Saç Ekimi Sonuçları
tamamen kapatılması konusunda zaten bir beklentim yoktu fakat ön tarafın bu denli açık olmasını beklemek de asmed ekiminde tarafımca başarızlık. Yorum için ayrıca teşekkür ederim.
bira ekimle bence bu alan için çok harika sonuç olur alan çok geniş ve bu şekilde bir alan için 2 ekim gerekir bence sonuçta kötü bir sonuç değil bence umarım ikinci ekimle beklentiniz karşılanır. saç ekimi alp beyin tamamen sanırım
2 ekim yapılması gerekiyor dedi mi asmed ? İlk postunuzdan öyle birşey denilmiş gibi anlamadım. Belirtmeleri gerekirdi o zaman. Size ne vaad ettiler
geşmiş olsun geniş alan ekim kötü değil ama ön ön çizgi sık olsaydı daha iyi olurdu alan geniş olduğu için 1 ekime daha ihtiyaç var ön asmed ile görüşürsün zaten bakalım durum neticelenir hayırlısı olsun
Oncelikle gecmis olsun tepe bolgesinin boyle olmasi bir nebze olmasi normalken on bolgenin bu denli zayif kalmasi bence bir yerlerde eksiklik oldugunu gosteriyor uzun suredir forumu takip ediyorum koray erdogan ekimleri mukemmelle yakin iken asmedtim ekimleri anladigim kadariyla geri kaliyor umarim sureciniz beklediginiz gibi olur
gecmis olsun, bir tik daha iyi olabilirmis, alan az degil.ben eminim ki koray hoca bu ise el atar , merak etme.
Ben sizin ekiminizin iyi gittiğini düşünüyordum önceki attığınız fotoğraflarda ama nedense son attığınız fotoğrafta gerçekten yetersiz bir görüntü var. Acaba finasteridi kestiğiniz için saçlarda zayıflama mı oldu? Eğer ışık farkı yok ise bence ekim saçlarında bir zayıflama söz konusu. Ama 5000 greft ile böyle bir görüntüden açıkcası bende memnun olmazdım. O yüzden haklısınızda.
ekim yaptıralı 3 sene olmuş hocam sen saçlarında incelmede olmuş gibi1 ekim daha süper olur bu alan