Gönderen Konu: Asmed / Prof. Dr. Alp Bayramoğlu & Dilek Çakır / 9 Haziran 2020 / 3263 Graft  (Okunma sayısı 40151 defa)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Yakında daha da çok heycanlanırsın :)
Global Moderator

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Ben en az 60 gün daha veriyorum kararmalar için. Ondan sonra buralar bostanlık olur :).
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

newbie2017

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Ben en az 60 gün daha veriyorum kararmalar için. Ondan sonra buralar bostanlık olur :).
Bozma moralimi :o

onizuka eikichi

• Hero Member
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

newbie2017

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bu tüy vermiş olması çıkacağı anlamına bile gelse yeter. Zamanlaması çok dert değil. Slit kesilerinin içinden baş veren tüyler "bu kök besin zincirine bağlandı ve yaşıyor, dolayısıyla saç çıkacak" demek ise, bu bana yeter :)

onizuka eikichi

• Hero Member
Hocam bu nokta da sadece tahmin yürütülebilir. Ama çok büyük aksilik olmaz ise Asmed'in çıkış yüzleri iyi zaten mutlaka beklentilerinizin karşılığını alırsınız diye düşünüyorum. Siz bakmayın benim için dar alana aynı rakamı ektiklerine, 3000 greft sizin açıklığınız için çok yeterli olacaktır. Ben beklentilerinizin karşılığını alacaksınızdır diye düşünüyorum.

Fikret Öztürk

• Sr. Member
Gerçekten donor bölgenizi çok iyi almışlar benim ki mi berbat aldılar 11inci günüm
« Son Düzenleme: 10 Ağustos 2020, 19:06:37 Gönderen: Hintell »

newbie2017

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Gerçekten donor bölgenizi çok iyi almışlar benim ki mi berbat aldılar 11inci günüm

Neresi berbat anlamadım. Forumu mu trollemeye çalışıyorsun onu da anlayamıyorum. Hayatımda senin kadar olumsuzunu 2. Kez görüyordum. Diğeri de Muttalip Hocaya ektirip saçlar çıkana kadar aynı senin gibi binbir laf söyleyen, sonucu başarılı olunca da ne yapacağını şaşıran biriydi. Hiç mi araştırmadan ektirdin anlamadım ki. Bakkaldan ekmek mi almak sandın. Bu iş süreç işi.
« Son Düzenleme: 09 Ağustos 2020, 19:32:00 Gönderen: newbie2017 »

Engineer54

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Neresi berbat anlamadım. Forumu mu trollemeye çalışıyorsun onu da anlayamıyorum. Hayatımda senin kadar olumsuzunu 2. Kez görüyordum. Diğeri de Muttalip Hocaya ektirip saçlar çıkana kadar aynı senin gibi binbir laf söyleyen, sonucu başarılı olunca da ne yapacağını şaşıran biriydi. Hiç mi araştırmadan ektirdin anlamadım ki. Bakkaldan ekmek mi almak sandın. Bu iş süreç işi.

Haareyi mi diyosun yoksa?
Asmed ekimim için:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14880.0

Rutinlerim;
Finasterid
Solgar vm-2000
Solgar biotin 1000 mg
Solgar l-arginine 500 mg
Sabahları aç karnına keçi boynuzu pekmezi ve bir yeşil çay

newbie2017

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Haareyi mi diyosun yoksa?

Bilmiyorum ki, davranışları yüzünden lobi dışı bırakmıştık. Şimdi sağda solda lobiden beni dışladılar diye konuşup yeni lobi kurma peşindeymiş  :D

kefal

• Full Member
hocam masallah  |-nazarboncugu-|

oresteia

• Jr. Member
  • **
Abi görüntü çok iyi kızarıklıkta geçmiş 1-2 ay sonra beraber alacağız güzel sonuçları ikimizde beklemedeyiz şuan :D

kilic1977

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Abi görüntü çok iyi kızarıklıkta geçmiş 1-2 ay sonra beraber alacağız güzel sonuçları ikimizde beklemedeyiz şuan :D

Daha şuan belli olmayan çoklu greftler var hazırda bekleyen. Eğer süreç geriden gelmiyorsa 90-100 arası diyorum ben. Yani ozamana sabır.

newbie2017

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
İlk foto daki kısım 4 nala koşarken, diğer tarafta hareket hiç yok ???

Birisi sol ön diğeri sağ ön şakak

Facebook Twitter Instagram