Gönderen Konu: ASMED/Dr.Alp Bayramoğlu&Dilek Çakır Asmed Team 5100 GREFT 02/06/2020 03/06.2020  (Okunma sayısı 23478 defa)

Blowteam

• Full Member
Açık havada tepeden bir foto çekerseniz bizimle paylaşır mısınız? Bu sekilde ters ışık var
İlk fırsatta açık havada fotoğraf çektirip yükleyeceğim inş

Blowteam

• Full Member
Çok güzel görünüyor. İnşallah her şey gönlünce olur. Takipteyim, çok beğendim.
Teşekkür ederim süreç bana göre biraz geriden geliyor ama umarım daha iyi olacak

kefal

• Full Member
ekim guzel gidiyor finastridte o incelen saclari biraz daha kalinlastirir toparlar. zamana ihtiyaci var ekiminde finasinda

nofear114

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
Hayırlı olsun ekim , ters ışık olmayan bir ortamdan foto paylaşırsanız daha iyi yorum yapılabilir.
İyiye iyi kötüye kötü der. Bağımsız yorumcu ..

Bu maskenin ardında etten fazlası var. Bu maskenin altında bir fikir var; ve fikirlere kurşun işlemez!” V for Johnny Sins

Blowteam

• Full Member
Merhaba arkadaşlar 7 ayımı doldurdum süreci sizi de haberdar etmek ve değerli yorumlarınızı almak istiyorum ,ben sürecin ağır gittiğini bölge bölge boşluklar var olduğunu düşünüyorum tabi ki siz değerli arkadaşların da fikri çok önemli
Finans ve revita şampuan devam etmekteyim..

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
açık alana göre baya kapanmış saçların biraz uzatırsan daha güzel kapanır çok ince saç telı var daha gelısır
Global Moderator

Blowteam

• Full Member
açık alana göre baya kapanmış saçların biraz uzatırsan daha güzel kapanır çok ince saç telı var daha gelısır
Üstadım insallah gelişir diye Umut ediyorum finans kullanıyorum aslında ama bakalım kısmet olursa bir kontrole gidicem en azından daha net olur. Minıxl düşünüyorum ne diyorsun üstad

emekli kel

• Hero Member
Saç konusunda eğitim almadım.Söylediklerim sadece sitelerden öğrendiğim bilgilerdir.

Oblomov_34

• Yeni üye
  • *
Sac dokulme tipimiz ayni oldugu icin konunuzu bastan sona ilgiyle okudum, ekim oncesine gore gayet iyi gorunuyor, ama tek ekimle tum alan kapatilmaya calisildigi icin onler biraz seyrek kalmis gibi geldi, tabi daha surec erken daha da gelisir umarim. Dokulmeniz devam ediyor olabilir mi, yasiniz kacti konuda goremedim ?

Blowteam

• Full Member
Sac dokulme tipimiz ayni oldugu icin konunuzu bastan sona ilgiyle okudum, ekim oncesine gore gayet iyi gorunuyor, ama tek ekimle tum alan kapatilmaya calisildigi icin onler biraz seyrek kalmis gibi geldi, tabi daha surec erken daha da gelisir umarim. Dokulmeniz devam ediyor olabilir mi, yasiniz kacti konuda goremedim ?
Teşekkür ederim yaşım 29 dökülmem su an yok gerekli takviye vb gibi seyleri kullanıyorum ama belki de dediğiniz gibi ön taraf seyrek kaldım diye düşünüyorum Asmed ile görüşmem olacak gelişmeleri burdan belirticem, 12 aya kadar gelişme olacağını biliyoruz ama çok farkeder mi orası tartışılır kardeşim

Blowteam

• Full Member
Merhaba arkadaşlar 9 ay sonucumu Asmed giderek fotoğrafladım sizlerinde yorumları benim için çok değerli,
Saçları şu an kısa tutuyorum uzun da tutulacam tabi ki ama en iyi sonuç ve resim için bence ideal saç kesimim diye düşündüm
Finans ve revita şampuana devam etmekteyim. Şimdiden herkese teşekkür ederim.

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Yanları kısa tutup üstleri biraz daha uzatırsan çok daha iyi olur hayırlı olsun kardeşim açık alana göre güzel sonuç.
Global Moderator

Blowteam

• Full Member
Yanları kısa tutup üstleri biraz daha uzatırsan çok daha iyi olur hayırlı olsun kardeşim açık alana göre güzel sonuç.
Teşekkür ederim üstad desteklerin için gelişimin bu aylardan sonra daha artacağını ifade ettiler eğer öyle olursa benim için güzel bir sonuç olucaktır bundan sonra ki saç kesimlerede dediğin gibi devam edicem  ;)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
İnsallah arada ince saçlar varsa onlar kalınlaşacaktır  görmüşlerdir onu
Global Moderator

Facebook Twitter Instagram