Gönderen Konu: Asmed / Prof. Dr. Alp Bayramoğlu & Dilek Çakır / 9 Haziran 2020 / 3263 Graft  (Okunma sayısı 40133 defa)

Bogeda

• Sr. Member
Ekimin hayırlı uğurlu olsun olsun herşey yolunda gibi. Çokta güzel planlqnıp hayata geçirilmiş. Ön çizginde güzel zaten saçlarının var olması çok şeyi değiştirir.

Asmed'de yapılan ekimleri incelemek çok keyifli. Planlamaların hepsi çok güzel yapılıyor. Sizin ön çizgini çok mantıklı çizilmiş ben çok beğendim. Umuyorum bundan sonra ki süre zarfında problemsiz bir şekilde ekilen saçlarınız çıkar.

Edit: Bu arada finasterid kullanmamanıza saygı duyuyorum ama isterseniz saw palmetto içerikli vitamin takviyelerini araştırabilirsiniz. Fazla incelmiş saç telleriniz var, bunları bir süre desteklemenin kötü olmayacağını düşünüyorum.

Katılıyorum. Hakikaten korona testi bile yapmış adamlar, bende ekim yaptırdım ama mesela bilmiyorum hiç kaç mikron saç teli kalınlığım. Çok sistemli ve özenliler maşallah

newbie2017

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Arkadaşlar 45. Günde denize rahatlıkla girilir mi? Bakir bir koya gitmeyi de düşündüm ama durulanma fırsatı olmayacak, risk yaratır mı?

bakalim

• Sr. Member
Arkadaşlar 45. Günde denize rahatlıkla girilir mi? Bakir bir koya gitmeyi de düşündüm ama durulanma fırsatı olmayacak, risk yaratır mı?

Valla ben dayanamadım girdim 32. gün filandı, geçen hafta yani. Genellikle okuduğum kadarıyla 1. Aydan sonra uygun diyordu.
Ama kafayı şapkayla korudum tabii. Su konusuna gelince, 2 litrelik suyla durulayın pek ağır da olmaz.

newbie2017

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bugün 41. Gün, tepe şoktan dökülüp yanlar çok uzayınca sadece yan ve donör ü toparlatmaya kuaför e gittim. Kuaför donör e inanamadı. Kısaltılmış donör ekliyorum

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Harika bir alım olmuş maşallah
Global Moderator

Aragon26

• Jr. Member
  • **
Adam inanmamakta hakli, donör de herhangi bir seyreklik yada göze çarpan birşey yok :)
Çok başarılı bir alım yapılmış

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Gerçekten donör alanı muhteşem duruyor. Maşallah diyelim :)
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

fthfth

• Sr. Member
Maşallah herşey yolunda gözüküyor.

Saç ekimim:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=12113.0

newbie2017

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Teşekkür ederim arkadaşlar

kefal

• Full Member
Abi denize giripte bence riske atma tuzlu su sıkıntı yapabilir.

kilic1977

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları

Selam dostum,
Ben senin yerinde olsam gitmezdim denize. Büyük bi ihtimal sakıncası yoktur ama o kadar zahmet, zaman, sıkıntı çekmişken belirli bi süre en ufak riskten bile kaçınırdım.
Sabır edeceğin 1-2 ay ama olumsuz bi durumda acabaların olmaz en azından.
tekrar geçmiş olsun

newbie2017

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
arkadaşlar merhaba,

dermatit kaşıntısı için eski şampuanım vichy dercos anti dandruff a dönsem mi ne dersiniz? donör e kullanıyorum ekilen bölgeye değdirmeden ama bu mucizevi şampuanı heryerine sürmek istiyorum :)

https://www.dermoeczanem.com/vichy-dercos-anti-dandruff-kepek-karsiti-sampuan-390-ml-normal-ve-yagli-saclar-vichy-136682-95-B.jpg

Engineer54

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
arkadaşlar merhaba,

dermatit kaşıntısı için eski şampuanım vichy dercos anti dandruff a dönsem mi ne dersiniz? donör e kullanıyorum ekilen bölgeye değdirmeden ama bu mucizevi şampuanı heryerine sürmek istiyorum :)

https://www.dermoeczanem.com/vichy-dercos-anti-dandruff-kepek-karsiti-sampuan-390-ml-normal-ve-yagli-saclar-vichy-136682-95-B.jpg

Merkeze bi sor istersen . Bence sorun olmaz ama emin ol:)
Asmed ekimim için:
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14880.0

Rutinlerim;
Finasterid
Solgar vm-2000
Solgar biotin 1000 mg
Solgar l-arginine 500 mg
Sabahları aç karnına keçi boynuzu pekmezi ve bir yeşil çay

emre07x

• Sr. Member
arkadaşlar merhaba,

Dermatitten bende çok sıkıntı çekiyorum sürekli kullanım için uygun mu bu  şampuan bende almayı düşünüyorum ekim alanında problem yaratır mı acaba ?

Don Vito Corleone

• Hero Member
  • kellerin morale ihtiyaci yoktur!
Güzel bir şampuan  internet  detayli  araştırın 

Facebook Twitter Instagram