Gönderen Konu: ASMED/Dr.Alp Bayramoğlu&Dilek Çakır Asmed Team 5100 GREFT 02/06/2020 03/06.2020  (Okunma sayısı 23570 defa)

Blowteam

• Full Member
Herkese selamlar Arkadaşlar,
Uzun zamandan beri forumda bulunmuyordum bu yüzden gönderiyi güncelleyemedim fakat çokta içimden geldiği de söylenemez uzun zamandan beri oldu olacak düşünürken hiçte öyle saçlarımın beklediğim gibi olmadığını görünce tabiki hayal kırıklığına uğradım.
Büyük umutlarla gittiğim ASMED merkezinde malesef işin sonunda beklediğim gibi olmamanın hüsranını yaşamaktayım. Merkezle bu durumu görüştüğümde malesef bana güzel olduğunu ikna edici konuşmalar ve daha sonra benim ısrarla bence olmamış dememe rağmen çokta umursandığımı hiç hissetmedim.
Bu satırları yazarken merak ediyorum gerçekten Asmed trolleri gönderiye saldıracakmı diye ?
Kuruma gittiğim de bana gerçekten güzel olmuşu aşılamaktan başka bir şey hissetmedim. Beklediğim şey ise olmayabilir tutmamış olabilir cümleleriyle neler yapabilirizi tekrardan konuşabilmekti.
Fotoğrafları paylaşıyor olacağım, Son olarak uzun zamandır forumda değildim fakat tekrardan hintel üstada teşekkür ederim bu forumda duygularımızı ve tecrübelerimizi dile getirmemizi sağladığı için.
« Son Düzenleme: 30 Mart 2023, 09:53:01 Gönderen: Blowteam »

ovk1903

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Günaydın, Malesef Asmede yakışmayan bir ekim olmuş, ayrıca bizim takip ettiğimiz kadar asmed baya ilgili idi bu gibi geri dönüşlere.
Ender kötü eklien asmed ekimlerinden biride siz olmuşsunuz.
Son olarak asmed finasterid kullanmanızı istiyor siz ne kadar devem ettiniz?

cral03

• Hero Member
geçmiş olsun

Blowteam

• Full Member
Günaydın, Malesef Asmede yakışmayan bir ekim olmuş, ayrıca bizim takip ettiğimiz kadar asmed baya ilgili idi bu gibi geri dönüşlere.
Ender kötü eklien asmed ekimlerinden biride siz olmuşsunuz.
Son olarak asmed finasterid kullanmanızı istiyor siz ne kadar devem ettiniz?
malesef 2 yılda finans kullandım lakin beklediğim gibi de olmadı :/
umarım bir çaresine asmed bakacaktır.

Kelli

• Jr. Member
  • **
Herkese selamlar Arkadaşlar,
Uzun zamandan beri forumda bulunmuyordum bu yüzden gönderiyi güncelleyemedim fakat çokta içimden geldiği de söylenemez uzun zamandan beri oldu olacak düşünürken hiçte öyle saçlarımın beklediğim gibi olmadığını görünce tabiki hayal kırıklığına uğradım.
Büyük umutlarla gittiğim ASMED merkezinde malesef işin sonunda beklediğim gibi olmamanın hüsranını yaşamaktayım. Merkezle bu durumu görüştüğümde malesef bana güzel olduğunu ikna edici konuşmalar ve daha sonra benim ısrarla bence olmamış dememe rağmen çokta umursandığımı hiç hissetmedim.
Bu satırları yazarken merak ediyorum gerçekten Asmed trolleri gönderiye saldıracakmı diye ?
Kuruma gittiğim de bana gerçekten güzel olmuşu aşılamaktan başka bir şey hissetmedim. Beklediğim şey ise olmayabilir tutmamış olabilir cümleleriyle neler yapabilirizi tekrardan konuşabilmekti.
Fotoğrafları paylaşıyor olacağım, Son olarak uzun zamandır forumda değildim fakat tekrardan hintel üstada teşekkür ederim bu forumda duygularımızı ve tecrübelerimizi dile getirmemizi sağladığı için.

Çok geçmiş olsun asmedde Ekim yaptırmış birisi olarak daha çok bu forumda asmed konularını takip etmeye özen gösterdim. Takip ettiğim konularda asmedin başarısız ekimler için revizyon konusunda çok hassas olduğunu gördüm. Birçok kişiyi ücretsiz revizyona çağırdığını gördüm. Koray hoca asmedden mutlu olmadan göndermez yorumlarına çokça şahit oldum. Size böyle bir teklif yapılmadı mı?
  • Ekim Tarihi: 14.03.2023
  • Ekim Merkezi ismi Asmed
  • Greft Miktarı 4010
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1/4 Proscar , 1/1 Solgar Biotin

