Herkese selamlar Arkadaşlar,
Uzun zamandan beri forumda bulunmuyordum bu yüzden gönderiyi güncelleyemedim fakat çokta içimden geldiği de söylenemez uzun zamandan beri oldu olacak düşünürken hiçte öyle saçlarımın beklediğim gibi olmadığını görünce tabiki hayal kırıklığına uğradım.
Büyük umutlarla gittiğim ASMED merkezinde malesef işin sonunda beklediğim gibi olmamanın hüsranını yaşamaktayım. Merkezle bu durumu görüştüğümde malesef bana güzel olduğunu ikna edici konuşmalar ve daha sonra benim ısrarla bence olmamış dememe rağmen çokta umursandığımı hiç hissetmedim.
Bu satırları yazarken merak ediyorum gerçekten Asmed trolleri gönderiye saldıracakmı diye ?
Kuruma gittiğim de bana gerçekten güzel olmuşu aşılamaktan başka bir şey hissetmedim. Beklediğim şey ise olmayabilir tutmamış olabilir cümleleriyle neler yapabilirizi tekrardan konuşabilmekti.
Fotoğrafları paylaşıyor olacağım, Son olarak uzun zamandır forumda değildim fakat tekrardan hintel üstada teşekkür ederim bu forumda duygularımızı ve tecrübelerimizi dile getirmemizi sağladığı için.