Gönderen Konu: ASMED/Dr.Alp Bayramoğlu&Dilek Çakır Asmed Team 5100 GREFT 02/06/2020 03/06.2020  (Okunma sayısı 23568 defa)

saciuzunkel

• Jr. Member
  • **
  • Saç ekimi sonuçları
2 ekim yapılması gerekiyor dedi mi asmed ? İlk postunuzdan öyle birşey denilmiş gibi anlamadım. Belirtmeleri gerekirdi o zaman. Size ne vaad ettiler 
tamamen kapatılması konusunda zaten bir beklentim yoktu fakat ön tarafın bu denli açık olmasını beklemek de asmed ekiminde tarafımca başarızlık. Yorum için ayrıca teşekkür ederim.

Blowteam

• Full Member
bira ekimle bence bu alan için çok harika sonuç olur alan çok geniş ve bu şekilde bir alan için 2 ekim gerekir bence sonuçta kötü bir sonuç değil
bence umarım ikinci ekimle beklentiniz karşılanır. saç ekimi alp beyin tamamen sanırım
evet saç ekimi tamamen asmed team yaptılar, revizyon için daha bir görüşme sğlamadım fakat en kısa sürede sanırım dönüş yapacaklardır.
yorum için teşekkür ederim.

Blowteam

• Full Member
2 ekim yapılması gerekiyor dedi mi asmed ? İlk postunuzdan öyle birşey denilmiş gibi anlamadım. Belirtmeleri gerekirdi o zaman. Size ne vaad ettiler
Üstadım 2 ekimle kapatılacak vb gibi durum söylenmedi. 5000 küsür greftle bu işin olacağını konuşmuştuk.
Planlamamızda zaten tek ekim üzerine gitti lakin en kolay tutan ön bölgemin açık olması beni en çok üzen kısım oldu.Sonuçta emek verdik :(

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
geşmiş olsun geniş alan ekim kötü değil ama ön ön çizgi sık olsaydı daha iyi olurdu alan geniş olduğu için 1 ekime daha ihtiyaç var ön
asmed ile görüşürsün zaten bakalım durum neticelenir hayırlısı olsun
Global Moderator

Blowteam

• Full Member
geşmiş olsun geniş alan ekim kötü değil ama ön ön çizgi sık olsaydı daha iyi olurdu alan geniş olduğu için 1 ekime daha ihtiyaç var ön
asmed ile görüşürsün zaten bakalım durum neticelenir hayırlısı olsun
Emeklerin ve desteklerin için teşekkür ederim hintell umarım Asmed konu hakkında bana yardımcı olur, en azından ön tarafa revizyon kesinlikle gerekli.

Oğuz Aktaş

• Yeni üye
  • *
Oncelikle gecmis olsun tepe bolgesinin boyle olmasi bir nebze olmasi normalken on bolgenin bu denli zayif kalmasi bence bir yerlerde eksiklik oldugunu gosteriyor uzun suredir forumu takip ediyorum koray erdogan ekimleri mukemmelle yakin iken asmedtim ekimleri anladigim kadariyla geri kaliyor umarim sureciniz beklediginiz gibi olur

aksamci

• Hero Member
  • Kel degilim , anlim acik
gecmis olsun, bir tik daha iyi olabilirmis, alan az degil.

ben eminim ki koray hoca bu ise el atar , merak etme.

Blowteam

• Full Member
Oncelikle gecmis olsun tepe bolgesinin boyle olmasi bir nebze olmasi normalken on bolgenin bu denli zayif kalmasi bence bir yerlerde eksiklik oldugunu gosteriyor uzun suredir forumu takip ediyorum koray erdogan ekimleri mukemmelle yakin iken asmedtim ekimleri anladigim kadariyla geri kaliyor umarim sureciniz beklediginiz gibi olur
Selamlar belki de haklısınız ama ben Asmed team güvendim umarım biraz daha iyi olması için Asmed ile birlikte formül bulanacaktır.

Blowteam

• Full Member
gecmis olsun, bir tik daha iyi olabilirmis, alan az degil.

ben eminim ki koray hoca bu ise el atar , merak etme.
Teşekkür ederim, Umarım Asmed revizyon adına yardımcı olur yoksa son durum benim adıma iç açıcı değil:(

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Ben sizin ekiminizin iyi gittiğini düşünüyordum önceki attığınız fotoğraflarda ama nedense son attığınız fotoğrafta gerçekten yetersiz bir görüntü var. Acaba finasteridi kestiğiniz için saçlarda zayıflama mı oldu? Eğer ışık farkı yok ise bence ekim saçlarında bir zayıflama söz konusu. Ama 5000 greft ile böyle bir görüntüden açıkcası bende memnun olmazdım. O yüzden haklısınızda.
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Blowteam

• Full Member
Ben sizin ekiminizin iyi gittiğini düşünüyordum önceki attığınız fotoğraflarda ama nedense son attığınız fotoğrafta gerçekten yetersiz bir görüntü var. Acaba finasteridi kestiğiniz için saçlarda zayıflama mı oldu? Eğer ışık farkı yok ise bence ekim saçlarında bir zayıflama söz konusu. Ama 5000 greft ile böyle bir görüntüden açıkcası bende memnun olmazdım. O yüzden haklısınızda.
Finansterid kullandığımda da üstadım önde beklediğim yoğunluk hiç olmadı fakat bir nebze incelme olmuş olabilir ama kullanmayan ve Ekim yapan bir çok arkadaşım da var malesf ki onlar böyle bir durumla karşılaşmadı,
5000 greft bu sonuç bence de beklenen değildi umarım yardımcı olurlar.

Cihandoğan

• Hero Member
ekim yaptıralı 3 sene olmuş hocam sen saçlarında incelmede olmuş gibi
1 ekim daha süper olur bu alan

Blowteam

• Full Member
ekim yaptıralı 3 sene olmuş hocam sen saçlarında incelmede olmuş gibi
1 ekim daha süper olur bu alan
Asmed ile görüşüp yapılabilecekleri konuşup muhakkak buradan paylaşıyor olucam , iyi akşamlar.

Blowteam

• Full Member
Merhaba arkadaşlar tekrardan ,
Sürecimi Asmed ile görüşerek başlattım talep ettikleri  resimleri kendilerinin istediği gibi çekip attım burada her şey daha net görünüyor kendi adıma süreçten malesef hiç memnun değilim konu hakkında Asmed en kısa sürede döneceklerini belirttiler umarım istediğimiz gibi ilerler korkmuyor  değilim süreçten.
Herkese iyi akşamlar.

Facebook Twitter Instagram