Gönderen Konu: Asmed / Prof. Dr. Alp Bayramoğlu & Dilek Çakır / 9 Haziran 2020 / 3263 Graft  (Okunma sayısı 41154 defa)

newbie2017

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
ışığın vuruş açısından olabilir mi? güneşte çekiyorsan iki tarafın ışık açıları ters. o yüzden farklı görünüyor olabilirler.

Hayır her açıda aynı

nineoneone

• Jr. Member
  • **
Klasik sol taraf geriden geliyor. 70. gunde oldugunuz dusunulurse erken hala cikis icin. Gidisat iyi gorunuyor.  Ilk tuglenmeli kacinci gunde fark ettiniz?

newbie2017

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Tam 60. Günde farkettim. Şu anda 64.gün hızlı ilerliyor

nineoneone

• Jr. Member
  • **
Tam 60. Günde farkettim. Şu anda 64.gün hızlı ilerliyor

Ben 70 sandim ki 60 cok cok erken bir zaman, gidisat cok iyi. Sürec hizli olacak sanirim ama illaki bir bolumu de geriden gelecek ilerki aylarda uc verecek, bu nedenle bos alanlar olacaktir. Telas etmeye gerek yok.
« Son Düzenleme: 13 Ağustos 2020, 16:19:25 Gönderen: nineoneone »

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Bir taraf genelde hep daha hızlı atak yapabiliyor saçlar sorunsuz çıksada zamanla eşitleniyor dostum
Global Moderator

kefal

• Full Member
cikislar erken  |-nazarboncugu-| baslamis, darisi bizim basimiza 

newbie2017

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Saçlarımda ekim önce hafif düzeyde seboreik vardı, tek belirtisi yağlanma ve nadiren kaşıntıydı. Sadece ense bölgemde olurdu. Yaz aylarında geçer kış aylarında biraz daha fazla baş gösterirdi. Saç ekimi esnasında saç köklerimin yağlı ve sağlıklı olduğunu söylemişlerdi. Şimdi donör den alınan yaplı saç köklerinin frontal bölgeye taşınmasından mıdıe nedir bilmiyorum alın bölgemde aşırı yağlanma yaşıyorum. Genelde sabahları duş alırım. Ertesi sabah uyanıyorum sanki biri margarin sürmüş alnıma o kadar boncuk boncuk yağlanma oluyor. Vichy nin dercos yağlı saçlar için olanını kullanıyorum ama yağ üretiminde bir azalma da yok. Kilolu bir insan değilim, yağ oranım da düşüktür.
Sebum(yağ) uretimi saç köküyle ön bölgeye de taşınabilir mi? 

newbie2017

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Klasik sol taraf geriden geliyor. 70. gunde oldugunuz dusunulurse erken hala cikis icin. Gidisat iyi gorunuyor.  Ilk tuglenmeli kacinci gunde fark ettiniz?

Bugün 65. Gün. Sol taraf atağa kalktı baş vermeye başladı ufak ufak

batuhands

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
Solgar deve dikeni haplarından kullanabilirsin iyi gelir .

newbie2017

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
16 günlük değişim 50. Gün ve 66.gün

Siddhartha

• Hero Member
Tuylenmeler farkediliyor
Everybody needs somebody to love
Everybody needs somebody to hate

newbie2017

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sağ şakak hızlı hızlı devam ederken sol şakakta hareket görünmüyor. Geçen 1-2 tüy farketmiştim ama sanırım yanılgıya düştüm değişiklik yok gibi.
70.gün
İlki sağ temple
İkincisi sol temple

Hassectear

• Full Member
 erken bile gidiyor süreç 70.gün için birşey demek erken olur beklemekte fayda var bence :)

newbie2017

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Dostlar sol tarafta hiç hareket yok, şoktan kurtulanlar uzayıp biraz kapatıcılık yaratıyor sadece
Sağ taraf ise bir iki boşluk hariç epey filiz verdi,
Sağ tarafta 1 aya kalmaz acayip bir hareketlenme göreceğimi düşünüyorum.
Ama sol üzüyor doğrusu, hareket yok gibi.

Facebook Twitter Instagram