Gönderen Konu: ASMED/Dr.Alp Bayramoğlu&Dilek Çakır Asmed Team 5100 GREFT 02/06/2020 03/06.2020  (Okunma sayısı 23500 defa)

Kelli

• Jr. Member
  • **
Merhaba arkadaşlar tekrardan ,
Sürecimi Asmed ile görüşerek başlattım talep ettikleri  resimleri kendilerinin istediği gibi çekip attım burada her şey daha net görünüyor kendi adıma süreçten malesef hiç memnun değilim konu hakkında Asmed en kısa sürede döneceklerini belirttiler umarım istediğimiz gibi ilerler korkmuyor  değilim süreçten.
Herkese iyi akşamlar.

En büyük korkumsun hocam :) şaka bir yana inşallah revizyon kararı alınır telafi şansı olur

Blowteam

• Full Member
En büyük korkumsun hocam :) şaka bir yana inşallah revizyon kararı alınır telafi şansı olur
Bir çok insanın korkusuyum sanırsam umarım telafi ekimi olacaktır.
Gün ve gün bilgilendireceğim kesinlikle.

Oğuz Aktaş

• Yeni üye
  • *
Dr. Koray Erdoğan ve asmed team farkı bir kez daha net ortada malesef. Diğer arkadaşın dediği gibi Ekim yapmadan önce incelediğim konulardan en korktuğum durumsunuz:(
Asmed de bu kadar para ödeyip bu kadar kötü sonuç almak gerçekten inanılası gibi değil.
Revizyonun gerçekten şart olduğu aşikar aksi durum kuruma bakış açımızı değiştirir zaten.
Süreci takip ediyoruz bilgilendirmen bizler adına önemli .

Blowteam

• Full Member
Dr. Koray Erdoğan ve asmed team farkı bir kez daha net ortada malesef. Diğer arkadaşın dediği gibi Ekim yapmadan önce incelediğim konulardan en korktuğum durumsunuz:(
Asmed de bu kadar para ödeyip bu kadar kötü sonuç almak gerçekten inanılası gibi değil.
Revizyonun gerçekten şart olduğu aşikar aksi durum kuruma bakış açımızı değiştirir zaten.
Süreci takip ediyoruz bilgilendirmen bizler adına önemli .
Sanırım benim şansızlığım bu konuda ama bakalım
Asmed süreçten önce de sonra da her zaman bizim yanımızdaydı bu konuda gelişmeleri sizlere bilgilendireceğim ücretten çok emek biraz önemli benim için hayırlısı teşekkür ederim yinede.

staatsmann

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Takipteyiz. Revizyonu hiç sormadın sanırım ilk görüşmeye gittiğinde ?
  • Ekim Tarihi: 07.03.2023
  • Ekim Merkezi ismi Gold City Hair
  • Greft Miktarı 6060
  • Yaşınız 35 (NW5A)
  • Medikal Tedavi 16.03.2023`ten beri 1,25 mg Finasterid, Vitaminler, her gün 1 Asprin, PRP
Kellik YASAKLANSIN!
İlk Ekim 07.03.23
https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=30929.0

Blowteam

• Full Member
Takipteyiz. Revizyonu hiç sormadın sanırım ilk görüşmeye gittiğinde ?
Yüzyüze görüşme sağlamadım önden fotoğraflar istediler bana temsilcim hocaların yorum yapıp bilgi vereceğini söylediler aslında revizyon çok net gerekli iken bekliyor olmamda can sıkıcı malesef.

staatsmann

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bence revizyon yapalım diyecek net
  • Greft Miktarı 6060
  • Yaşınız 35 (NW5A)
  • Medikal Tedavi 16.03.2023`ten beri 1,25 mg Finasterid, Vitaminler, her gün 1 Asprin, PRP
Kellik YASAKLANSIN!
İlk Ekim 07.03.23

Blowteam

• Full Member
Bence revizyon yapalım diyecek net
Niyeyse ben senin kadar kesin olamadım ☺️
Ama gerçekten şansızlığıma asmed de böyle bir sonuçla çıkacağımı hic hayal etmemiştim

ovk1903

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Asmed ekimlerini özellikle takip eden biri olarak forumda yeni bir arkadaş revizyon talebi olumlu olmuş bence size de olumlu dönüş yapacaklardır,
Ama bu sefer asmed team değilde Koray hoca dan böyle bir talepte bulunmanızı tavsiye ederim, Asmed team kanımca hiç iyi bir iş çıkaramamış.

