Gönderen Konu: Asmed / Prof. Dr. Alp Bayramoğlu & Dilek Çakır / 9 Haziran 2020 / 3263 Graft  (Okunma sayısı 40144 defa)

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Ekim merkezinin onayıyla dalışa geçiyorum beyler, bu denize girilmez mi?
Saat:10:21 Yer:Kaş
Filtre  yok

Kıskandım hocam :). İyi tatiller...

newbie2017

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Teşekkürler, Hepimize en iyi tatil fırsatları diliyorum   |-onayisareti-|

newbie2017

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Asmed ile görüştüm, şapka kullanılamayan denize girmek gibi durumlarda güneş kremi sürün dediler. Genel bir kanı ekim alanına 6 ay hiç bişey sürülmez şeklindeydi. Şaşırdım açıkcası.

Sonra internette yabancı makaleleri araştırdım. Makaleler, Deri dokusunun kritik iyileşme eşiği 14 gün sonunda iyileşmeyi gözlemleyerek güneş kremi sürülmesini anlatıyor. Ayrıca güneşin zararlı ışınlarının saç a değil, saç derisinde güneş lekesi ihtimali varmış.
Bilginize

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Asmed ile görüştüm, şapka kullanılamayan denize girmek gibi durumlarda güneş kremi sürün dediler. Genel bir kanı ekim alanına 6 ay hiç bişey sürülmez şeklindeydi. Şaşırdım açıkcası.

Sonra internette yabancı makaleleri araştırdım. Makaleler, Deri dokusunun kritik iyileşme eşiği 14 gün sonunda iyileşmeyi gözlemleyerek güneş kremi sürülmesini anlatıyor. Ayrıca güneşin zararlı ışınlarının saç a değil, saç derisinde güneş lekesi ihtimali varmış.
Bilginize

evet asmed denize girmek ya da güneş den korunmak için söylüyor.
Global Moderator

newbie2017

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
evet asmed denize girmek ya da güneş den korunmak için söylüyor.

Hintell merhaba,

O zaman doğru bilinen çok fazla yanlış var diyebilir miyiz? İnsanlar genellikle; 6 ay denize girme, 6 ay güneşe çıkma, 6 ay ekim alanına herhangi birşey sürme falan diyor. Elimdeki bilgilerle çelişiyor söylenenler.
Demekki kısa bir süre sonra denize de girilebilir, güneş kremi sürülebilir vs vs

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Açıkcası yazdıklarınıza bende şaşırdım. Ben ekim yapıldıktan sonra uzun bir süre denize girilemez diye düşünüyordum. Bir çok kişi bu riski almıyordur tabiki ama yine de bilinen bir yanlış varsa bunu açıklığa kavuşturmakta forum üyeleri açısından iyi olacaktır diye düşünüyorum. Terleme durumu da çünkü bir risk ama belli bir zaman geçtikten sonra bence de rutin hayata geçmek gerekiyor. Bende belki denize giderim bu sene, aslında doğruyu söylemek gerekirse ekim olmasa şuan denizdeydim :). Ama mutluyum bu konu da önümde siz bana referans olacaksınız.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

newbie2017

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Protokole baktım kask takmama süresi bile 1 ay diyor. Kafana bu denli baskı yapan birşey 1 ay sonra takılabiliyorsa bence kafanın üzerinde dans etmediğin sürece birşey olmaz  ;D

newbie2017

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Beyler kafayı güneşte korusam da yakmışım. Anladığım kadarıyla operasyon alanı öyle krem mrem le korunacak şeyler değil.  Merkezle temasa geçtim 3 gün dermovate sür dediler. Esasında hafif kızarıklık hep vardı ama güneşte toplam 10 dakka bile kalmadım durum bu. tenim epey beyaz onu da eklemek lazım.

Ilık duş ve duşta kafaya masaj sonrası çekilen fotoğraflarımda var ama ordaki görüntü çok daha kırmızı, bu duştan yarım saat sonra çekildi

jemjemx

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hocam dikkat et.. Kafa derisindeki kızarıklık kalıcı hale gelmesin diye zaten güneş için en az 4 ay sabredin diyorlar.. Toparlar sanırım bir kaç güne.. Ben saç derisi için bir tane krem buldum onu alıcam 2 aydan sonra arada sıkarım kafama:)
// Kullandığım Takviyeler //

*Viviscal Tablet
*Propecia 1mg
*Olimp Multi Vitamin
*Omega-3 ve Kolajen Peptit

// Asmed Dr. Koray ERDOĞAN-Saç Ekim Sürecim //
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14840.0

kefal

• Full Member
hocam deniz kenari sikinti golgede kalsan bile denizden yansimayla yanma ihtimalin var. benim gozum yemedi gitmeye denize o yuzden :(

phantom

• Hero Member
fito krem güneş yanıklarına çok iyi gelir denemenizi tavsiye ederim.

newbie2017

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Asmed in yönlendirmesiyle dermovate kullandım sabah kızarıklık yarı yarıya azalmıştı. Akşam yine sürerim sanırım kalmayacaktır. Öyle güneş kremi falan cildiniz hassas ise fayda etmiyormuş arkadaşlar tecrübe etmiş olduk. MFÖ yü dinleyin Şapkasız çıkmayın

jemjemx

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Geçmiş olsun hocam.. 1 gün kalıyormu kafanda..
// Kullandığım Takviyeler //

*Viviscal Tablet
*Propecia 1mg
*Olimp Multi Vitamin
*Omega-3 ve Kolajen Peptit

// Asmed Dr. Koray ERDOĞAN-Saç Ekim Sürecim //
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14840.0

newbie2017

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Akşam sürdüm sabah yıkadım epey değişim oldu. Ancak bulunduğum yer antalya dolayısıyla güneş almasam bile sıcaktan kızarıyor. Bence güneşten ziyade sıcak nedeniyle kızarıyor. Mesela sabahtan beri hiç güneşe çıkmadım ama hava 35 derece hissedilen 38. Yine kızardı. Yani güneşin etkisi muhakkak vardır ama bence sıcak etkisi de büyük

Engineer54

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
En az iki ay falan korumak lazım herhalde. Benim 33. Gün ama deri hala hassas ve hissiz
Asmed ekimim için:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14880.0

Rutinlerim;
Finasterid
Solgar vm-2000
Solgar biotin 1000 mg
Solgar l-arginine 500 mg
Sabahları aç karnına keçi boynuzu pekmezi ve bir yeşil çay

Facebook Twitter Instagram