Herkese merhaba
Birkaç gün önce 500 greftlik bir sıkılaştırma yapıldı. Öncelikle açıkçası ben memnundum sıklığından sadece sağ tarafım sola göre biraz daha seyrekti ama bariz değildi.
6.ay fotoğraflarını atınca Serkan hoca kliniğe davet etti. Süreçten memnun olduğunu fakat daha iyi olabileceğini bu yüzden lokal eklemeler yapılmasını istedi. Öncelikle benim bir ön yargım vardı bunu kırdı. Büyük bir klinik ve bir çok uzman doktor var, Serkan hoca sadece reklam yüzü sanıyordum ama sonuçlarımı o kadar yakın takip edip ilgilenmesi beni çok mutlu etti.
Operasyon sırasında Serkan hoca geldi ve daha önce nerede hata olduğu konusunda ekibi bilgilendirdi hatta 3 doktorla birlikte geldi hepsi tek tek inceledi ve istişare ettiler. Ben gerçekten süreçten memnun olduğum için bir an kaygılandım yahu ne vardı bu kadar gayet normaldi saçlarım hatta 4. Ayda birden gelişti dedim. Sonuç olarak sıkıntı nerde ben anlamadım konuşmalarından. Belki de hatadan ziyade istedikleri gibi bir gelişim olmamıştır.
Neyse sonuç olarak işlerindeki mükemmellik anlayışı ne kadar doğru bir seçim yaptığımı gösterdi.
Operasyonu yine aynı ekip Dilek hanım önderliğinde Şevket bey ve Yunus bey tarafından gerçekleşti. Long hair tekniği ile tıraşsız ekim oldu. İlgi alakaları için teşekkür ediyorum.
Fotoğraflardan pek belli olmuyor ama ilerleyen süreçte daha net fotoğraflar paylaşacağım