Blowteam

• Full Member
Asmed ekimlerini özellikle takip eden biri olarak forumda yeni bir arkadaş revizyon talebi olumlu olmuş bence size de olumlu dönüş yapacaklardır,
Ama bu sefer asmed team değilde Koray hoca dan böyle bir talepte bulunmanızı tavsiye ederim, Asmed team kanımca hiç iyi bir iş çıkaramamış.
Sanırım konuyla alakalı asmed team Ekim yaptığı için asmed team bakacaktır Koray hoca tekrardan dahil olur mu bilemedim
Lakin asmed bir ekip sanıyorum ki Koray hoca da fotoğraflarıma bakacaktır.
Dediğim gibi bu hafta dönüş olacağını belirttiler paylaşıyor olacağım haber gelir gelmez.

Muribab

• Hero Member
donör saçların çok ince görünüyor dostum ?

Blowteam

• Full Member
donör saçların çok ince görünüyor dostum ?
Aslında ilk aşamada Ekim yapıldığı an listeyi atmıştım asmed verdiği ortalama olduğunu dile getirmişlerdi.
Aslında kulak arkaları daha sık ve kalın ama üste gittikçe biraz incelme oluyor olabilir.

staatsmann

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Bu arada sunu farkettim..
5100 kök tüm üst ve tepe (verteks) bölgesi icin kullanilmis... Normalde bu elestirilir forumda ama ASMED olunca sanirim göz yumuluyor :D . 5100 kök  verteks dahil tüm bölgeyi kapatmak icin cok yetersiz.  Ekim planlamani begenmedim bu yüzden. Kesinlikle iki asamali plan yapilmaliydi. 5100 kök sadece ön ve üst orta bölge icin kullanilmaliydi. Daha sonra verteks icin ikinci bir ekim yapilmaliydi. 2500-3000 kök ile.'

Tavsiyem sakal bazli da kök ekimi ile  SIKILASTIRMA yaptirman..
  • Greft Miktarı 6060
  • Yaşınız 35 (NW5A)
Kellik YASAKLANSIN!
İlk Ekim 07.03.23

BJKKARA

• Hero Member
5100 kök tüm üst ve tepe (verteks) bölgesi icin kullanilmis... Normalde bu elestirilir forumda ama ASMED olunca sanirim göz yumuluyor :D . 5100 kök  verteks dahil tüm bölgeyi kapatmak icin cok yetersiz.  Ekim planlamani begenmedim bu yüzden. Kesinlikle iki asamali plan yapilmaliydi. 5100 kök sadece ön ve üst orta bölge icin kullanilmaliydi. Daha sonra verteks icin ikinci bir ekim yapilmaliydi. 2500-3000 kök ile.'

Mikro motor ile manuel arasında ki farkı göz önünde bulundurmalısın +finasterid
Bu kadar geniş açıklıklarda mikro ile tüm kafayı kapatmayı bende doğru bulmam ama Asmed alımları manuel ve donör de sıkıntısız her türlü 2/3 alım için bırkırlar sorunsuz alırlar

Zaten farkı kendi donör durumunla kıyaslarsan anlarsın.

Blowteam

• Full Member

Sakal için asmed o zamanlar sakal dan alım yaparak Ekim yapmayı planlamıyordu değişti mi konuşmak gerek, Lakin sanırım alınabilecek kalan dönör  alanı o zaman 2500 civarı denilmişti tam hatırlamasam da ben bu kadar greeftin en azından ön ve orta sıkılastırmasımı için yeterli olacağını düşünüyorum tabi tecrübe olarak şeninde yorumun önemli.

Facebook Twitter Instagram