Gönderen Konu: ASMED/Dr.Alp Bayramoğlu&Dilek Çakır Asmed Team 5100 GREFT 02/06/2020 03/06.2020  (Okunma sayısı 23446 defa)

absorve

• Full Member
  • Saç ekimi sonuçları
Geçmiş olsun dostum  anlatmaya gerek yok görüyorsunuz ☺  asmed  saç ekim yapanlar revita  nerde buluyorlar  anlamıyorum  ben yurd disindaym  bulamadım ☺

Ben abd’den getirtmiştim arkadaşa 3 4 tane, revitanın kendi sitesinden sipariş vermiştim. Seçenek olarak aklının bir köşesinde bulunsun :)
Saç ekimim Asmed (Koray Erdoğan) 5020 Grafts

https://www.sacekimisonuclari.com/index.php?topic=14391.0

Blowteam

• Full Member
Hocam hayırlı uğurlu olsun sık ve temiz bir ekim olmuş donor fotosunuzu ve donor kapasitenizi öğrenebilirmiyiz
Teşekkür ederim hocam olduğunu kadar hemen yüklüyorum.

onizuka eikichi

• Dr koray Erdoğan saç ekimi sonuçları
  • Hero Member
Hayırlı olsun. Biraz Tony Montana nicki üyenin ekimini anımsattı. Umarım sonuçta benzer olur :).
Tavsiye/öneri isteyen arkadaşlar ben doktor değilim. Saç ekimi üzerine ya da plastik cerrahi konusunda hiçbir eğitimim yok. Ben de sizler gibi yaşadığım saç sorunun da edindiğim deneyimleri, yaptığım araştırmaları, denediğim ürünlerden nasıl sonuçlar aldığımı foruma aktarıyorum.

Blowteam

• Full Member
Hayırlı olsun. Biraz Tony Montana nicki üyenin ekimini anımsattı. Umarım sonuçta benzer olur :).

Teşekkür ederim iyi dileklerin için Kardeşim. Tony Montananın  Ekime özellikle bakıcam umarım dediğiniz gibi sonucu benzer olsun😊

Cihandoğan

• Hero Member
Ekim açık alana göre baya sık duruyor çok harika bir planlama hayırlı olsun.

Siempre26

• Hero Member
  • Saç ekimi sonuçları
süper olmuş, umarım 6.ayda da tarayacak kadar güzel olur :)

Blowteam

• Full Member
Ekim açık alana göre baya sık duruyor çok harika bir planlama hayırlı olsun.
İnş dediğiniz gibi sık bir ekim olur teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.

Blowteam

• Full Member
süper olmuş, umarım 6.ayda da tarayacak kadar güzel olur :)
Teşekkür ederim 6 Ay foroğtafını umarım tarayarak atarım :)

Blowteam

• Full Member
Bügün 10 gün olarak kabuk dökümünü sağladım sizce durum nasıl ?

newbie2017

• Sr. Member
  • Saç ekimi sonuçları
Maşallah çok güzel olmuş, darısı başımıza. Nasıl geçti ilk 10 gün? İlk yıkamada kaygı yaşadınmı? Ağrı sızı oldu mu? Normal yatış pozisyonuna geçecekmisin yakında? İkimize de Gizem hanım alım ve yerleştirme yapmış. Çok şanslıyız bence çok özverili iş çıkardı. Kendisine defalarca kez teşekkür ettim. Gelecekte birdahaki tepe ve vertex ekimimde yine kendisi olsun isterim.

Blowteam

• Full Member
Maşallah çok güzel olmuş, darısı başımıza. Nasıl geçti ilk 10 gün? İlk yıkamada kaygı yaşadınmı? Ağrı sızı oldu mu? Normal yatış pozisyonuna geçecekmisin yakında? İkimize de Gizem hanım alım ve yerleştirme yapmış. Çok şanslıyız bence çok özverili iş çıkardı. Kendisine defalarca kez teşekkür ettim. Gelecekte birdahaki tepe ve vertex ekimimde yine kendisi olsun isterim.
Teşekkür ederim kardeşim elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum. ilk yıkamada biraz korku oluyor daha narin yıkıyoruz daha sonra gün geçtikçe baskı şiddettini arttırdım zaten bugüne gelene kadar kabuklar yavas yavas dökülmeye başladı.İlk 10 günü atlattım ağrı sızıda gün geçtikçe en minimuma iniyor,  Yatış sanırım bir kaç gün daha devam ederim, Ayrıca ekimin harika takipteyim Kabuk dökümünü bekliyorum merakla.Bence gizem hanım bir ayrı bende 2 ekim düşünürsem muhakkak kendisinin olmasını rica ederim :)

Hintell

• Admin
  • Global Moderator
  • Hero Member
  • saç ekimi sonuçları
Görüntü çok güzel maşallah
Global Moderator

Hassectear

• Full Member
Maşallah kabuk dökümü sonrası görüntü güzel

Blowteam

• Full Member
Görüntü çok güzel maşallah
Çok Teşekkür ederim hintell. Bu arada vitamin olarak önerebileceğin bir ilaç varmıdır bu gibi konularda üstad sensin o yüzden önemli fikrin.

Facebook Twitter Instagram