Blowteam

• Full Member
Çok geçmiş olsun asmedde Ekim yaptırmış birisi olarak daha çok bu forumda asmed konularını takip etmeye özen gösterdim. Takip ettiğim konularda asmedin başarısız ekimler için revizyon konusunda çok hassas olduğunu gördüm. Birçok kişiyi ücretsiz revizyona çağırdığını gördüm. Koray hoca asmedden mutlu olmadan göndermez yorumlarına çokça şahit oldum. Size böyle bir teklif yapılmadı mı?
Teşekkür ederim inanın bende ekim yaparken bu gibi durumlarıda göz önünde bulundurarak asmed tercih etmiştim . Fakat bahsettiğim gibi malesef ki merkeze iyi olmadığını beyan edip gittiğim zaman bana iyi olduğuna ikna etmeye uğrastılar.
Umarım Asmed sizin dediğiniz gibi revizyon konusunda bana yardımcı olacaktır diye umut ediyorum. Bu zamana kadar bölye bir söylemde bulunulmadı.
Bugün itibari ile tekrardan iletişime geçip revizyon için talepte bulunacağım dönüşlerini kesinlikle forumda bilgilendiriyor olucam.

Kelli

• Jr. Member
  • **
Teşekkür ederim inanın bende ekim yaparken bu gibi durumlarıda göz önünde bulundurarak asmed tercih etmiştim . Fakat bahsettiğim gibi malesef ki merkeze iyi olmadığını beyan edip gittiğim zaman bana iyi olduğuna ikna etmeye uğrastılar.
Umarım Asmed sizin dediğiniz gibi revizyon konusunda bana yardımcı olacaktır diye umut ediyorum. Bu zamana kadar bölye bir söylemde bulunulmadı.
Bugün itibari ile tekrardan iletişime geçip revizyon için talepte bulunacağım dönüşlerini kesinlikle forumda bilgilendiriyor olucam.

Takipteyiz hocam
  • Ekim Tarihi: 14.03.2023
  • Ekim Merkezi ismi Asmed
  • Greft Miktarı 4010
  • Yaşınız 30
  • Medikal Tedavi 1/4 Proscar , 1/1 Solgar Biotin

ovk1903

• Yeni üye
  • *
  • Saç ekimi sonuçları
Bende ASMED ile görüştüm, orada düşünüyorum, merak ediyorum akıbeti. bende takipteyim

Blowteam

• Full Member

Malesef bu hayal kırıklığını bende yaşadım. Koray hocaya o zaman bütçem yetmediği için asmed ekibine ektirmiştim. Fakat ben hala asmed ile görüşmemde yardımcı olacaklarını düşünüyorum.
Ekim için ise evet normal bir yerde de aynı sonucu belki de daha iyisini alacağımı bende düşündüm malesef.
« Son Düzenleme: 30 Mart 2023, 15:26:25 Gönderen: Hintell »

Korkusuz Korkak

• Hero Member
Ekim öncesi açıklığınız az değilmiş, saçlarınız da ince telli yani kolay bir ekim değil. Finasterid de kullanmanıza rağmen sonucunuz bana da yeterli gelmedi. Tepe zaten kapanmazdı ama ön saç çizgisi ya da orta bölümde tatmin edici bir yoğunluk yok. Umarım revize yaparlar. Geçmiş olsun.
  • Ekim Tarihi: 04.05.2021
  • Ekim Merkezi ismi ASMED
  • Greft Miktarı 4.541
  • Yaşınız 45
  • Medikal Tedavi Ekim gününden itibaren Finasterid. 15. aydan itibaren 3 günde bir Avodart'a başladım, iki ay sonra haftada 2'ye düşürdüm. 15. aydan itibaren ayda bir defa toplam 15 seans prp yaptırdım. Ekim 2023 den itibaren haftada 5 gün Alpecin losyon kullanıyorum.

Blowteam

• Full Member
Ekim öncesi açıklığınız az değilmiş, saçlarınız da ince telli yani kolay bir ekim değil. Finasterid de kullanmanıza rağmen sonucunuz bana da yeterli gelmedi. Tepe zaten kapanmazdı ama ön saç çizgisi ya da orta bölümde tatmin edici bir yoğunluk yok. Umarım revize yaparlar. Geçmiş olsun.
En azından ön çizgi ve orta için inanın bende tatmin olurumu bekliyordum. İletişime geçtim umarım dönüş yapıcaklardır.
yorumların için ayrıca teşekkür ederim.

DieAnotherDay

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
alan ekim öncesi baya geniş bir açıklık ve bu  kadar geniş bir açıklığa 1 ekimle ben bu sonucu kötü bulmadım zaten böyle açıklık 2 ekimle çok iyi sonuca ulaşır genelde.
tavsiyelerde iki ekim olur
« Son Düzenleme: 30 Mart 2023, 15:29:12 Gönderen: Hintell »

Blowteam

• Full Member
alan ekim öncesi baya geniş bir açıklık ve bu  kadar geniş bir açıklığa 1 ekimle ben bu sonucu kötü bulmadım zaten böyle açıklık 2 ekimle çok iyi sonuca ulaşır genelde.
tavsiyelerde iki ekim olur
tamamen kapatılması konusunda zaten bir beklentim yoktu fakat ön tarafın bu denli açık olmasını beklemek de asmed ekiminde tarafımca başarızlık. Yorum için ayrıca teşekkür ederim.

Facebook Twitter Instagram