı olma ihmali olabilir. Eken kişiler farklı çünkü bu ihtimal her zaman söz konusu olabilir ama bir tarafta saçların gelip, diğer tarafın yavaş ilerlemesi tamamen dolaşımdan kaynaklıdır. Bana göre daha kararmalarda başlamamış. 100.gün ve 150. gün arası asıl gelişmelerin olacağı zamanlar. Güzel olacak ama kendi saçlarınız da toparlamaya başladığında güzel bir sonuç alacağınızı düşünüyorum.

Üzüyor derken biraz geriyor korkutuyor demek istedim. Bakalım göreceğiz :) Kararmalar çok yoğun sağ tarafta. Örneğin burası ekim öncesi boştu
« Son Düzenleme: 21 Ağustos 2020, 10:04:22 Gönderen: newbie2017 »

Siddhartha

• Hero Member
Cok erken hareket icin hocam daha, en erken 90-100 arasini bekle bir hareketlenme gorebilmek icin
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Vay vay ne ara çıkarttın sen bu saçları çok güzel:)
Global Moderator

newbie2017

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hintell herşey 10 günde oldu. Sol tarafı bekliyorum aynı atağa kalkarsa benden mutlusu yok. Sonra vardın viski lobisi ruby de olmaz belki ama house cafe de viskilesin

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Hintell herşey 10 günde oldu. Sol tarafı bekliyorum aynı atağa kalkarsa benden mutlusu yok. Sonra vardın viski lobisi ruby de olmaz belki ama house cafe de viskilesin
Bi taraf hep öyle oluyor geriden geliyor :)

Güzel atak hayırlısı
Global Moderator

newbie2017

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sağ tarafın atağı sürüyor
78. Gün

2. Foto sol taraf. Uzadıkça kaptıcılık artıyor ancak çıkışlar yavaş ve şu an için az

Engineer54

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sol taraf baya güzel . Sağ tarafta da hareketli ve çıkışlar var . İnş daha da güzel olur👍🏻
Asmed ekimim için:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14880.0

Rutinlerim;
Finasterid
Solgar vm-2000
Solgar biotin 1000 mg
Solgar l-arginine 500 mg
Sabahları aç karnına keçi boynuzu pekmezi ve bir yeşil çay

CooLStyLe

• Sr. Member
Sağ tarafın atağı sürüyor
78. Gün

2. Foto sol taraf. Uzadıkça kaptıcılık artıyor ancak çıkışlar yavaş ve şu an için az
şuanki durum baya iç acıcı üstad, bu kadar bile olmayanlar var ( mesela ben ) :)
Herşey çok güzel olacak senin için.
22.06.2020 Asmed / Koray Erdoğan 3507 greft
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=15394

newbie2017

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
şuanki durum baya iç acıcı üstad, bu kadar bile olmayanlar var ( mesela ben ) :)
Herşey çok güzel olacak senin için.

Coolstyle darısı başına, benimde sol çok hareketli değil uzamalarla kapatıcılık arttı. Şu anda gidişattan memnunum. İnsallah sonuç güzel olur. Sol taraf az bir atak yapsa epey rahatlarım.

Diğer tarafta epey ilerleme varken burda şoktan kurtulanlar harici tek tük çıkış oldu. Şu anda baş veren saç teli de gözükmüyor. Umarım atağa kalkar.
« Son Düzenleme: 28 Ağustos 2020, 23:01:33 Gönderen: newbie2017 »

newbie2017

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sağ tarafın ilerlemesi olağan şekilde sürüyor.

82. Günde arşivde bulunması açısından sadece sol tarafın durumunu paylaşıyorum, şoktan kurtulanlar haricinde henüz hiç çıkış yada belirtisi olmadı, belki bir elin parmakları kadar. Beklemedeyiz.

Gelecekte bir atak umarım olur, olursa tüm arkadaşlara yardımcı olur. Sağ taraf 2 hafta önce çıkışlar başlamıştı, sol tarafta o günden bu yana hiç belirti yok. Şu anki durum itbarıyla çıkış olsa bile en az 16 gün geride kaldı sağ taraftan.

Siddhartha

• Hero Member
Bu gunlerde cikis olmasi bile olaganustu birsey
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

absorve

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam çok iyi gidiyorsun. Aşağı yukarı aynı dönemde ektirdik, senin daha iyi gibi sürecin :)

Hiç ekilen yeri kestirdin mi ?
Saç ekimim Asmed (Koray Erdoğan) 5020 Grafts

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14391.0

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Süreç güzel boş alanlarda dolar dostum daha erken
Global Moderator

newbie2017

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam çok iyi gidiyorsun. Aşağı yukarı aynı dönemde ektirdik, senin daha iyi gibi sürecin :)

Hiç ekilen yeri kestirdin mi ?

ekim yerini hiç kestirmedim, sadece donor ve yanları kısalttırdım hep. benim tek derim sol taraf şuanda, sağ tarafta ciddi çıkış var zamanla oturunca guzel noktaya gelecek gıbı duruyor. sol taraf epey geriden geliyor, hatta bazen hiç gelmiyor mu diye dusunuyorum :) bakalım bu 30 gunu takıp edelım. 120 ye kadar sanırım kendını bellı eder. benim şahsi gozlemim, 120 den sonra çıkışların çok azaldığı, genellikle bebek saçı gıbı tüy formunda olan saçların form kazanıp kapatıcılık sağladığı yönünde. ama benim sol tarafta bebek saçı dahil pek saç yok. sağ taraf ise tatmin edici iyi gidiyor .

Facebook Twitter Instagram