Gönderen Konu: Asmed / Prof. Dr. Alp Bayramoğlu & Dilek Çakır / 9 Haziran 2020 / 3263 Graft  (Okunma sayısı 40088 defa)

emekli kel

• Hero Member
 bir ekimci derdi saçlar 2.ayın sonu bebek tüyü şeklinde çıkar siz onu göremezsiniz 24 aya kadar kalınlaşırlar 12 ay sonunda yüzde 80 i kalınlaşmış olur derdi.yasına baktım ozellikle bir gence gore ekim biraz geriden geliyor gibime geldi ama yas 32 miş.normal surec.20li  yaslarda surec daha hızlı olabiliyor.zaten 6 ay sonu yarıdan biraz fazlası çıkar.5.6. aylarda bir belirgin kalınlaşma olur 180 gun dolana kadar kalınlaşma yakalayıp nefes alırsın hafif bir rahatlama olur.surec için 12 ayı beklemek gerek.
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

newbie2017

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
6. Ay güncellemesi

newbie2017

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Sol biraz geriden geliyor ama saçlar kalınlaştıkça iyi bir görüntü vermeye başladı

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Dün yazacaktım konunuza aklıma gelmişti diğer konulara bakarken atlamışım yazmayı. Nasıl mutlu musunuz gidişattan? Doğallık açısından en güzel ekimlerden birisi bana göre.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

emekli kel

• Hero Member
 geriden kalan taraf olabilir surecte normal ilerliyor
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

newbie2017

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Dün yazacaktım konunuza aklıma gelmişti diğer konulara bakarken atlamışım yazmayı. Nasıl mutlu musunuz gidişattan? Doğallık açısından en güzel ekimlerden birisi bana göre.

Sol taraf hariç evet, sol kötü değil ama beklentimin biraz altında
« Son Düzenleme: 08 Aralık 2020, 00:27:04 Gönderen: newbie2017 »

newbie2017

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Gelişmeler iyi, gören herkes beğeniyor. Sol taraf daha seyrek hala ama iyi bir noktaya geldi sanki.  ;)

emekli kel

• Hero Member
 gelişir daha

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
selamlar saç ekiminde en önemli unsulardan biri de doğallık kimsenin saç ektiğini anlamaması insanlar anlarsa hoş olmuyor çok güzel görünüyor saçların zamanla daha iyi olacak Koray hocanın ekimleri doğallık konusunda çok fazla iyi
Global Moderator

M.Yasar

• Yeni üye
  • *
Hocam üstten çekip fotoğraf ekleyebilir misiniz

M.Yasar

• Yeni üye
  • *
Birde merak etiiğim hocam ekimden sonra aralara girildiği için mevcut saçlarınız zarar gördü mü yada döküldü mü. Bu konu çok önemli özellikle seyrek saçlı arkadaşlar için. Bilgilendirirseniz bizi çok iyi olur. Tşk ederim

newbie2017

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
cam önünde yoğun bir ışık altında çekimlerimi yaptım ekte gönderiyorum.

newbie2017

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
part2

heisenberg10

• Yeni üye
  • *
Bence şuan saçların çok iyi durumda. Sol tarafta eşitlenmis gibi bence.

Facebook Twitter Instagram